aanvragen covid19 test Meteren kosten ggd corona sneltest Meteren online uitslag doen in 15 minuten testen!

Video: Zo werkt een corona snelteststraat

In de uitleg video wordt beschreven in welk geval u zich moet sneltesten op COVID-19. Daarnaast word er omschreven hoe PCR en sneltesten in zijn werk gaat.

ervaringen snelheid uitslag Meteren coronatest

COVID-19 kan ook problemen veroorzaken, waaronder de symptomen:

 • Bloed ophoesten
 • Gezwollen ogen
 • Guillain-Barre-syndroom
 • Bloedproppen
 • Rode oog
 • Leverproblemen of schade
 • Nierschade
 • Epileptische aanvallen
 • hart problemen
 • Flauwvallen
 • Sommige artsen melden huiduitslag die verband houdt met COVID-19, inclusief paarse of blauwe laesies op de tenen en voeten van kinderen. Onderzoekers bestuderen deze rapporten om het effect op mensen met COVID-19 te begrijpen.

Heeft u last van één van bovenstaande klachten? Laat u direct testen met PCR test of een corona Sneltest

Symptomen bij kinderen

Onderzoekers zeggen dat kinderen veel van dezelfde COVID-19-symptomen hebben als volwassenen, maar dat ze meestal milder zijn. Veel voorkomende symptomen bij kinderen zijn:

 • Sommige kinderen en tieners die met de ziekte in het ziekenhuis liggen, hebben een inflammatoir syndroom dat mogelijk verband houdt met het nieuwe coronavirus. Artsen noemen het pediatrisch multisysteem-inflammatoir syndroom (PMIS). Symptomen zijn onder meer koorts, huiduitslag, buikpijn, braken, diarree en hartproblemen. Het is vergelijkbaar met een giftige shock of de ziekte van Kawasaki, een aandoening bij kinderen die ontstekingen in de bloedvaten veroorzaakt.
 • Koorts: 56%
 • Hoest: 54%
 • Kortademigheid: 13%

Hoe u op koorts kunt controleren

Uw normale lichaamstemperatuur kan hoger of lager zijn dan die van iemand anders. Het verandert ook gedurende de dag. Artsen beschouwen koorts bij een volwassene over het algemeen als iets meer dan 38 graden op een orale thermometer en meer dan 38,2 celcius op een rectale thermometer.

Als u denkt dat u in contact bent gekomen met het virus, of als u symptomen heeft, isoleer uzelf dan en controleer uw temperatuur elke ochtend en avond gedurende minimaal 14 dagen. Houd de metingen bij. Koorts is het meest voorkomende symptoom van COVID-19, maar het is soms lager dan 37,8 graden. Bij een kind is koorts een temperatuur van meer dan 37,9 C op een orale thermometer of 38 C op een rectale thermometer.

Wat voor soort hoest komt vaak voor?

Uit vroege studies is gebleken dat ten minste 60% van de mensen met COVID-19 een droge hoest heeft. Ongeveer een derde heeft een hoest met slijm, een zogenaamde “natte” of “productieve” hoest.

GGD coronatest Meteren aanvragen telefoonnummer en adressgevens

Of bekijk Corona kaart Nederland met het laatste nieuws en statistieken.

Alle Covid sneltest straten

 • Stadsdeel Herwijnen
 • Streek Waardenburg-West
 • Gebuurte Verspreide huizen Tuil
 • Streek Rhenoy
 • Buurt Deil
 • Buurt Vuren

Coronatesten Per Gemeente (klik voor details):

kaart van testlocaties Meteren - corona-teller.nl - Coronavirus Meteren Statistieken het laatste actuele live Nieuws
Meteren coronatest uitslag kosten sneltest

Veel gestelde vragen over Testen op Corona in Meteren

GGD vragen corona Meteren

Dit verschilt per coronatest. De sneltest geeft binnen 20 minuten resultaat. De commerciële PCR test geeft binnen enkele uren een uitslag. De GGD PCR test duurt wat langer, namelijk 24 tot 48 uur.

De corona sneltesten verschillen in betrouwbaarheid. Daarom maken wij enkel gebruik van RIVM goedgekeurde testen. De testen op onze site, zijn allemaal in samenwerking met de GGD. Ook wordt de sneltest afgenomen onder toezicht van een BIG geregistreerde arts.

Als je last hebt van klachten of milde klachten. Direct een testafspraak maken! Ga ook niet naar buiten tot je een negatieve coronatestuitslag hebt gehad.

Voor het laten doen van een corona test kunt u terecht bij het GGD voor een PCR test of een commerciële teststraat voor een sneltest.

De GGD test is voor u geheel gratis. De overheid betaald de kosten voor deze test. Een sneltest of thuistest daarintegen zijn een commerciële testen. Deze moet u of uw werkgever betalen. Op deze pagina vind u de kosten van een thuistest.

Jazeker, sinds de lockdown van 29 september 2020 zijn sportkantines gesloten.

De risicogroep voor COVID-19 zijn mensen die ouder zijn dan 70 jaar. Dit blijkt uit een internationaal onderzoek. Ook in Nederlandse ziekenhuizen is de helft van de patiënten met ernstige COVID-19 ouder dan 69 jaar. Van de doden ter gevolgen van het coronavirus is driekwart ouder dan 76 jaar.

Een coronasneltest kost 65 euro. Er zijn ook andere soorten testen, waaronder de GGD test. De test van het GGD is gratis.

Als je last hebt van (milde) klachten moet je je direct laten testen!

Onze coronasneltest uitslag krijg je via de email, De GGD coronatest uitslag wordt telefonisch bekend gemaakt.

Hoe lang de virus epedemie zal gaan duren in helaas nog niet bekend. Dit is sterk afhankelijk van hoe het coronavirus en ook de nieuwe Briste variant zich ontwikkelen. Om op de hoogte te blijven van de besmettingen raden wij u aan om de corona kaart in de gaten te houden.

Meestal krijg je de coronatest uitslag binnen 24 tot 48 uur van het GGD. Als je hebt gekozen voor een betaalde test gaat dat sneller. Dan heb je al binnen 20 minuten een testresultaat.

Er geld een maximale gezelschapsgrotte van 2 personen. Kinderen tot 12 jaar zijn hier van uitgesloten.

Heb je vragen over het coronavirus? Geen enkel probleem op onze website beantwoorden we al je vragen!

Last van een verkoudheid, loopneus, lichte hoest, niezen, koorts of keelpijn? En/of verminderde smaak & reuk.

Laat je dan zo snel mogelijk testen op het coronavirus en blijf binnen tot je een negatieve uitslag hebt. Bij een sneltest kun je vaak vandaag nog terecht en heb je in 15 tot 20 minuten een covid-19 uitslag!

Het coronatest staafje moet diep genoeg komen om slijm uit de neus en keel af te nemen.

Iedereen met corona (COVID-19) symptomen kan zich laten testen. Heb je geen symptomen? Dan kunt u kiezen voor een commerciële sneltest.

COVID-19 is de ziekte die u krijgt als u besmet bent met het nieuwe Coronavirus SARS-CoV-2. De COVID-19 ziekte gevolgt vaak in luchtwegklachten en koorts, in sommige gevallen zorgt het ook voor ademhalingsproblemen. Een besmetting met het coronavirus gebeurd meestal door het inademen van druppeltjes uit de lucht. Deze geinfecteerde druppeltjes verspreiden zich door de lucht wanneer iemand besmet met het virus hoest of niest.

De uitslag van een sneltest heeft u binnen 20 minuten en krijgt u ter plekke of via de mail.

Je hoeft niet te bellen voor de corona testuitslag. Deze ontvang je namelijk digitaal! Ook heb maken van een testafspraak kan via onze website.

Blijf dan thuis in quarantaine en laat je opnieuw testen.

👇Zoek het aantal besmettingen op woonplaats, regio of land👇