Welke usb stick kopen?

Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen ervoor om zoveel mogelijk te digitaliseren, hiervoor kun je een usb stick kopen. Dit geldt voor zowel bedrijven als particulieren. Voorheen werden er erg veel gebruik gemaakt van allerlei analogen oplossingen. Helaas nemen al deze analogen documenten veel fysieke ruimte in beslag. Hierdoor hebben een aantal bedrijven een ontzettend grote fysieke opslag waar zij hun documenten in opslaan. Dit kan anno 2020 natuurlijk niet meer de bedoeling zijn. Tegenwoordig kun je de meeste documenten opslaan op een usb stick. Echter, welke usb stick kopen past het best bij mijn situatie?

Usb stick kopen voor particulieren en bedrijven

Ben je van plan om binnenkort een usb stick te gaan kopen? Zorg er dan als eerst voor dat je de doeleinden voor deze usb stick goed op een rijtje hebt gezet. Hierdoor weet je namelijk exact welke usb stick je nodig gaat hebben. Tenminste, als de situatie ongewijzigd blijft. Er zijn natuurlijk veel verschillende mogelijkheden om een usb stick te kopen. Het grootste verschil zit voornamelijk in de grootte van de bestanden. Dit in combinatie met de hoeveelheid bestanden zorgt ervoor dat je exact weet welke usb stick je nodig gaat hebben.

Usb stick voor bedrijven

Als je op korte termijn van plan bent om een nieuwe usb stick aan te schaffen, is het natuurlijk van belang dat deze usb stick van hoge kwaliteit is. Bovendien moet deze usb stick ook aan al jouw behoefte kunnen voorzien, zoals gebruiksvriendelijkheid en de hoeveelheid opslag. Voor bedrijven geldt vaak dat zij erg veel opslag nodig hebben. Hierdoor kiezen bedrijven ervoor om het grootste gedeelte van hun documenten op te slaan in het de cloud. Echter, vinden een aantal mensen het prettig als zij een eigen usb stick hebben waar zij hun data op op kunnen slaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gevoelige informatie of aan prive informatie. Ben je een werkgever en zit je momenteel ook in deze situatie? Dan kun je eens kijken of je in één keer een grote hoeveelheid usb sticks aan kunt schaffen. Hierdoor druk je de prijs, maar daarnaast is het ook mogelijk om een eigen logo op de usb stick te plaatsen.

Usb stick kopen met logo

Wanneer je een ondernemer bent wil je natuurlijk zo veel mogelijk spullen met het logo van jouw eigen bedrijf. Allereerst zorgt dit voor een prettig gevoel. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een aantal van deze usb sticks cadeau te doen aan een zakenrelatie. Hierdoor bestaat de kans dat dit goed is voor jouw marketing. Echter, erg veel ondernemers vinden het lastig om het juiste geheugen uit te kiezen. Dit is natuurlijk logische en niets om je voor te schamen. Als ondernemer is het verstandig om een usb stick te kopen met een geheugen van 16 GB  Deze usb stick kun je zowel aan het personeel cadeau doen als aan jouw zakenrelaties. Hierdoor kunnen zij alle zakenrelaties de usb stick ook daadwerkelijk gebruiken. Dit zullen zij erg waarderen en hierdoor is de kans groot dat dit goed is voor jouw bedrijf.

USB-stick-kopen

De hoeveelheid opslag

Het belangrijkste aan een usb stick is natuurlijk dat het mogelijk is om hier data op op te slaan. De standaard usb sticks hebben in veel gevallen een opslag capaciteit van 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB of 32 GB. Je kunt deze usb stick kopen om een aantal kleinere documenten op op te slaan of hier een klein programma op te plaatsen. Tenminste, als je je usb stick voornamelijk voor privédoeleinden gaat gebruiken. Wanneer je je usb stick wilt kopen om deze te gebruiken voor zakelijke doeleinden, is er vaak meer geheugen nodig. In dit geval kun je kiezen voor een usb stick met 64 GB of zelfs de variant met 128 GB.

Usb stick kopen via het internet

Als je van plan bent om binnenkort een nieuwe usb stick te kopen, heb je erg veel verschillende mogelijkheden. Zo zou je eens kunnen kijken naar de mogelijkheid om een usb stick te kopen met een opslag van zelfs 265 GB. Als je daarentegen minder geheugen nodig hebt kun je beter voor een andere variant gaan. Naast dat er verschil zit in de maximale opslagcapaciteit, zit er ook nog een fors verschil in de afmetingen van de usb stick. Je kunt er bijvoorbeeld eens naar kijken om een usb stick met een klein formaat te kiezen, zoals de Samsung Fit Plus USB 64 GB. Deze variant kan erg prettig zijn als je de usb stick continu in het apparaat wilt laten zitten. Echter, veel mensen vinden het prettiger om een usb stick te kopen die zij gemakkelijk terug kunnen vinden. In dit geval zou je eens kunnen kijken naar een SanDisk Cruzer Ultra Flair 64 GB. Dankzij het formaat van deze variant is de kans kleiner dat je de usb stick een keer zult verliezen.

Landkaart van Nederland Coronavirus – Live Nieuws Update(s)

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie