PCR of CORONATEST Wildervank, Eexterveenschekanaal 160+ locaties

Zo werkt de snelteststraat

In onderstaande uitleg video wordt verteld bij welke klachten u zich moet laten testen op het virus. Daarnaast word er toegelicht hoe het testen op COVID-19 in zijn werk gaat:

ervaringen snelheid uitslag Wildervank coronatest

COVID-19 kan ook problemen veroorzaken, waaronder de symptomen:

 • Rode oog
 • Leverproblemen of schade
 • Bloedproppen
 • Epileptische aanvallen
 • Nierschade
 • Gezwollen ogen
 • Guillain-Barre-syndroom
 • Bloed ophoesten
 • hart problemen
 • Flauwvallen
 • Sommige artsen melden huiduitslag die verband houdt met COVID-19, inclusief paarse of blauwe laesies op de tenen en voeten van kinderen. Onderzoekers bestuderen deze rapporten om het effect op mensen met COVID-19 te begrijpen.

Heeft u last van één van bovenstaande klachten? Laat u direct testen met PCR test of een corona Sneltest

Symptomen bij kinderen

Onderzoekers zeggen dat kinderen veel van dezelfde COVID-19-symptomen hebben als volwassenen, maar dat ze meestal milder zijn. Veel voorkomende symptomen bij kinderen zijn:

 • Sommige kinderen en tieners die met de ziekte in het ziekenhuis liggen, hebben een inflammatoir syndroom dat mogelijk verband houdt met het nieuwe coronavirus. Artsen noemen het pediatrisch multisysteem-inflammatoir syndroom (PMIS). Symptomen zijn onder meer koorts, huiduitslag, buikpijn, braken, diarree en hartproblemen. Het is vergelijkbaar met een giftige shock of de ziekte van Kawasaki, een aandoening bij kinderen die ontstekingen in de bloedvaten veroorzaakt.
 • Kortademigheid: 13%
 • Koorts: 56%
 • Hoest: 54%

Hoe u op koorts kunt controleren

Uw normale lichaamstemperatuur kan hoger of lager zijn dan die van iemand anders. Het verandert ook gedurende de dag. Artsen beschouwen koorts bij een volwassene over het algemeen als iets meer dan 38 graden op een orale thermometer en meer dan 38,2 celcius op een rectale thermometer.

Als u denkt dat u in contact bent gekomen met het virus, of als u symptomen heeft, isoleer uzelf dan en controleer uw temperatuur elke ochtend en avond gedurende minimaal 14 dagen. Houd de metingen bij. Koorts is het meest voorkomende symptoom van COVID-19, maar het is soms lager dan 37,8 graden. Bij een kind is koorts een temperatuur van meer dan 37,9 C op een orale thermometer of 38 C op een rectale thermometer.

Wat voor soort hoest komt vaak voor?

Uit vroege studies is gebleken dat ten minste 60% van de mensen met COVID-19 een droge hoest heeft. Ongeveer een derde heeft een hoest met slijm, een zogenaamde “natte” of “productieve” hoest.

GGD coronatest Wildervank aanvragen telefoonnummer en adressgevens

Of bekijk Corona kaart Nederland met het laatste nieuws en statistieken.

Coronastraten

 • Wijk 02 Wildervank
 • Stadsdeel Ommelanderwijk
 • Streek Veendam-Centrum
 • Lokaliteit 01 Veendam-buitengebied

Coronatesten Per Gemeente (klik voor details):

kaart van testlocaties Wildervank - corona-teller.nl - Coronavirus Wildervank Statistieken het laatste actuele live Nieuws
Wildervank coronatest uitslag kosten sneltest

Vragen over Testen op het Coronavirus in Wildervank

GGD vragen corona Wildervank

Het RIVM heeft tot op heden geen coronavirus aangetroffen in ons drinkwater. Nederland heeft stenge wetgeving om ons drinkwater vrij te houden van microbiologische drijgingen. Waarbij ook wordt gemonitord op virussen zoals het nieuwe coronavirus.

U kunt zich gratis laten testen bij het GGD.

Voor een coronatest laat je testmateriaal afnemen uit je mond en neusholte bij een testlocatie. Deze testlocatie onderzoekt dit testmateriaal vervolgens om te concluderen of je geinfecteerd bent met het coronavirus.

Wanneer u bent getest kunt u even wachten op de parkeerplaats en krijgt u in 15-20minuten de uitslag.

De Coronatest van het GGD is een PCR test. Bij de PCR test wordt er door middel van een speciaal wattenstaafje (swab) bij de patiënt in de neusholte en keel testmateriaal afgenomen. Dit testmateriaal wordt vervolgens in een laberatorium van het GGD onderzocht op corona virusdeeltjes.

Een corona sneltest werkt als volgt. Middels een speciaal wattenstaafje ook wel swab genoemd, wordt er testmatriaal afgenomen in de keel en neusholte. Deze wordt direct op locatie onderzocht op het coronavirus. Hierdoor heb je al binnen 20 minuten een positief of negatieve uitslag.

Blijf dan thuis in quarantaine en laat je opnieuw testen.

Een coronatest moet je laten afnemen wanneer je milde klachten ervaart. Vaak lijken deze klachten op een verkoudheid, maar het is belangrijk om je alsnog te laten testen!

Er geld een maximale gezelschapsgrotte van 2 personen. Kinderen tot 12 jaar zijn hier van uitgesloten.

Bij vragen over het coronavirus kun je bellen naar 0800 1351. Afspraak maken voor een coronatest? Dit kun je hier online doen.

Voordat je getest kan worden moet je online een afspraak maken. Nadat je de test hebt geboekt ontvang je een bevestiging. V

Coronatesten kan bij verschillende testlocaties door heel Nederland. Zowel met de auto, zonder auto, lopend of met de fiets. Let wel op dat als u klachten ervaart u niet mag reizen met het openbaar vervoer.

Wij proberen op corona-teller.nl al je vragen rond het coronavirus te beantwoorden. Kan je antwoord niet op onze site vinden? Stel je vraag in onze reactie sectie.

Je laten testen bij het GGD kost niets.

Een afspraak maken voor de coronatest kun je hier doen.

Om je te laten testen op corona, maak je online een afspraak. Ons website geeft een overzicht van testlocaties, waar je je kan laten testen.

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie