Aantal Corona virus besmettingen Frankrijk

Op het moment van publiceren (09-09-2021) zijn er in Frankrijk, 6,866,856 inwoners positief getest op corona. Dit zijn +12,828 meer dan gisteren. 2,223 corona patiënten zijn in kritische toestand. Er zijn ook 115,259 overleden in Frankrijk aan het coronavirus (covid-19). Gelukkig zijn er ook al 6,442,197 corona patiënten hersteld van corona. Corona cijfers worden geupdate op 10 september

Statistieken corona aantal besmettingen in Frankrijk 09 september:

Land Frankrijk
Positief getest 6,866,856
Aantal Doden 115,259
Hersteld 6,442,197
Actieve gevallen 309,400
Kritische toestand 2,223
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 09 september 2021

Kaart Corona in Frankrijk vandaag

Aan het zoeken naar een landkaart van Frankrijk? Wij bieden op deze pagina up to date plattegronden aan van Frankrijk, met daarop mooie vakantie plekken, Frankrijk nieuws en meer!

Realtime Covid-19 Kaart Frankrijk oranje zones

U vind hieronder een overzicht van het aantal coronavirus (covid-19) besmettingen, doden en departementen in Frankrijk:

Frankrijk regio’s landkaart

Landkaart Frankrijk besmettingen, Corona Doden, Reisadvies Frankrijk en overzicht

Vakantie naar Frankrijk mogelijk?

Op vakantie naar Frankrijk coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus was op vakantie gaan naar Frankrijk lange tijd niet mogelijk. Sinds kort zijn de maatregelen in Frankrijk versoepeld. Hierdoor is vakantie in 2021 ondanks het virus in een hoop landen weer mogelijk. Let wel op de corona maatregelen in Frankrijk. Lees u daarom goed in voor u op vakantie gaat naar Frankrijk of een andere vakantiebestemming.

Reisadvies Frankrijk | Ministerie van Buitenlandse Zaken

Laatst gewijzigd op: 31-08-2021 | Nog steeds geldig op: 09-09-2021

De kleurcode van Frankrijk en het eiland Corsica is geel. Lees wat dit voor u betekent. Neem een print van uw coronabewijs QR-code mee, het gele boekje wordt niet altijd geaccepteerd. Bij terugkeer uit Frankrijk of het eiland Corsica naar Nederland moet u een coronabewijs laten zien.

Kaart bij reisadvies Frankrijk

Coronavirus

Reizen met uw Coronabewijs in de CoronaCheck-app

U kunt de CoronaCheck-app gebruiken. Met deze app maakt u een QR-code aan om te reizen naar andere landen van de Europese Unie (EU). U maakt de QR-code aan door een vaccinatiebewijs, testbewijs of herstelbewijs toe te voegen in de CoronaCheck-app. Zorg ook voor een geprinte versie van uw coronabewijs (DCC) QR code, mocht u uw mobiele telefoon of tablet niet bij de hand hebben.

Soms is uw coronabewijs niet voldoende. Een land kan om meer documenten vragen. Lees het reisadvies voor u vertrekt. Daar vindt u de voorwaarden en uitzonderingen. Lees meer informatie over het coronabewijs op Rijksoverheid.nl.

Inreisbeperkingen

U kunt naar Frankrijk reizen met uw coronabewijs (Digitale Corona Certificaat – DCC), in Frankrijk “pass sanitaire” genoemd, als u voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

 • U bent 7 dagen of langer geleden volledig gevaccineerd (met Pfizer, Moderna, AstraZeneca of Covishield). U kunt dit aantonen in de CoronaCheck app of met een print van uw coronabewijs (DCC) QR-code;
 • U heeft minimaal 4 weken geleden (28 dagen geleden) het Janssen-vaccin gekregen. U kunt dit aantonen in de CoronaCheck app of met een print van uw coronabewijs (DCC) QR-code;
 • U bent hersteld van COVID-19 en u heeft minstens 7 dagen geleden 1 vaccinatie gekregen. U geldt dan als volledig gevaccineerd.
 • U bent besmet geweest met COVID-19 en kunt bewijzen dat u hersteld bent aan de hand van een positieve PCR-test die minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden is afgegeven.
 • Als u niet (volledig) bent gevaccineerd moet u een negatieve PCR- of antigeentest hebben die niet ouder is dan 24 uur voor vertrek naar Frankrijk (gerekend vanaf het moment van afname). 

Deze voorwaarden gelden ook voor kinderen vanaf 12 jaar. Kinderen tot en met 11 jaar hoeven niet getest te worden.

Let op: in alle gevallen – dus ook als u voldoet aan een of meer van bovenstaande voorwaarden- moet u bij aankomst in Frankrijk een erewoordverklaring kunnen laten zien waarmee u aangeeft akkoord te gaan met de in Frankrijk geldende sanitaire voorschriften. Dit geldt ook voor minderjarigen vanaf 12 jaar.

Lees meer over de erewoordverklaring (informatie in het Frans) en de voorwaarden (informatie in het Nederlands).

Verblijf op een camping of vakantiepark

Gaat u op vakantie naar een camping of vakantiepark in Frankrijk? Houd rekening met  de volgende zaken:

 • Bij aankomst/inchecken op een camping of vakantiepark met een zwembad of een zaal voor publieksvoorstellingen zijn gasten vanaf 18 jaar verplicht, onafhankelijk van de verblijfsduur, eenmalig een Coronabewijs, in het Frans “pass sanitaire” (complete vaccinatie, een negatieve PCR- test of negatieve antigeentest minder dan 48 uur oud of certificaat van herstel) te tonen.
 • Voor het verdere verblijf op de camping of vakantiepark en het gebruik maken van bijvoorbeeld het zwembad of het bezoeken van een voorstelling, hoeft u niet opnieuw de “pass sanitaire” te tonen.
 • Als u van camping of vakantiepark wisselt moet u bij aankomst opnieuw een “pass sanitaire” laten zien. Dit geldt ook voor campings en vakantieparken met een restaurant.
 • Vanaf 30 september 2021 is de “pass sanitaire”  verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar en ouder.
 • Let op: voor bepaalde activiteiten buiten de camping of het vakantiepark moet u deze zomer ook een “pass sanitaire” kunnen laten zien:
  • In culturele en recreatieve locaties met meer dan 50 bezoekers.
  • In cafés, restaurants, ziekenhuizen, bejaardentehuizen, medische- en sociale instellingen, terrassen, transport vliegtuig-trein-bus op lange afstanden, samenkomsten openbare ruimtes en grote winkelcentra (regionaal bepaald).

Houd rekening met strengere grenscontroles. Het maakt niet uit of u uit een groen, geel, oranje of rood gekleurd gebied Frankrijk inreist.

Reist u naar Frankrijk vanuit een door de Franse overheid als oranje of rood aangemerkt land buiten de EU? Neem contact op met de Franse ambassade in het land waar u verblijft voor de inreisvoorwaarden en mogelijke verplichting tot quarantaine en raadpleeg de website van de Franse overheid.

Lees meer over deze inreisvoorwaarden op de website van het Franse consulaat in Amsterdam

Grenzen

Over land kunnen grenscontroles plaatsvinden met Frankrijk en omringende landen.

Luchtverkeer

Om verspreiding van het coronavirus in Frankrijk te voorkomen zijn er beperkingen in het internationale luchtverkeer.

Afhankelijk van de plek vanwaar u als Nederlander naar Frankrijk reist, kunnen restricties bestaan. Als u vanuit Europa naar Frankrijk reist en aankomt op een vliegveld of in een haven, dan moet u een eigen verklaring overleggen waarin u verklaart dat u geen symptomen van COVID-19 heeft. Ook moeten in deze verklaring uw contactgegevens staan en datum en nummer van de vlucht en uw stoelnummer voor eventueel contactonderzoek. Deze verklaring wordt op sommige vluchten uitgegeven op een voorbeschreven document van de vliegmaatschappij. Let op: als een reiziger bij vertrek symptomen vertoont, kan toegang tot de vlucht geweigerd worden.

Via de website van het ministerie van Binnenlandse Zaken kunt u veelgestelde vragen over COVID-19 en Frankrijk vinden en informatie over de benodigde documenten voor het reizen naar Frankrijk vanuit een derde land dan wel een risicogebied.

Voor de overzeese departementen en gebiedsdelen gelden ook aangepaste maatregelen.

Meer informatie?

Ga naar de website van de Europese Unie waar u meer informatie kunt vinden over de voorwaarden voor inreizen. Ook kunt u daar de lokale coronamaatregelen vinden, zoals bijvoorbeeld de regels over mondkapjes en over de openstelling van restaurants, musea en toeristische attracties.

Coronamaatregelen (COVID-19) Frankrijk

De huidige coronamaatregelen worden weer aangescherpt. Het dragen van een mondkapje is buiten (dus in de open lucht) niet verplicht. In winkels, openbare ruimten, wachtrijen en op plekken waar veel personen op een kleine oppervlakte zijn, is het wel verplicht.

Voor meerderjarigen wordt een coronabewijs (“pass sanitaire”) gevraagd in de volgende situaties. Uw coronabewijs (DCC) in de CoronaCheck-App volstaat.

 • Bezoek of deelname aan culturele of toeristische attracties en evenementen met meer dan 50 bezoekers.
 • Toegang tot een voorstelling, pretpark, concert, festival, bioscoop, discotheek, museum, theater, zwembaden en sportaccomodaties.
 • Inchecken in camping of vakantiepark met zwembad en/of zaal voor publieksvoorstellingen.

Let op: Alleen personen met een “pass sanitaire” (coronabewijs DCC) krijgen toegang tot: cafés, restaurants, winkelcentra, ziekenhuizen, bejaardentehuizen, medische- en sociale instellingen, terrassen, transport vliegtuig-trein-bus op lange afstanden, bijeenkomsten in openbare ruimtes en grote winkelcentra (regionaal bepaald). Zorg voor een geprinte versie van uw coronabewijs (DCC) QR-code, mocht u uw digitale device niet bij de hand hebben.

Vanaf 30 september 2021 zal in Frankrijk, voor toegang tot bovenstaande evenementen en instellingen, de ”pass sanitaire” (coronabewijs) ook verplicht worden voor kinderen vanaf 12 jaar.

Let op: in Frankrijk moeten buitenlandse toeristen betalen voor een Covid-test.

Op deze website van de overheid van Frankrijk vindt u aanvullende informatie

Andere actuele informatie met instructies en adviezen van de Franse overheid vindt u op de websites van:

Klachten of symptomen coronavirus?

Meld u bij de lokale gezondheidsautoriteiten als u klachten of symptomen heeft die lijken op het coronavirus. Zorg dat u zich laat testen en vermijd contact met anderen, totdat u de testuitslag heeft. In Frankrijk is het mogelijk u bij verschillende laboratoria of apotheken te laten testen.

Als de testuitslag positief is, volg dan altijd de adviezen op van de lokale gezondheidsautoriteiten. Dit betekent ook dat u verplicht kunt worden in isolatie te gaan, uw reisgenoten en/of familieleden moeten misschien ook verplicht in quarantaine. Neem altijd contact op met de GGD in uw woonplaats in Nederland als u positief getest bent.

Testlocaties in Frankrijk

Zie voor meer informatie over de testlocaties in Frankrijk de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken (informatie in het Engels).

Terugreis naar Nederland

U hoeft als u uit Frankrijk (inclusief of het eiland Corsica) terugreist naar Nederland reist niet in (thuis)quarantaine.

U heeft als u terugreist uit Frankrijk (inclusief Corsica) een coronabewijs nodig. Dit betekent dat u 1 van de volgende 3 bewijzen moet kunnen laten zien:

 • Een vaccinatiebewijs waaruit blijkt dat u volledig gevaccineerd bent met een vaccin dat is goedgekeurd door de EMA (Europees Geneesmiddelenbureau) of WHO (Wereldgezondheidsorganisatie). Of;
 • Een testbewijs (PCR/NAAT-test of antigeentest). Uw negatieve PCR/NAAT-test mag niet ouder zijn dan 48 uur oud voor vertrek naar Nederland. Uw negatieve antigeentest mag niet ouder zijn dan 24 uur oud voor vertrek naar Nederland. Of;
 • Een herstelbewijs in de vorm van een positief PCR/NAAT-testresultaat. Uw positieve PCR/NAAT-test mag niet korter dan 11 dagen geleden zijn en niet langer dan 180 dagen geleden zijn afgenomen. Uw herstelbewijs moet afgegeven zijn door een Europese lidstaat.
 • Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen zonder deze documenten naar Nederland terugreizen

Gebruik de checklist bij terugreizen naar Nederland voor uw voorbereiding.

Voor reizigers met een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs geldt het dringend advies om een zelftest te doen voordat u weer anderen gaat ontmoeten of weer naar uw werk/school gaat. Reizigers zonder vaccinatiebewijs of herstelbewijs worden dringend geadviseerd zich te testen op dag 2 en 5 na aankomst. Dit kan met een zelftest of bij de GGD. Als u klachten heeft of als een zelftest positief is, laat u dan altijd testen bij de GGD.   

Volg de adviezen op van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Was regelmatig goed uw handen, snuit uw neus in papier en gooi het papier na het snuiten weg, was uw handen daarna weer goed. Dit geldt ook voor als u hoest en niest. Raadpleeg onmiddellijk een arts als u koorts en luchtwegklachten krijgt.

Gezondheidssituatie

Over het algemeen is de gezondheidssituatie in Frankrijk vergelijkbaar met die in Nederland. Als u wilt checken of er voor Frankrijk bijzonderheden zijn, kijk dan website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering.

Neem voor meer informatie over bijvoorbeeld vaccinaties contact op met een arts of vaccinatiebureau bij u in de buurt.

Reischecklist Frankrijk

Blijf op de hoogte van de veiligheidssituatie
 • Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane. Maak Frankrijk favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand, plus informatie over wat te doen in geval van nood, zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort.
 • Volg het ministerie van Buitenlandse Zaken op Twitter via @247BZ.
 • U kunt zich ook gratis registreren bij de ambassade.
Reisdocumenten & visa
 • Als u naar het buitenland reist met welk transportmiddel dan ook, moet u altijd een geldig reisdocument meenemen waarmee u zich kunt identificeren (paspoort of ID-kaart). Dit geldt ook voor meereizende kinderen.
 • Voor Frankrijk is een identiteitskaart voldoende om mee te reizen.
 • Uw identiteitskaart of paspoort moet altijd geldig zijn tijdens uw verblijf.
 • Nederlandse ingezetenen hebben voor Frankrijk geen visum nodig.
 • Reist u alleen met minderjarige kinderen? Check dan welke documenten u nodig heeft en neem die mee. Zo voorkomt u lange wachttijden bij grenscontroles.
 • Zorg voor een geldig rijbewijs als u in Frankrijk een motorvoertuig wilt huren en/of besturen. Check of u in Frankrijk een internationaal rijbewijs nodig heeft.
Reisverzekering
 • Sluit een goede reisverzekering af die de extra kosten dekt van bijvoorbeeld repatriëring en ziekenhuisopname. Uw basiszorgverzekering vergoedt deze kosten niet altijd 100 procent. Denk ook aan wat u van plan bent te gaan doen: voor sommige (extreme) sporten is bijvoorbeeld een extra verzekering nodig.
 • Zet het telefoonnummer van de alarmcentrale van uw reisverzekeraar in uw telefoon.
Geld en mobiele telefoon
 • Zorg dat u genoeg financiële middelen heeft om onverwachte situaties tijdens uw reis op te vangen (denk aan vertraging).
 • Zorg dat u meerdere betaalmiddelen meeneemt naar Frankrijk. Bijvoorbeeld contant geld én een pinpas of creditcard.
 • Zet het telefoonnummer van uw bank in uw telefoon. U heeft het nodig als u uw bankpas wilt blokkeren in geval van verlies of diefstal.
Gezondheid
Thuisblijvers
 • Maak van thuisblijvers geen spoorzoekers en laat ze weten wat uw reisplannen zijn.
 • Maak goede afspraken met het thuisfront over uw bereikbaarheid.
 • Geef thuisblijvers een kopie van uw reisdocumenten, vaccinatieboekje, creditcard en verzekeringsgegevens. Bewaar deze kopieën zelf ook op een veilige plek online.
 • Geef thuisblijvers ook het IMEI nummer van uw telefoon: in geval van nood kan uw mobiele provider daarmee uw telefoon terugvinden of blokkeren. De makkelijkste manier om dit nummer te achterhalen: *#06# intoetsen op uw telefoon. Daarna verschijnt het nummer op uw scherm.
 • Zet het nummer van uw contactpersoon in geval van nood als ICE-nummer in uw telefoon. Dan kunnen hulpdiensten zonder uw telefoon te hoeven ontgrendelen, contact opnemen met deze persoon. Lees hoe u een ICE-nummer instelt.
Niet meenemen
 • Neem geen drugs mee naar Frankrijk. In veel landen staan er hoge straffen op het bezit en het gebruik van drugs. Dit geldt ook voor softdrugs.
 • Laat waardevolle spullen (zoals sieraden) zoveel mogelijk thuis.
 • Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane: dan weet u wat u wel en niet mag terug nemen naar Nederland (denk aan souvenirs, namaakartikelen, koralen en dierlijke producten).

Veiligheidsrisico’s

Terrorisme

Het dreigingsniveau is in maart 2021 door de Franse autoriteiten afgeschaald van ‘Urgences attentats’ naar ‘Sécurité renforcée-Risque attentat’. Dit betekent dat er geen sprake meer is van een acute terroristische dreiging. De kans op een terroristische aanslag in Frankrijk blijft echter nog wel reëel. Verscherpte veiligheidsmaatregelen zijn daarom nog steeds van kracht. Iedereen wordt opgeroepen alert te blijven. Er is nog steeds extra bewaking in en rondom stations, luchthavens, gebedshuizen en overheidsgebouwen. Verscherpte (identiteits-)controles worden nog steeds uitgevoerd, maar minder vaak dan voorheen. Volg de aanwijzingen op van de lokale autoriteiten.

Informeer u voordat u op reis gaat over de actuele situatie en de extra veiligheidsmaatregelen waarmee u mogelijk te maken krijgt. Zorg dat u zich altijd kunt legitimeren.

Zie ook het advies van de Franse regering over hoe te handelen in het geval van een terroristische aanslag (informatie in het Engels).

Criminaliteit

In grote steden zijn criminelen actief, zoals zakkenrollers. Let op uw persoonlijke eigendommen en neem geen waardevolle spullen mee. Maak een scan van uw reisdocument en bewaar dit digitaal.

Natuurgeweld

In het zuiden van Frankrijk en op het eiland Corsica kunnen bosbranden voorkomen. Vooral in de zomermaanden, bij lange droge periodes, kunnen deze veel schade aanrichten. Reist u in een gebied waar bosbranden zijn of kunnen ontstaan? Volg de berichten in de (lokale) media en laat u goed informeren over de situatie. Neem contact op met uw reisorganisatie.

Als het ineens veel regent kunnen er overstromingen voorkomen.

In de Franse wintersportgebieden komen lawines voor. U moet zich houden aan de aanwijzingen van de lokale autoriteiten.

In het Frans overzeese Caraïbische gebied kunnen van juni tot november tropische stormen en orkanen voorkomen. Wilt u tijdens deze periode reizen? Volg dan de berichten in de media en informeer u over de situatie.

Bent u op een van de eilanden en is er een noodsituatie? Volg dan de aanwijzingen op van de lokale autoriteiten. Maakt u een georganiseerde reis, houd dan contact met uw reisorganisatie.

Meer weten over de weersomstandigheden in het gebied? Ga naar:

Wat te doen in een noodsituatie

Bent u in Frankrijk en is er een noodsituatie? Laat uw familie/vrienden dan weten hoe het met u gaat. Volg altijd de aanwijzingen op van de lokale autoriteiten. Als u een georganiseerde reis maakt, houd dan contact met uw reisorganisatie. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met uw reisverzekeraar of met de ambassade via +31 247 247 247, WhatsApp naar nummer +31 6 823 877 96 of Twitter via @247BZ.

Verkeer

Luchtverkeer

Lees de laatste informatie over wijzigingen in het luchtverkeer op de website van de International Air Transport Association (IATA) (informatie in het Engels).

Wegverkeer

Kijk voor meer informatie over het wegverkeer in Frankrijk bijvoorbeeld op de website van de ANWB of van Transport en Logistiek Nederland (TLN). De Thalys treinen rijden nog niet volgens het oude schema maar dat wordt langzaam opgevoerd.

Tips van de ambassade

Wilt u werken, studeren of u vestigen in Frankrijk? Raadpleeg de website van de Nederlandse ambassade in Parijs.

Brexit

Reist u via Frankrijk naar Engeland? Lees dan eerst het reisadvies voor Engeland.

Lees meer informatie over de gevolgen en de veranderingen door de Brexit.

In geval van nood

Lokale hulpdiensten

Bent u in Frankrijk en heeft u direct hulp nodig? Neem dan contact op met de lokale hulpdiensten:

 • Algemeen alarmnummer: 112
Contactgegevens ambassade

Nederlandse ambassades en consulaten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bent u in Nederland, bel dan het nummer +31 247 247 247,  Whatsapp naar nummer +31 682 387 796  of Twitter via @247BZ. Bent u in het buitenland en heeft u een lokaal telefoonnummer, bel dan het lokale nummer van de ambassade of het consulaat. U betaalt dan het lokale tarief.

Nederlandse ambassade in Parijs

Meer informatie over de Nederlandse ambassade in Parijs.

Wat de ambassade voor u kan doen

Lees wat de ambassade wel/niet voor u kan doen.

Wat u zelf kunt doen

Lees wat u zelf kunt doen in een noodsituatie, zoals een arrestatie of ziekenhuisopname.

Registreren

U kunt zich ook gratis registreren bij de ambassade.

Lees meer over Frankrijk op nederlandwereldwijd.nl

Veel gestelde vragen over corona in Frankrijk

Er zijn nog erg veel vragen rondom het coronavirus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden:

⛱️ Kan ik een vakantie boeken naar Frankrijk?

Door corona was op vakantie naar Frankrijk in 2021 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Frankrijk mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Lees rustig het Reisadvies Frankrijk en bekijk ook direct reisorganisaties die deze vakanties organiseren met de juiste maatregelen.

🗺️ Hoeveel besmettingen met coronavirus zijn er gemeld in Frankrijk

Op onze corona kaart kunt u exact zien hoeveel personen er positief getest zijn met COVID-19 in Frankrijk:

Klik hier voor corona kaart van Frankrijk

😷 Hoe kan ik me laten testen op het corona virus in Frankrijk?

Wanneer je opreis gaat naar Frankrijk heb je een negatief corona testresultaat nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR COVID-19test nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve COVID-19 testuitslag. Dit is in de vorm van een reisverklaring ondertekend door een arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een COVID-19 PCR Test Frankrijk incl. reisverklaring. Dit overzicht toont meet dan 150+ coronatest straten door het hele land!

🧼 Hoe bescherm ik mezelf tegen corona in Frankrijk

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization

Andere dingen die je kunt doen zijn:

 • Niezen en hoest in de binnenzijde van je elleboog
 • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
 • Schud geen handen
 • Blijf zoveel mogelijk binnen en werk uit huis als dat kan
 • Ben je buiten? Behoud dan meer dan 1,5m (twee armlengtes) afstand van andere personen
 • Kom niet uit huis als je verkoudheidsklachten hebt: loopneus, verhoging tot 38 graden C, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn

👇Zoek het aantal besmettingen op woonplaats, regio of land👇

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie