Badr Hari is besmet met het coronavirus, hoe gaat de organisatie Glory om met het coronavirus?

De kans is groot dat iedereen al heeft meegekregen dat Badr Hari en nog een aantal andere grote topsporters besmet zijn geraakt met het coronavirus. Helaas heeft dit een aantal vervelende gevolgen, voor zowel de supporters als voor de topsporters zelf. Doordat er een aantal bekende sporters besmet zijn geraakt, lopen veel sporters inkomsten mis. Daarnaast is hun fysieke gesteldheid na de ziekte natuurlijk ook neit meer wat het geweeste is en zoals het zou moeten zijn. Kortom, er zijn veel nadelige gevolgen voor de meester sporters, maar hoe gaan zij hier nou eigenlijk mee om?

Badr Hari besmet met corona

Badr Hari, iedereen heeft ooit al eens van deze bekende kickbokser gehoord. Zeker na zijn veelbesproken gevechten met onder andere Rico Verhoeven. Sinds een aantal jaar komt Badr Hari uit voor de organisatie Glory. Eerder dit jaar ging deze organisatie bijna failliet. Gelukkig hebben zij nog een mogelijkheid gevonden om niet failliet te gaan. De organisatie achter Glory heeft namelijk een aantal initiatieven genomen zodat er toch gevochten gaat worden. Echter, helaas gaat het gevecht van Badr Hari op 7 november 2020 niet door. Op 7 november zou Badr Hari eigenlijk gaan vechten tegen Benjamin Adegbuyi. 

badr hari

Momenteel zit Badr Hari in thuis quarantaine. Hij dient natuurlijk eerst af te rekenen met het vervelende coronavirus. De kans is groot dat het coronavirus ervoor gaat zorgen dat meerdere topsporters niet kunnen vechten. Om de gezondheid van Badr Hari, maar daarnaast natuurlijk ook alle mensen om hem heen, te garanderen, wordt het gevecht uitgesteld. 

Vervelend voor de fans van Badr

De veelbesproken vechter Badr Hari heeft vorig jaar natuurlijk al een bijzondere partij gevochten tegen Rico Verhoeven. Helaas viel de sportman uit doordat hij geblesseerd raakte. Om nog een keer tegen de topsporter Rico Verhoeven te mogen vechten, dienden hij eerst af te rekenen met Benjamin Adegbuyi. Gelukkig is de wedstrijd niet afgelast maar uitgesteld. De kans is groot dat de wedstrijd later dit jaar alsnog gevochten gaat worden. Op sociale media reageren veel fans van de Amsterdammer helaas alsnog teleurgesteld. 

De gezondheid van 14 atleten op het spel

Helaas is het niet bekend wanneer het gevecht plaats gaat vinden. Dit heeft voor een deel te maken met de verschillende ontwikkelingen rondom het coronavirus. De organisatie achter het kickboksen willen zo min mogelijk risico nemen. Wanneer het evenement toch door zou gaan, staat de gezondheid van 14 atleten op het spel.  De atleten proberen zich zo goed mogelijk te gedragen. Zo proberen zij afstand te gedragen en handgel te gebruiken om het virus niet op te lopen.

Besmettingen Coronavirus bekijken op kaart Nederland

One Response

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie