corona

Helaas heeft heel de wereld last van het vervelende coronavirus. Op dit moment heeft ook Nederland last van de gevolgen van het coronavirus. Om te voorkomen dat het virus nog meer slachtoffers maakt, is het van belang dat het virus zo veel mogelijk teruggedrongen worden. Echter, helaas hebben de maatregelen om het aantal slachtoffers te voorkomen ontzettend veel impact op de economie. Dit heeft voor een groot deel te maken met de maatregelen van het de Nederlandse Overheid. Op dit moment twijfelt de Nederlandse Overheid tussen ontzettend en zijn ze opzoek naar een goede balans.

Online Testen via Corona-teller.nl
☝15% korting op Coronatest met reisdocument☝
corona

De balans zien te vinden

Doordat het coronavirus voor zo veel verschillende slachtoffers zorgt, neemt de Nederlandse Overheid ontzettend veel maatregelen. Deze maatregelen worden ondersteunt door een aantal experts. Echter, op dit moment is nog niet helemaal duidelijk wat nou de juiste balans gaat worden. Zo twijfelt de Nederlandse Overheid enorm over de maatregelen die genomen dienen te worden. Volgens de premier van Nederland, Mark Rutte, staan we momenteel op een kruispunt. Doordat we op dit moment op een kruispunt staan, is het nog niet te zeggen waar de balans van de maatregelen rondom het coronavirus ligt.  

Overleg op dinsdag 3 november

Op aanstaande dinsdag 3 november wordt er meer duidelijk over de maatregelen rondom het coronavirus. Doordat het coronavirus voor steeds meer ziekenhuisopnames zorgt, bestaat de kans dat het coronavirus nog meer slachtoffers gaat maken. Dit dient natuurlijk voorkomen te worden door de maatregelen die getroffen kunnen worden. Echter, morgen wordt pas duidelijk hoe de maatregelen rondom het coronavirus eruit gaan zijn. De experts van de Nederlandse Overheid houden namelijk een overleg. Aan de hand van dit overleg worden de nieuwe maatregelen eventueel afgekondigd tijdens de welbekende persconferentie. 

Afweging tijdens het overleg

Wanneer het aantal besmettingen te hard oploopt, bestaat er een kans op een totale lockdown. Op dit moment zorgt het coronavirus ook in andere landen voor een totale lockdown. Helaas heeft dit ontzettend veel gevolgen voor de gehele economie. De kans bestaat dat de gevolgen bijna niet te overzien zijn. Echter, niemand wilt natuurlijk dat er onnodig veel slachtoffers vallen. Kortom, de balans tussen de economie en de gezondheid van alle mensen dient afgewogen te worden. Helaas is momenteel nog niet duidelijk hoe deze afweging eruit gaat zien. Toch bestaat er een kans op een totale lockdown. De cijfers van het aantal ziekenhuisopnames loopt immers op. 

Corona-teller.nl

👇Zoek het aantal besmettingen op woonplaats, regio of land👇

Online Testen via Corona-teller.nl
☝15% korting op Coronatest met reisdocument☝

Laat hieronder uw mening weten