aanvragen covid19 test Zuidlaren kosten ggd corona sneltest Zuidlaren online uitslag doen in 15 minuten testen!

VIDEO: Zo werkt de snelteststraat

In de uitleg video wordt verteld hoe het testen werkt. Daarnaast word er uitgelegt met wat soort klachten u zich zal moeten sneltesten op het coronavirus.

ervaringen snelheid uitslag Zuidlaren coronatest

COVID-19 kan ook problemen veroorzaken, waaronder de symptomen:

 • Nierschade
 • Epileptische aanvallen
 • Leverproblemen of schade
 • Guillain-Barre-syndroom
 • Bloed ophoesten
 • Flauwvallen
 • Sommige artsen melden huiduitslag die verband houdt met COVID-19, inclusief paarse of blauwe laesies op de tenen en voeten van kinderen. Onderzoekers bestuderen deze rapporten om het effect op mensen met COVID-19 te begrijpen.
 • hart problemen
 • Bloedproppen
 • Rode oog
 • Gezwollen ogen

Heeft u last van één van bovenstaande klachten? Laat u direct testen met PCR test of een corona Sneltest

Symptomen bij kinderen

Onderzoekers zeggen dat kinderen veel van dezelfde COVID-19-symptomen hebben als volwassenen, maar dat ze meestal milder zijn. Veel voorkomende symptomen bij kinderen zijn:

 • Sommige kinderen en tieners die met de ziekte in het ziekenhuis liggen, hebben een inflammatoir syndroom dat mogelijk verband houdt met het nieuwe coronavirus. Artsen noemen het pediatrisch multisysteem-inflammatoir syndroom (PMIS). Symptomen zijn onder meer koorts, huiduitslag, buikpijn, braken, diarree en hartproblemen. Het is vergelijkbaar met een giftige shock of de ziekte van Kawasaki, een aandoening bij kinderen die ontstekingen in de bloedvaten veroorzaakt.
 • Kortademigheid: 13%
 • Hoest: 54%
 • Koorts: 56%

Hoe u op koorts kunt controleren

Uw normale lichaamstemperatuur kan hoger of lager zijn dan die van iemand anders. Het verandert ook gedurende de dag. Artsen beschouwen koorts bij een volwassene over het algemeen als iets meer dan 38 graden op een orale thermometer en meer dan 38,2 celcius op een rectale thermometer.

Als u denkt dat u in contact bent gekomen met het virus, of als u symptomen heeft, isoleer uzelf dan en controleer uw temperatuur elke ochtend en avond gedurende minimaal 14 dagen. Houd de metingen bij. Koorts is het meest voorkomende symptoom van COVID-19, maar het is soms lager dan 37,8 graden. Bij een kind is koorts een temperatuur van meer dan 37,9 C op een orale thermometer of 38 C op een rectale thermometer.

Wat voor soort hoest komt vaak voor?

Uit vroege studies is gebleken dat ten minste 60% van de mensen met COVID-19 een droge hoest heeft. Ongeveer een derde heeft een hoest met slijm, een zogenaamde “natte” of “productieve” hoest.

GGD coronatest Zuidlaren aanvragen telefoonnummer en adressgevens

Of bekijk Corona kaart Nederland met het laatste nieuws en statistieken.

Alle Covid sneltest straten

 • Gebuurte Westlaren
 • Lokaliteit 15 Zeijen
 • Buurt Verspreide huizen De Groeve
 • Omgeving Verspreide huizen Midlaren
 • Buurt Verspreide huizen De Punt
 • Buurt Verspreide huizen Bunne
 • Wijk 08 Eelderwolde
 • Buurt Verspreide huizen Eelde

Coronatesten Per Gemeente (klik voor details):

kaart van testlocaties Zuidlaren - corona-teller.nl - Coronavirus Zuidlaren Statistieken het laatste actuele live Nieuws
Zuidlaren coronatest uitslag kosten sneltest

Vragen over Testen op Corona in Zuidlaren

GGD vragen corona Zuidlaren

SARS-CoV-2 is de officiele naam van het nieuwe coronavirus.

Coronatesten kan bij verschillende testlocaties door heel Nederland. Zowel met de auto, zonder auto, lopend of met de fiets. Let wel op dat als u klachten ervaart u niet mag reizen met het openbaar vervoer.

Dit verschilt per test, een GGD coronatest in 24 tot 48uur een uitslag. Een sneltest geeft binnen 20minuten resultaat.

Als u een test heeft gedaan omdat u (milde) klachten ervaart moet u in quarantaine tot u een testuitslag heeft. Dit is voornamelijk bij een GGD test belangrijk, aangezien deze niet direct resultaat geeft.

De risicogroep voor COVID-19 zijn mensen die ouder zijn dan 70 jaar. Dit blijkt uit een internationaal onderzoek. Ook in Nederlandse ziekenhuizen is de helft van de patiënten met ernstige COVID-19 ouder dan 69 jaar. Van de doden ter gevolgen van het coronavirus is driekwart ouder dan 76 jaar.

De corona sneltesten verschillen in betrouwbaarheid. Daarom maken wij enkel gebruik van RIVM goedgekeurde testen. De testen op onze site, zijn allemaal in samenwerking met de GGD. Ook wordt de sneltest afgenomen onder toezicht van een BIG geregistreerde arts.

Wanneer u (milde) klachten ervaart die passen bij corona, moet u zich op corona laten testen. Dit doet u door bij de GGD teststraat via internet een afspraak te maken.

Er zijn coronatestlocaties verspreid door heel Nederland. Voor de beste testlocatie in jouw regio, raadpleeg je corona-teller.nl!

Geen één test is 100% betrouwbaar. Maar wij kunnen met zekerheid zeggen dat de door het RIVM goedgekeurde coronatesten zeer betrouwbaar zijn, mits deze juist worden afgenomen.

De positief of negatieve uitslag van de coronatest krijg je via de email.

De uitslag krijg je meestal binnen 15 minuten na de corona sneltest.

Om je te laten testen op corona, maak je online een afspraak. Ons website geeft een overzicht van testlocaties, waar je je kan laten testen.

Er zijn coronatest locaties verspreid door heel Nederland. Voor een overzicht van alle locatie klik hier.

Coronatest kan bij een GGD teststraat of een commerciële partij.

Meestal krijg je de coronatest uitslag binnen 24 tot 48 uur van het GGD. Als je hebt gekozen voor een betaalde test gaat dat sneller. Dan heb je al binnen 20 minuten een testresultaat.

Er is (nog) geen medicijn tegen COVID-19.

Er zijn wel meerdere Vaccins, hieronder vind je meer op onze Vaccin teller Zuidlaren.

Het kabinet probeerd voor de mediasector de gevolgen van het coronavirus op 3 manier te beperken:

 • Tijdelijk Steunfonds met financiële hulp
 • Coulancemaatregelen
 • Kabinetsbrede Steunpakketten

Het landelijk nummer om een GGD testafspraak te maken is 0800-1202. Voor het maken van een online afspraak vind je op onze pagina meer informatie.

Tijdens het wachten op de COVID-19 testuitslag moet je binnen blijven! Bij een sneltest is het slechts 20 minuten, dus kun je dit in je auto afwachten. Maar bij een GGD coronavirus test moet je gemiddeld 24 tot 48 uur in quarantaine blijven tot je een negatief testresultaat ontvangt.

Wanneer je (vage) klachten hebt als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid. Moet je je zo snel mogelijk laten testen!

Heb je vragen over het coronavirus? Geen enkel probleem op onze website beantwoorden we al je vragen!

👇Zoek het aantal besmettingen op woonplaats, regio of land👇

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie