aanvragen covid19 test Eck en Wiel kosten ggd corona sneltest Eck en Wiel online uitslag doen in 15 minuten testen!

Zo werkt een corona snelteststraat

In onderstaande uitleg video wordt verteld bij welke symptomen u zich moet testen op het coronavirus. Daarnaast word er uitgelegt hoe PCR Test en Sneltesten in zijn werk gaat.

ervaringen snelheid uitslag Eck en Wiel coronatest

COVID-19 kan ook problemen veroorzaken, waaronder de symptomen:

 • Bloed ophoesten
 • Gezwollen ogen
 • Leverproblemen of schade
 • Guillain-Barre-syndroom
 • hart problemen
 • Epileptische aanvallen
 • Sommige artsen melden huiduitslag die verband houdt met COVID-19, inclusief paarse of blauwe laesies op de tenen en voeten van kinderen. Onderzoekers bestuderen deze rapporten om het effect op mensen met COVID-19 te begrijpen.
 • Bloedproppen
 • Rode oog
 • Nierschade
 • Flauwvallen

Heeft u last van één van bovenstaande klachten? Laat u direct testen met PCR test of een corona Sneltest

Symptomen bij kinderen

Onderzoekers zeggen dat kinderen veel van dezelfde COVID-19-symptomen hebben als volwassenen, maar dat ze meestal milder zijn. Veel voorkomende symptomen bij kinderen zijn:

 • Kortademigheid: 13%
 • Hoest: 54%
 • Koorts: 56%
 • Sommige kinderen en tieners die met de ziekte in het ziekenhuis liggen, hebben een inflammatoir syndroom dat mogelijk verband houdt met het nieuwe coronavirus. Artsen noemen het pediatrisch multisysteem-inflammatoir syndroom (PMIS). Symptomen zijn onder meer koorts, huiduitslag, buikpijn, braken, diarree en hartproblemen. Het is vergelijkbaar met een giftige shock of de ziekte van Kawasaki, een aandoening bij kinderen die ontstekingen in de bloedvaten veroorzaakt.

Hoe u op koorts kunt controleren

Uw normale lichaamstemperatuur kan hoger of lager zijn dan die van iemand anders. Het verandert ook gedurende de dag. Artsen beschouwen koorts bij een volwassene over het algemeen als iets meer dan 38 graden op een orale thermometer en meer dan 38,2 celcius op een rectale thermometer.

Als u denkt dat u in contact bent gekomen met het virus, of als u symptomen heeft, isoleer uzelf dan en controleer uw temperatuur elke ochtend en avond gedurende minimaal 14 dagen. Houd de metingen bij. Koorts is het meest voorkomende symptoom van COVID-19, maar het is soms lager dan 37,8 graden. Bij een kind is koorts een temperatuur van meer dan 37,9 C op een orale thermometer of 38 C op een rectale thermometer.

Wat voor soort hoest komt vaak voor?

Uit vroege studies is gebleken dat ten minste 60% van de mensen met COVID-19 een droge hoest heeft. Ongeveer een derde heeft een hoest met slijm, een zogenaamde “natte” of “productieve” hoest.

GGD coronatest Eck en Wiel aanvragen telefoonnummer en adressgevens

Of bekijk Corona kaart Nederland met het laatste nieuws en statistieken.

Covid-19 teststraat

 • Stadsdeel Ommeren met Den Eng
 • Buurt Verspreide huizen De Mars en Marsdijk
 • Streek Verspr.h. Aalst Leutes polder Aalst
 • Stadsdeel Verspreide huizen Asch
 • Wijk 03 Lienden
 • Gebuurte Zoelen

Coronatesten Per Gemeente (klik voor details):

kaart van testlocaties Eck en Wiel - corona-teller.nl - Coronavirus Eck en Wiel Statistieken het laatste actuele live Nieuws
Eck en Wiel coronatest uitslag kosten sneltest

Veel gestelde vragen over Testen op het Coronavirus in Eck en Wiel

GGD vragen corona Eck en Wiel

Een coronatest moet je doen wanneer je last hebt van klachten gerelateerd aan het coronavirus. Ook bij milde klachten moet je je direct laten testen!

Je hoeft niet te bellen voor de corona testuitslag. Deze ontvang je namelijk digitaal! Ook heb maken van een testafspraak kan via onze website.

Er is (nog) geen medicijn tegen COVID-19.

Er zijn wel meerdere Vaccins, hieronder vind je meer op onze Vaccin teller Eck en Wiel.

Een GGD test geeft binnen 48uur een positief of negatieve uitslag. Duurt dit te lang? Sneltesten geeft binnen 15-20 minuten uitslag.

De uitslag van een sneltest heeft u binnen 20 minuten en krijgt u ter plekke of via de mail.

U kunt zich gratis laten testen bij het GGD.

Als je vragen hebt over het coronavirus kun die die onderaan in onze reactie sectie inzenden.

Aanmelden voor een coronasneltest kan snel en gemakkelijk online. Een afspraak inplannen kun je hier doen. Voor het voltooien van uw aanvraag is, zul je je burgerservicenummer (BSN) moeten invullen.

Een coronatest bij de GGD kost u niks. Deze wordt betaald vanuit de overheid.

Dan is het allereerst belangrijk om direct in quarantaine te gaan. Zodat je andere mensen niet kunt besmetten met het virus. Volgens kun je online een testafspraak maken via deze link. Meestal kun je vandaag nog terecht voor het testen op corona. Na de test krijg je binnen 20min een email. In deze mail staat of je besmet bent met het coronavirus of niet.

Bij vragen over het coronavirus kun je bellen naar 0800 1351. Afspraak maken voor een coronatest? Dit kun je hier online doen.

Meestal krijgt u in 24-48 uren de uitslag van de GGD. Wanneer de uitslag bekend is wordt u gebeld door het GGD.

Tijdens het wachten op de COVID-19 testuitslag moet je binnen blijven! Bij een sneltest is het slechts 20 minuten, dus kun je dit in je auto afwachten. Maar bij een GGD coronavirus test moet je gemiddeld 24 tot 48 uur in quarantaine blijven tot je een negatief testresultaat ontvangt.

Heb je vragen over het coronavirus? Geen enkel probleem op onze website beantwoorden we al je vragen!

Dit verschilt per test organisatie en per testlocatie. Als je de testafspraak wilt verzetten raden we aan contact op te nemen met de locatie waar je bent getest.

👇Zoek het aantal besmettingen op woonplaats, regio of land👇