Jack van Gelder over Corona-beleid van Rutte en de Jonge

Jack van Gelder spreekt zich uit over corona-maatregelen door Rutte en de Jonge. Hij is helemaal klaar met ongevaccineerde mensen. Van Gelder vind het belachelijk dat reguliere zorg nu moet worden uitgesteld, omdat niet iedereen zich wilt laten vaccineren. Niet-gevaccineerde nemen de bedden in van mensen die zich wel hebben laten vaccineren. Denk aan heupoperaties en andere reguliere zorg.

Talkshow van Eva Jinek

Jack van Gelder zegt in de talkshow van Eva Jinek dat vaccineren op corona moet geen discussie zijn. Inmiddels moet wel duidelijk zijn dat het coronavirus gevaarlijk is en dat vaccineren de oplossing is. Dat mensen nog zeggen ‘We doen het niet’ is ‘onbegrijpelijk’ vind Jack.

Kans op ziekenhuisopname na besmetting is 17 keer groter wanneer je niet gevaccineerd bent. De kans om ongevaccineerd op de IC te belanden is zelfs 33 keer!

Persconferentie 12 november

Jack gaat verder: Door ongevaccineerde mensen zorgen ervoor dat ondernemers kapot gaan. De maatschappij gaat ‘naar de klote’ door mensen die zich perse niet willen houden aan het systeem.

Twitter van Jack van Gelder

Ook op socialmedia is het duidelijk dat Jack van Gelder erg kritisch is op het beleid van de overheid. Zo retweet Jack regelmatig kritische geluiden over de corona maatregelen als:

Maar hij plaatst ook zelf kritische tweets, vooral over corona maatregelen met betrekking tot voetbal wedstrijden.

Veel ziekenhuis besmettingen

Jack van Gelder maakt zich zorgen, omdat de ziekenhuizen in Nederland weer volstromen met corona patiënten. Hij vind het een schande dat er mensen niet kunnen worden geholpen in het ziekenhuis door mensen die niet-gevaccineerd zijn.

Anti vaxxers

In de uitzending van Jinek eindigt Jack met te vertellen dat hij begrip heeft voor de mening van “anti vaxxers“. Maar dat het nu echte essentieel is om het aantal besmettingen en ziekenhuis opnames in Nederland terug te dringen. Vaccineren is bewezen om de kans op besmetting en ziekenhuisopname terug te dringen.

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie