Lubach: Coronatesten wordt verkeerd aangepakt!

Deel op social media: Lubach: Coronatesten wordt verkeerd aangepakt! 4 Lubach: Coronatesten wordt verkeerd aangepakt! 5 Lubach: Coronatesten wordt verkeerd aangepakt! 6

Zondag met Lubach uit kritiek op Coronatesten

Waarbij veel landen als Duitsland Coronatest resultaten verwerken in grote commerciële labs. Kiest Nederland langetijd voor kleinschalige ziekenhuis laboratoria voor het verwerken van de covid-19 testen. Aangezien hierbij een arts-microbioloog veel handmatig werk moet doen duurt dit veel langer.

Door deze keuze van de Nederlandse overheid duurt het testen van Corona veel meer tijd en manskracht als nodig. Hierdoor kan niet iedereen getest worden op corona wat zorgt voor gevaarlijke situaties. Landkaart van Nederland Coronavirus – Live Nieuws Update(s)

Zondag met Lubach coronatesten

Lubach laat uitgebreid zien dat er vele commerciële partijen hebben geprobeerd om Nederland te helpen de capaciteit op te schalen. Onder andere door samen te werken met de grote Duitse “testfabrieken”. Deze kunnen namelijk heel goedkoop veel corona testen uitvoeren. Maar de overheid heeft deze partijen heel lang op afstand gehouden.

Commerciële coronavirus testen

Commerciële coronatest partij in Nederland

Naast je laten testen bij het GGD kun je je ook betaald laten testen op corona. Waarbij je bij het GGD lang moet wachten tot je terecht kan en 2 dagen moet wachten op de resultaten. Kun je bij de commerciële corona testen vaak direct terecht. Ook krijg je veel sneller resultaten.

Dit komt doordat deze commerciële organisaties veel snelle en efficiënter werken. Doordat zei wel al vanaf het begin samenwerken met deze grote commerciële labs in onder andere Duitsland.

Ook zijn er partijen die werken met corona sneltests. Deze kunnen soms al binnen een uur een betrouwbaar resultaat geven! Hierdoor is een commerciële test voor veel mensen en bedrijven een interessant alternatief. Een werknemer die mogelijk besmet is met corona kost namelijk veel meer geld dan de kosten van een test.

RTLZ legt de voordelen uit van Commerciële coronatest voor bedrijven

Online Coronavirus test kits

Online Covid-19 test bestellen betrouwbaar?

De eerder genoemde commerciële test zijn test die door professionals wordt afgenomen. Deze zijn namelijk vergelijkbaar in betrouwbaarheid als de tests die het GGD afneemt. Er zijn ook online covid-19 test kits verkrijgbaar.

Deze worden over het algemeen afgeraden. Er is namelijk weinig onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid van deze tests. Hierdoor zou het kunnen zijn dat je een verkeerde uitslag krijgt. Een coronatest via Internet bestellen geeft ook veel andere risico’s. Zo worden deze veel op vage webshops verhandeld. Dus is er grote kans dat je geen of producten van slechte kwaliteit krijgt geleverd. Kies daarom voor een betrouwbare commerciële partij waar je door een expert wordt getest op corona!

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie