PCR of CORONATEST Slagharen, Schuinesloot 160+ locaties

Zo werkt de corona-sneltest

De onderstaande instructie video hier beneden illustreert hoe de corona snelteststraat werkt. Daarnaast word er toegelicht bij welke klachten u zich zal moeten sneltesten op COVID-19:

ervaringen snelheid uitslag Slagharen coronatest

COVID-19 kan ook problemen veroorzaken, waaronder de symptomen:

 • Rode oog
 • Bloed ophoesten
 • Flauwvallen
 • Gezwollen ogen
 • Guillain-Barre-syndroom
 • Epileptische aanvallen
 • hart problemen
 • Nierschade
 • Bloedproppen
 • Leverproblemen of schade
 • Sommige artsen melden huiduitslag die verband houdt met COVID-19, inclusief paarse of blauwe laesies op de tenen en voeten van kinderen. Onderzoekers bestuderen deze rapporten om het effect op mensen met COVID-19 te begrijpen.

Heeft u last van één van bovenstaande klachten? Laat u direct testen met PCR test of een corona Sneltest

Symptomen bij kinderen

Onderzoekers zeggen dat kinderen veel van dezelfde COVID-19-symptomen hebben als volwassenen, maar dat ze meestal milder zijn. Veel voorkomende symptomen bij kinderen zijn:

 • Sommige kinderen en tieners die met de ziekte in het ziekenhuis liggen, hebben een inflammatoir syndroom dat mogelijk verband houdt met het nieuwe coronavirus. Artsen noemen het pediatrisch multisysteem-inflammatoir syndroom (PMIS). Symptomen zijn onder meer koorts, huiduitslag, buikpijn, braken, diarree en hartproblemen. Het is vergelijkbaar met een giftige shock of de ziekte van Kawasaki, een aandoening bij kinderen die ontstekingen in de bloedvaten veroorzaakt.
 • Koorts: 56%
 • Kortademigheid: 13%
 • Hoest: 54%

Hoe u op koorts kunt controleren

Uw normale lichaamstemperatuur kan hoger of lager zijn dan die van iemand anders. Het verandert ook gedurende de dag. Artsen beschouwen koorts bij een volwassene over het algemeen als iets meer dan 38 graden op een orale thermometer en meer dan 38,2 celcius op een rectale thermometer.

Als u denkt dat u in contact bent gekomen met het virus, of als u symptomen heeft, isoleer uzelf dan en controleer uw temperatuur elke ochtend en avond gedurende minimaal 14 dagen. Houd de metingen bij. Koorts is het meest voorkomende symptoom van COVID-19, maar het is soms lager dan 37,8 graden. Bij een kind is koorts een temperatuur van meer dan 37,9 C op een orale thermometer of 38 C op een rectale thermometer.

Wat voor soort hoest komt vaak voor?

Uit vroege studies is gebleken dat ten minste 60% van de mensen met COVID-19 een droge hoest heeft. Ongeveer een derde heeft een hoest met slijm, een zogenaamde “natte” of “productieve” hoest.

GGD coronatest Slagharen aanvragen telefoonnummer en adressgevens

Of bekijk Corona kaart Nederland met het laatste nieuws en statistieken.

Overzicht Covid-19 teststraat

 • Streek Rheezerend
 • Buurt Verspreide huizen Sibculo
 • Streek Baalder
 • Buurt Brucht
 • Gebuurte Bruchterveld Kern
 • Stadsdeel Heemse-West Heemserbos
 • Gebuurte Dedemsvaart-Zuidwest

Coronatesten Per Gemeente (klik voor details):

kaart van testlocaties Slagharen - corona-teller.nl - Coronavirus Slagharen Statistieken het laatste actuele live Nieuws
Slagharen coronatest uitslag kosten sneltest

Veel gestelde vragen over Testen op Corona in Slagharen

GGD vragen corona Slagharen

Zowel commerciële partijen als het GGD hebben locaties verspreid over heel Nederland. Door op onze site te zoeken, vind je snel en gemakkelijk de locatie die bij jou in de buurt zit.

Meestal krijgt u in 24-48 uren de uitslag van de GGD. Wanneer de uitslag bekend is wordt u gebeld door het GGD.

U krijgt de coronatest uitslag via de e-mail, ongeveer 15 minuten nadat de test is afgenomen.

Een coronasneltest kost 65 euro. Er zijn ook andere soorten testen, waaronder de GGD test. De test van het GGD is gratis.

Wanneer je milde klachten ervaart, moet je je laten testen op covid-19. Dit kan bij veel verschillende locaties. Welke locatie het beste is voor jouw klachten en wensen lees je hierboven.

Als u last hebt van koorts moet u zich laten testen op het coronavirus.

Wij proberen op corona-teller.nl al je vragen rond het coronavirus te beantwoorden. Kan je antwoord niet op onze site vinden? Stel je vraag in onze reactie sectie.

Als je positief getest wordt op COVID-19 moet je in quarantaine. Zolang je geen ernstige klachten ervaart kan dit thuis. Als je erniste klachten ervaart wordt je opgenomen in het ziekenhuis.

Hoe lang de virus epedemie zal gaan duren in helaas nog niet bekend. Dit is sterk afhankelijk van hoe het coronavirus en ook de nieuwe Briste variant zich ontwikkelen. Om op de hoogte te blijven van de besmettingen raden wij u aan om de corona kaart in de gaten te houden.

De coronavirus hulplijn beantwoord vragen over het coronavirus. Het maken van een afspraak gaat niet via deze corona hulplijn. Dit doe je online, op onze pagina vind je meer informatie over het online maken van een afspraak.

COVID-19 is de ziekte die u krijgt als u besmet bent met het nieuwe Coronavirus SARS-CoV-2. De COVID-19 ziekte gevolgt vaak in luchtwegklachten en koorts, in sommige gevallen zorgt het ook voor ademhalingsproblemen. Een besmetting met het coronavirus gebeurd meestal door het inademen van druppeltjes uit de lucht. Deze geinfecteerde druppeltjes verspreiden zich door de lucht wanneer iemand besmet met het virus hoest of niest.

Er geld een maximale gezelschapsgrotte van 2 personen. Kinderen tot 12 jaar zijn hier van uitgesloten.

De horeca is sinds 14 oktober 2020 gesloten. Om het aantal coronabesmettingen en aantal sociale contacten beperkt te houden.

Op dit moment is alle horeca gesloten, dus ook sportkantines.

Je laten testen op corona bij het GGD is gratis. De overheid betaald alle testen van het GGD.

Sporten met max 2 personen is toegestaan zolang:

 • De Sporten buiten wordt uitgeoefend
 • Er 1,5 meter tussen de spelers blijft
De GGD test is voor u geheel gratis. De overheid betaald de kosten voor deze test. Een sneltest of thuistest daarintegen zijn een commerciële testen. Deze moet u of uw werkgever betalen. Op deze pagina vind u de kosten van een thuistest.

De uitslag van een coronatest hangt volledig af van welke testlocatie je kiest. Een commerciële teststraat kan met een sneltest binnen 20 minuten een betrouwbare uitslag geven. Of binnen enkele uren een extra betrouwbare PCR test. De gratis test van de overheid doet er langer over om een betrouwbare uitlag te geven. De GGD test duurt namelijk 24 tot 48 uren.

Om besmet te raken met het coronavirus, moet je (meestal) in contact komen met een grote hoeveelheid virusdeeltjes. Een met corona besmet persoon maak in zijn lichaam miljoenen virusdeeltjes aan. Deze deeltjes verspreiden zich vooral naar de longen, keel en neusholte. Bij hoesten en/of niezen kunnen deze deeltjes vrij komen.

Wanneer je al niet besmet persoon in contact komt met deze COVID deeltjes is er een grote kans dat je ook ziek wordt.

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie