LIVE: Rutte geeft belangrijke persconferentie over coronavirus

Vanavond (18-8-2020) zal Premier Mark Rutte, samen met minister van Volksgezondheid (Hugo de Jonge) opnieuw een perconferentie houden. De persconferentie gaat in op de laatste ontwikkelingen van het coronavirus in Nederland. Deze persconferentie zal live uitgezonden worden op TV en via Internet. Zodra de online livestream van start gaat zal deze op deze pagina te vinden zijn.

Eerdere persconferenties over coronavirus

Persconferentie 6-8-2020

Integrale persconferentie van 6 augustus 2020. Minister-president Rutte en minister de Jonge (VWS) over de aanpak van het coronavirus met lokale maatregelen.

Persconferentie juli 2020

Persconferentie over het toegenomen aantal coronabesmettingen. Met minister Grapperhaus (JenV).

Persconferenties juni 2020

Persconferentie 24-6-2020 (YouTube) na crisisberaad over coronavirus. Met minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS).

Persconferentie 19-6-2020 (YouTube) na ministerraad over – onder meer – aanpak coronavirus. Met viceminister-president De Jonge.

Persconferentie 12-6-2020 (YouTube) na ministerraad over – onder meer – aanpak coronavirus. Met minister-president Rutte.

Persconferentie 5-6-2020 (YouTube) na ministerraad over – onder meer – aanpak coronavirus. Met minister-president Rutte.

Persconferentie 3-6-2020 (YouTube) na crisisberaad over coronavirus. Met minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS).

Persconferenties mei 2020

Persconferentie 27-5-2020. Persconferentie (YouTube) na crisisberaad over coronavirus. Met minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS).

Persconferentie 20-5-2020. Persconferentie (YouTube) na afloop van de ministerraad over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Met minister-president Rutte.

Persconferentie 20-5-2020 Verlenging en uitbreiding noodpakket banen en economie. Persconferentie (YouTube) over de verlenging en uitbreiding van het noodpakket banen en economie. Met de ministers Koolmees (SZW), Hoekstra (Financiën) en Wiebes (EZK).

Persconferentie 19-5-2020. Persconferentie (YouTube) na crisisberaad over coronavirus. Met minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS).

Persconferentie 15-5-2020. Persconferentie (YouTube) na afloop van de ministerraad over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Met minister-president Rutte.

Persconferentie 13-5-2020. Persconferentie (YouTube) na crisisberaad over coronavirus. Met minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS).

Persconferentie 8-5-2020. Persconferentie (YouTube) na afloop van de ministerraad over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Met minister-president Rutte.

Persconferentie 6-5-2020. Persconferentie (YouTube) na crisisberaad over coronavirus. Met minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS).

Persconferentie 1-5-2020. Persconferentie (YouTube) na afloop van de ministerraad over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Met minister-president Rutte.

Persconferenties april 2020

Persconferentie 29-4-2020. Persconferentie (YouTube) na crisisberaad over coronavirus. Met minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS).

Persconferentie 24-4-2020. Persconferentie (YouTube) na afloop van de ministerraad over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Met minister-president Rutte.

Persconferentie 21-4-2020. Persconferentie (YouYube) over verlenging van de (meeste) huidige maatregelen tot en met 19 mei 2020. Met minister-president Rutte en Jaap van Dissel (directeur Centrum Infectieziektebestrijding).

Persconferentie 17-4-2020. Persconferentie (YouTube) na afloop van de ministerraad over de aanpak van het coronavirus. Met minister-president Rutte.

Persconferentie 15-4-2020. Persconferentie (YouTube) na crisisberaad over coronavirus. Met minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS).

Persconferentie 9-4-2020. Persconferentie (YouTube) na afloop van de ministerraad over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Met minister-president Rutte.

Persconferentie 7-4-2020. Persconferentie (YouYube): minister-president Rutte en minister De Jonge vragen aandacht voor het volgen van de huidige maatregelen.

Persconferentie 3-4-2020. Persconferentie (YouTube) na afloop van de ministerraad over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Met minister-president Rutte.

Persconferentie 2-4-2020. Persconferentie (YouTube) na crisisberaad over coronavirus. Met minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS).

Persconferenties maart 2020

Persconferentie 31-3-2020. Persconferentie (YouTube): de nieuwe maatregelen vanwege het coronavirus worden verlengd tot en met 28 april. Met minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge.

Persconferentie NOW-regeling 31-3-2020. Persconferentie (YouTube) over de Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW). Met minister Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en Fred Paling, voorzitter Raad van Bestuur van UWV.

Persconferentie 27-3-2020. Persconferentie (YouTube) na afloop van de ministerraad over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Met minister-president Rutte.

Persconferentie 25-3-2020. Persconferentie (YouTube) na crisisberaad over coronavirus. Met minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS).

Persconferentie 23-3-2020. Persconferentie (YouTube): nieuwe maatregelen vanwege coronavirus. Met minister-president Mark Rutte en de ministers Hugo de Jonge, Ferd Grapperhaus en Martin van Rijn. 

Persconferentie 20-3-2020. Persconferentie (YouTube) van minister-president Rutte na afloop van de ministerraad. Over Martin van Rijn als tijdelijk minister voor Medische Zorg. 

Persconferentie 19-3-2020. Persconferentie (YouTube) over nieuwe corona-maatregelen en aftreden minister Bruins. Met minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Persconferentie 17-3-2020. Persconferentie (YouTube): over miljardensteun voor bedrijven en zzp’ers. Met de ministers Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Wopke Hoekstra (FinanciĂ«n) en Eric Wiebes (Economische Zaken en Klimaat).

Persconferentie 15-3-2020. Persconferentie (YouTube): over sluiting scholen en horeca. Met Arie Slob (minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs) en Bruno Bruins (voormalig minister voor Medische Zorg).

Persconferentie 13-3-2020. Persconferentie (YouTube) na afloop van de ministerraad over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Met minister-president Rutte.

Persconferentie 12-3-2020. Persconferentie (YouTube) over maatregelen tegen coronavirus. Met minister-president Rutte, Jaap van Dissel (directeur Centrum Infectieziektebestrijding) en Bruno Bruins (voormalig minister voor Medische Zorg).

Persconferentie 9-3-2020. Persconferentie (YouTube) na crisisoverleg over coronavirus. Met minister-president Rutte en Jaap van Dissel, directeur Centrum Infectieziektebestrijding.

Persconferentie 6-3-2020. Persconferentie (YouTube) na afloop van de ministerraad over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Met minister-president Rutte.

Kaart Nederland Coronavirus – Live Nieuws Update(s)

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie