aanvragen covid19 test Paasloo kosten ggd corona sneltest Paasloo online uitslag doen in 15 minuten testen!

Bekijk onze instructie video

In de uitleg video wordt beschreven hoe de corona sneltest in zijn werk gaat. Daarnaast word er verteld bij welke klachten u zich zal moeten sneltesten op het coronavirus:

ervaringen snelheid uitslag Paasloo coronatest

COVID-19 kan ook problemen veroorzaken, waaronder de symptomen:

 • hart problemen
 • Guillain-Barre-syndroom
 • Gezwollen ogen
 • Epileptische aanvallen
 • Sommige artsen melden huiduitslag die verband houdt met COVID-19, inclusief paarse of blauwe laesies op de tenen en voeten van kinderen. Onderzoekers bestuderen deze rapporten om het effect op mensen met COVID-19 te begrijpen.
 • Bloed ophoesten
 • Bloedproppen
 • Rode oog
 • Leverproblemen of schade
 • Nierschade
 • Flauwvallen

Heeft u last van één van bovenstaande klachten? Laat u direct testen met PCR test of een corona Sneltest

Symptomen bij kinderen

Onderzoekers zeggen dat kinderen veel van dezelfde COVID-19-symptomen hebben als volwassenen, maar dat ze meestal milder zijn. Veel voorkomende symptomen bij kinderen zijn:

 • Kortademigheid: 13%
 • Sommige kinderen en tieners die met de ziekte in het ziekenhuis liggen, hebben een inflammatoir syndroom dat mogelijk verband houdt met het nieuwe coronavirus. Artsen noemen het pediatrisch multisysteem-inflammatoir syndroom (PMIS). Symptomen zijn onder meer koorts, huiduitslag, buikpijn, braken, diarree en hartproblemen. Het is vergelijkbaar met een giftige shock of de ziekte van Kawasaki, een aandoening bij kinderen die ontstekingen in de bloedvaten veroorzaakt.
 • Koorts: 56%
 • Hoest: 54%

Hoe u op koorts kunt controleren

Uw normale lichaamstemperatuur kan hoger of lager zijn dan die van iemand anders. Het verandert ook gedurende de dag. Artsen beschouwen koorts bij een volwassene over het algemeen als iets meer dan 38 graden op een orale thermometer en meer dan 38,2 celcius op een rectale thermometer.

Als u denkt dat u in contact bent gekomen met het virus, of als u symptomen heeft, isoleer uzelf dan en controleer uw temperatuur elke ochtend en avond gedurende minimaal 14 dagen. Houd de metingen bij. Koorts is het meest voorkomende symptoom van COVID-19, maar het is soms lager dan 37,8 graden. Bij een kind is koorts een temperatuur van meer dan 37,9 C op een orale thermometer of 38 C op een rectale thermometer.

Wat voor soort hoest komt vaak voor?

Uit vroege studies is gebleken dat ten minste 60% van de mensen met COVID-19 een droge hoest heeft. Ongeveer een derde heeft een hoest met slijm, een zogenaamde “natte” of “productieve” hoest.

GGD coronatest Paasloo aanvragen telefoonnummer en adressgevens

Of bekijk Corona kaart Nederland met het laatste nieuws en statistieken.

Overzicht Covid-19 teststraat

 • Stadsdeel Baarlo
 • Buurt Verspr.h. ten noorden van Blokzijl
 • Gebuurte Verspreide huizen Kadoelen en omgeving
 • Stadsdeel De Bult

Coronatesten Per Gemeente (klik voor details):

kaart van testlocaties Paasloo - corona-teller.nl - Coronavirus Paasloo Statistieken het laatste actuele live Nieuws
Paasloo coronatest uitslag kosten sneltest

Veel gestelde vragen over Testen in Paasloo

GGD vragen corona Paasloo

Meestal krijgt u in 24-48 uren de uitslag van de GGD. Wanneer de uitslag bekend is wordt u gebeld door het GGD.

Een coronasneltest kost 65 euro. Er zijn ook andere soorten testen, waaronder de GGD test. De test van het GGD is gratis.

Op dit moment is het onverantwoord de horeca te openen. Eind Januari 2021 wordt er bekeken of restaurant onder voorwaarden weer op kunnen. Dit kan alleen als het aantal IC-opnames afneemt onder de 10 opnames per dag.

Coronatesten kan bij verschillende testlocaties door heel Nederland. Zowel met de auto, zonder auto, lopend of met de fiets. Let wel op dat als u klachten ervaart u niet mag reizen met het openbaar vervoer.

0800 1351, Kun je bellen voor vragen over het coronavirus. Voor het maken van een testafspraak ga je naar deze link.

Als je klachten hebt gerelateerd aan het coronavirus (COVID-19) moet je in quarantaine totdat u een negatieve coronatestuitslag heeft. Dit is om te voorkomen dat u andere mensen kunt besmetten.

Coronatest kan bij een GGD teststraat of een commerciële partij.

Tijdens het wachten op de COVID-19 testuitslag moet je binnen blijven! Bij een sneltest is het slechts 20 minuten, dus kun je dit in je auto afwachten. Maar bij een GGD coronavirus test moet je gemiddeld 24 tot 48 uur in quarantaine blijven tot je een negatief testresultaat ontvangt.

Dit verschilt per test een sneltest geeft in 15-20 minuten een positief of negatieve uitslag. Bij een PCR test daarintegen duurt het langer om een corona uitslag te krijgen.

Een covid sneltest kost 65 euro en geeft binnen 15-20 minuten resultaat. De GGD covid test wordt betaald vanuit de overheid en kost u dus niks. Deze geeft in 24 tot 48 uur een testresultaat.

SARS-CoV-2 is de officiele naam van het nieuwe coronavirus.

Op dit moment is alle horeca gesloten, dus ook sportkantines.

Iedereen met corona (COVID-19) symptomen kan zich laten testen. Heb je geen symptomen? Dan kunt u kiezen voor een commerciële sneltest.

Wanneer je milde klachten ervaart, moet je je laten testen op covid-19. Dit kan bij veel verschillende locaties. Welke locatie het beste is voor jouw klachten en wensen lees je hierboven.

Ook jongeren moeten ten alle tijden anderhalve meter afstand houden.

👇Zoek het aantal besmettingen op woonplaats, regio of land👇