dating tijdens corona

Het RIVM meld op 14mei het volgende “één ‘seksbuddy’ is oké”. Dit betekent dat je als single weer mag daten en seks daten! Deze seksbuddy hoeft niet perse voor seks te zijn. Maar het RIVM stelt dat je met één persoon van buiten je huishouden fysiek contact mag hebben.

Wel meld het RIVM dat dit enkel mag wanneer u volledig klachtenvrij bent. Dus heeft u één van de symptomen van corona? Dan is intiem contact NIET toegestaan. Ook niet met uw seksbuddy.

Hoe daten tijdens corona?

Aangezien de horeca nogsteeds dicht is is het daten wel wat anders als normaal. Je kunt namelijk niet met uw date wat gaan eten of op een terras wat drinken. Ook niet na 1 juni, aangezien dit alleen is toegestaan voor de mensen die in hetzelfde huis wonen.

Hoe dit in de praktijk zal zijn zal later wellicht bekend worden. Het lijkt ons namelijk onmogelijk voor de horeca om te weten of jullie in het zelfde huishouden wonen.

Op bestbuddies.nl staat een artikel die een aantal zeer geschikte dating ideeën geven voor tijdens de corona epidemie. Ook worden hier alle regels nog eens uitgebreid uitgelegd en geven ze concrete tips over hoe je veilig online kunt daten.

Online dating

De meest veilige manier om te daten tijdens de epidemie blijft online. Mashable heeft een zeer nuttige video gemaakt die tips geeft om online te daten via facetime.

Nadat je een leuke date hebt gehad via internet, kun je kiezen om fysiek te gaan daten. Wandelen op anderhalve meter afstand is natuurlijk altijd een optie. Maar, aangezien je één seksbuddy mag hebben kun je ook een iets intiemere date hebben. Let wel op dat deze ene seksbuddy voor de gehele epidemie telt, dus wij raden je aan je keuze goed te overwegen.

Kaart Nederland Coronavirus – Live Nieuws Update(s)

👇Zoek het aantal besmettingen op woonplaats, regio of land👇

Laat hieronder uw mening weten