Zonnebril festival 2022 na corona pandemie

Helaas gaan festivals niet door in 2021, in 2022 gaan we (hopelijk) voor de ultieme post-corona festivalzomer! Na twee zomers niet of nauwelijks te kunnen hebben genoten van optredens van bandjes, verschraald bier en veel te dure kleffe patat op een veel te druk festivalterrein, is het in de zomer van 2022 weer tijd om ouderwets te knallen op festivals als Lowlands, Tomorrowland 2022 en wie weet zelfs wel het Sziget Festival in Boedapest! Als alle coronamaatregelen het tegen die tijd toelaten natuurlijk… Maar laten we daar op dit moment in ieder geval nog wel vanuit gaan!

Perfecte partyoutfit

Tijdens de trieste donkere wintermaanden is het fijn om alvast even vooruit te denken aan die ultieme festival zomer 2022 na corona. Brakke maandagochtenden, epische optredens, plezier met vrienden en mensen die je tot dat moment nog niet kende en de hele zomer lang de zon op je bol. Zo moet die ultieme festivalzomer er uit komen te zien! Wie een beetje controledrang heeft vind het vast ook leuk om alvast na te denken over festivaloutfits en de invloed van het weer op die outfits.

Meerdere zonnebrillen voor één festival

Eén gadget die absoluut niet mag ontbreken bij je festivaloutfit is de zonnebril. Zonder zonnebril kom jij het festivalseizoen niet door. De kans op een festival dat je je zonnebril kwijtraakt is daarbij ook nog eens behoorlijk groot, dus als je slim bent schaf je er meerdere aan. Je kunt natuurlijk je dure Ray Ban zonnebril meenemen naar een festival, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal wat goedkopere modellen mee te nemen in je festivalkoffertje. Het leuke daarvan is dat je er ook nog flink mee kunt gaan variëren. Bij het ene optreden een houten zonnebril, bij het house-optreden een ronde zonnebril; je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt gaan mixen en matchen met je zonnebrillen!

Wat moet er verder op je inpaklijst?

Nou, wat dacht je van een tent, een luchtbed en een slaapzak om in te slapen? Toiletspullen om je brakke hoofd en lichaam wat mee te fatsoeneren op dag twee? Condooms voor als je besluit bij iemand anders de tent in te duiken? Katervoedsel om de vroege ochtend mee door te komen, kleding voor verschillende weertypes en temperaturen en natuurlijk de tickets om binnen te komen? Een telefoon met oplader, zodat je je vrienden kunt bereiken op het moment dat je ze ergens in een moshpit bent kwijtgeraakt? Tenslotte als het nog nodig is, je 2G of 3G corona toegangsbewijs voor toegang.

We zijn ongetwijfeld nog een heleboel spullen vergeten die nuttig zijn tijdens een festival. Maar ach, wat maakt het uit. Als er één plek is op de wereld waar mensen graag bereid zijn een beetje tandpasta met een ander te delen dan is het wel op een festivalcamping. Dus mocht je iets vergeten waarvan je denkt dat het toch nuttig is, dan is er vast wel iemand anders die je daar even mee wil helpen.

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie