Jeugd geeft  “Grapperhouseparty” en brengt Videoclip uit!
Deel op social media: Jeugd geeft "Grapperhouseparty" en brengt Videoclip uit! 4 Jeugd geeft "Grapperhouseparty" en brengt Videoclip uit! 5 Jeugd geeft "Grapperhouseparty" en brengt Videoclip uit! 6

Wat is jouw mening over de Grapperhaus videoclip? Ga naar comments >

Dat de jeugd het vaak niet zo nauw neemt met de coronaregels is inmiddels bekend. Maar sinds de bruiloft van minister Grapperhaus circuleren er dan ook vele grappen en memes over de minister. Hij wordt in de online grappen ook wel “Grapperhouse” genoemd, wat iets betekent als feestbeest. Vandaar ook de term “GrapperHouseParty”.

Bekijk live corona statistieken:

Het covid-19 virus is een serieus virus met zware gevolgen voor u en uw omgeving. Volg daarom te allen tijde de corona maatregelen en houd geen corona feesten! Om te illustreren hoe serieus corona is hieronder vele statistieken met het aantal zieken en doden ter gevolgen van het Coronavirus:

Jeppe, Jimbo en Nevsbeats hebben de internet memes over Grapperhaus samengevoegd tot een volledig nummer met bijbehorende hilarische videoclip. Het nummer is zelfs gepubliceerd op muziekplatform Spotify onder de naam Grapperhouseparty:

Aanleiding Memes over Grapperhaus

Het is allemaal begonnen met Ferdinand Grapperhaus de minister van Justitie en Veiligheid die in het geheim zijn bruiloft probeerde te vieren. Nadat Telegraaf uitlekte dat bij deze bruiloft de coronamaatregelen niet werden nageleefd brak de media los:

Reisadvies tijdens corona:

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie