PCR of CORONATEST De Steeg, Rheden Keuze uit 160+ locaties

Video: Zo werkt sneltest corona

In de instructie video wordt uitgelegt hoe de PCR snelteststraat in zijn werk gaat. Daarnaast word er omschreven in welk geval u zich zal moeten sneltesten op COVID-19.

ervaringen snelheid uitslag De Steeg coronatest

COVID-19 kan ook problemen veroorzaken, waaronder de symptomen:

 • hart problemen
 • Nierschade
 • Guillain-Barre-syndroom
 • Bloedproppen
 • Sommige artsen melden huiduitslag die verband houdt met COVID-19, inclusief paarse of blauwe laesies op de tenen en voeten van kinderen. Onderzoekers bestuderen deze rapporten om het effect op mensen met COVID-19 te begrijpen.
 • Bloed ophoesten
 • Flauwvallen
 • Gezwollen ogen
 • Epileptische aanvallen
 • Leverproblemen of schade
 • Rode oog

Heeft u last van één van bovenstaande klachten? Laat u direct testen met PCR test of een corona Sneltest

Symptomen bij kinderen

Onderzoekers zeggen dat kinderen veel van dezelfde COVID-19-symptomen hebben als volwassenen, maar dat ze meestal milder zijn. Veel voorkomende symptomen bij kinderen zijn:

 • Sommige kinderen en tieners die met de ziekte in het ziekenhuis liggen, hebben een inflammatoir syndroom dat mogelijk verband houdt met het nieuwe coronavirus. Artsen noemen het pediatrisch multisysteem-inflammatoir syndroom (PMIS). Symptomen zijn onder meer koorts, huiduitslag, buikpijn, braken, diarree en hartproblemen. Het is vergelijkbaar met een giftige shock of de ziekte van Kawasaki, een aandoening bij kinderen die ontstekingen in de bloedvaten veroorzaakt.
 • Kortademigheid: 13%
 • Hoest: 54%
 • Koorts: 56%

Hoe u op koorts kunt controleren

Uw normale lichaamstemperatuur kan hoger of lager zijn dan die van iemand anders. Het verandert ook gedurende de dag. Artsen beschouwen koorts bij een volwassene over het algemeen als iets meer dan 38 graden op een orale thermometer en meer dan 38,2 celcius op een rectale thermometer.

Als u denkt dat u in contact bent gekomen met het virus, of als u symptomen heeft, isoleer uzelf dan en controleer uw temperatuur elke ochtend en avond gedurende minimaal 14 dagen. Houd de metingen bij. Koorts is het meest voorkomende symptoom van COVID-19, maar het is soms lager dan 37,8 graden. Bij een kind is koorts een temperatuur van meer dan 37,9 C op een orale thermometer of 38 C op een rectale thermometer.

Wat voor soort hoest komt vaak voor?

Uit vroege studies is gebleken dat ten minste 60% van de mensen met COVID-19 een droge hoest heeft. Ongeveer een derde heeft een hoest met slijm, een zogenaamde “natte” of “productieve” hoest.

GGD coronatest De Steeg aanvragen telefoonnummer en adressgevens

Of bekijk Corona kaart Nederland met het laatste nieuws en statistieken.

Overzicht Covid-19 teststraat

 • Buurt Velp-Noord boven spoorlijn
 • Buurt Verspreide huizen Rheden
 • Omgeving Ellecom
 • Gebuurte Velp-Zuid beneden spoorlijn
 • Buurt Laag-Soeren
 • Buurt Verspr.h. Fraterwaard en Beimerwaard
 • Lokaliteit 02 Velp
 • Buurt Verspreide huizen Spankeren
 • Buurt Dieren-West boven spoorlijn

Coronatesten Per Gemeente (klik voor details):

kaart van testlocaties De Steeg - corona-teller.nl - Coronavirus De Steeg Statistieken het laatste actuele live Nieuws
De Steeg coronatest uitslag kosten sneltest

Veel gestelde vragen over Testen op het Coronavirus in De Steeg

GGD vragen corona De Steeg

Je hoeft niet te bellen voor de corona testuitslag. Deze ontvang je namelijk digitaal! Ook heb maken van een testafspraak kan via onze website.

Gemiddeld 24 tot 48 uur duur het tot je de uitslag hebt van een GGD coronatest. Bij sneltesten krijg je de uitslag vaak al binnen een kwartier.

Wij proberen op corona-teller.nl al je vragen rond het coronavirus te beantwoorden. Kan je antwoord niet op onze site vinden? Stel je vraag in onze reactie sectie.

De horeca is sinds 14 oktober 2020 gesloten. Om het aantal coronabesmettingen en aantal sociale contacten beperkt te houden.

Als u last hebt van koorts moet u zich laten testen op het coronavirus.

Nadat je getest bent, krijg je in 15 tot 20 minuten de uitslag via de mail.

Eerst zult u een afspraak moeten plannen. Nadat u op de gemaakte afspraak bent getest kunt u op de parkeerplaats wachten. In 10 tot 20 minuten krijgt u de uitslag.

De uitslag van een sneltest heeft u binnen 20 minuten en krijgt u ter plekke of via de mail.

De prijzen verschillen. De GGD bied gratis de mogelijkheid om je te laten testen op coronavirus. Deze testen hebben als nadeel dat je 2 tot 3 dagen in quarantaine moet wachten op de uitslag. Commerciële testen geven sneller resultaat, zoals de sneltest. De sneltest geeft binnen 20 minuten al een positief of negatieve uitslag!

Om je te laten testen op corona, maak je online een afspraak. Ons website geeft een overzicht van testlocaties, waar je je kan laten testen.

De uitslag van de GGD duurt 24 tot 48 uur. De uitslag van de coronatest moet je in quarantaine afwachten.

0800 1351, Kun je bellen voor vragen over het coronavirus. Voor het maken van een testafspraak ga je naar deze link.

De incubatietijd van corona ligt tussen de 2 en 14 dagen. Bron- en Contactonderzoek toont aan dat 99% van de besmettingen binnen 10 dagen na het laatste contact klachten krijgt. Gemiddeld duurt het 5 tot 6 dagen voor je klachten krijgt na besmetting met het corona virus.

Dan is het allereerst belangrijk om direct in quarantaine te gaan. Zodat je andere mensen niet kunt besmetten met het virus. Volgens kun je online een testafspraak maken via deze link. Meestal kun je vandaag nog terecht voor het testen op corona. Na de test krijg je binnen 20min een email. In deze mail staat of je besmet bent met het coronavirus of niet.

Besmetting door aanraking van een sporttoestel en/of sportattributen is klein, maar niet uitgesloten. Daarom moet je sportmaterialen altijd desinfecteren en regelmatig je handen wassen.

Over het algemeen vestaan we onder een huishouden: geregistreerde partners, echtgenoten of andere levensgezellen en ouders, grootouders en kinderen. Studentenhuizen, tehuizen en Woongroepen vallen dus niet onder één huishouden. Personen die tot één huishouden behoren hoeven onderling geen anderhalve meter afstand te houden. Dit is een algemene omschrijving van een huishouden, per gemeente kan de definitie verschillen. Doe bij twijvel navraag bij betreffende gemeente

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie