aanvragen covid19 test Vught kosten ggd corona sneltest Vught online uitslag doen in 15 minuten testen!

Zo werkt de snelteststraat

In de instructie video leggen we uit bij welke symptomen u zich zal moeten sneltesten op corona. Daarnaast word er uitgelegt hoe PCR en Sneltesten in zijn werk gaat:

ervaringen snelheid uitslag Vught coronatest

COVID-19 kan ook problemen veroorzaken, waaronder de symptomen:

 • Nierschade
 • hart problemen
 • Guillain-Barre-syndroom
 • Flauwvallen
 • Bloed ophoesten
 • Bloedproppen
 • Gezwollen ogen
 • Epileptische aanvallen
 • Leverproblemen of schade
 • Rode oog
 • Sommige artsen melden huiduitslag die verband houdt met COVID-19, inclusief paarse of blauwe laesies op de tenen en voeten van kinderen. Onderzoekers bestuderen deze rapporten om het effect op mensen met COVID-19 te begrijpen.

Heeft u last van één van bovenstaande klachten? Laat u direct testen met PCR test of een corona Sneltest

Symptomen bij kinderen

Onderzoekers zeggen dat kinderen veel van dezelfde COVID-19-symptomen hebben als volwassenen, maar dat ze meestal milder zijn. Veel voorkomende symptomen bij kinderen zijn:

 • Sommige kinderen en tieners die met de ziekte in het ziekenhuis liggen, hebben een inflammatoir syndroom dat mogelijk verband houdt met het nieuwe coronavirus. Artsen noemen het pediatrisch multisysteem-inflammatoir syndroom (PMIS). Symptomen zijn onder meer koorts, huiduitslag, buikpijn, braken, diarree en hartproblemen. Het is vergelijkbaar met een giftige shock of de ziekte van Kawasaki, een aandoening bij kinderen die ontstekingen in de bloedvaten veroorzaakt.
 • Koorts: 56%
 • Kortademigheid: 13%
 • Hoest: 54%

Hoe u op koorts kunt controleren

Uw normale lichaamstemperatuur kan hoger of lager zijn dan die van iemand anders. Het verandert ook gedurende de dag. Artsen beschouwen koorts bij een volwassene over het algemeen als iets meer dan 38 graden op een orale thermometer en meer dan 38,2 celcius op een rectale thermometer.

Als u denkt dat u in contact bent gekomen met het virus, of als u symptomen heeft, isoleer uzelf dan en controleer uw temperatuur elke ochtend en avond gedurende minimaal 14 dagen. Houd de metingen bij. Koorts is het meest voorkomende symptoom van COVID-19, maar het is soms lager dan 37,8 graden. Bij een kind is koorts een temperatuur van meer dan 37,9 C op een orale thermometer of 38 C op een rectale thermometer.

Wat voor soort hoest komt vaak voor?

Uit vroege studies is gebleken dat ten minste 60% van de mensen met COVID-19 een droge hoest heeft. Ongeveer een derde heeft een hoest met slijm, een zogenaamde “natte” of “productieve” hoest.

GGD coronatest Vught aanvragen telefoonnummer en adressgevens

Of bekijk Corona kaart Nederland met het laatste nieuws en statistieken.

Overzicht Coronastraten

 • Omgeving Loonsebaan
 • Buurt Voorburg en omgeving
 • Buurt Vijverhof
 • Lokaliteit 00 Vught
 • Stadsdeel Verspreide huizen Cromvoirt
 • Gebuurte Cromvoirt
 • Buurt Schoonveld
 • Streek Bergenshuizen

Coronatesten Per Gemeente (klik voor details):

kaart van testlocaties Vught - corona-teller.nl - Coronavirus Vught Statistieken het laatste actuele live Nieuws
Vught coronatest uitslag kosten sneltest

Vragen over Testen in Vught

GGD vragen corona Vught

Sneltest geeft binnen een halfuur uitslag. De GGD PCR test geeft in 24 tot 48uur uitslag

De Coronatest van het GGD is een PCR test. Bij de PCR test wordt er door middel van een speciaal wattenstaafje (swab) bij de patiënt in de neusholte en keel testmateriaal afgenomen. Dit testmateriaal wordt vervolgens in een laberatorium van het GGD onderzocht op corona virusdeeltjes.

Dit verschilt per test, een GGD coronatest in 24 tot 48uur een uitslag. Een sneltest geeft binnen 20minuten resultaat.

Als u een test heeft gedaan omdat u (milde) klachten ervaart moet u in quarantaine tot u een testuitslag heeft. Dit is voornamelijk bij een GGD test belangrijk, aangezien deze niet direct resultaat geeft.

Aanmelden voor een coronasneltest kan snel en gemakkelijk online. Een afspraak inplannen kun je hier doen. Voor het voltooien van uw aanvraag is, zul je je burgerservicenummer (BSN) moeten invullen.

Coronatesten kan bij verschillende testlocaties door heel Nederland. Zowel met de auto, zonder auto, lopend of met de fiets. Let wel op dat als u klachten ervaart u niet mag reizen met het openbaar vervoer.

Het afnemen van de test duurt slechts enkele seconden.

Er is (nog) geen medicijn tegen COVID-19.

Er zijn wel meerdere Vaccins, hieronder vind je meer op onze Vaccin teller Vught.

Voor een coronatest van het GGD, moet je op de site van de overheid inloggen met je DigiID. Zodat deze gekoppeld kan worden aan je testresultaat. Vervolgens krijg je toegang tot het GGD systeem om een locatie te kiezen en afspraak te plannen. Nadat je een afspraak hebt ingeplant moet je in quarantaine tot je bent getest. Ook na het testen moet je in quarantaine blijven tot je een negatieve uitslag hebt. Dit duurt ongeveer 24 uur tot 48 uur.

Wil je minder lang in quarantaine? Dan is de sneltest een optie. Vaak kun je bij een sneltest dezelfde dag nog terecht. Ook krijg je dezelfde dag de uitslag en als deze negatief is mag je direct uit quarantaine.

Alle niet essentiële winkels zijn gesloten. In essentiële winkels moeten klanten anderhalve meter afstand houden. Ook moet er altijd een mondkapje gedragen worden.

Een coronatest moet je doen wanneer je last hebt van klachten gerelateerd aan het coronavirus. Ook bij milde klachten moet je je direct laten testen!

Wanneer u (milde) klachten ervaart die passen bij corona, moet u zich op corona laten testen. Dit doet u door bij de GGD teststraat via internet een afspraak te maken.

De uitslag van een coronatest krijgt u binnen 48 uren van de GGD. Tenzij u heeft gekozen voor een sneltest, dan krijgt u direct 20 minuten na testen de uitslag!

Ja, sportkantines moeten gesloten blijven. Dit is om het aantal besmettingen te verminderen.

Geen één test is 100% betrouwbaar. Maar wij kunnen met zekerheid zeggen dat de door het RIVM goedgekeurde coronatesten zeer betrouwbaar zijn, mits deze juist worden afgenomen.

Coronatest kan bij een GGD teststraat of een commerciële partij.

De uitslag van een sneltest heeft u binnen 20 minuten en krijgt u ter plekke of via de mail.

Nadat de sneltest is afgenomen, krijgt u binnen 15-20min de uislag.

👇Zoek het aantal besmettingen op woonplaats, regio of land👇