PCR of CORONATEST Lepelstraat, Halsteren 160+ locaties

Zo werkt sneltest corona

In onderstaande instructie video wordt beschreven hoe jezelf laten testen in zijn werk gaat. Daarnaast word er omschreven in welke omstandigheden u zich moet laten testen op corona.

ervaringen snelheid uitslag Lepelstraat coronatest

COVID-19 kan ook problemen veroorzaken, waaronder de symptomen:

 • Nierschade
 • hart problemen
 • Epileptische aanvallen
 • Sommige artsen melden huiduitslag die verband houdt met COVID-19, inclusief paarse of blauwe laesies op de tenen en voeten van kinderen. Onderzoekers bestuderen deze rapporten om het effect op mensen met COVID-19 te begrijpen.
 • Rode oog
 • Bloedproppen
 • Flauwvallen
 • Gezwollen ogen
 • Leverproblemen of schade
 • Guillain-Barre-syndroom
 • Bloed ophoesten

Heeft u last van één van bovenstaande klachten? Laat u direct testen met PCR test of een corona Sneltest

Symptomen bij kinderen

Onderzoekers zeggen dat kinderen veel van dezelfde COVID-19-symptomen hebben als volwassenen, maar dat ze meestal milder zijn. Veel voorkomende symptomen bij kinderen zijn:

 • Koorts: 56%
 • Kortademigheid: 13%
 • Sommige kinderen en tieners die met de ziekte in het ziekenhuis liggen, hebben een inflammatoir syndroom dat mogelijk verband houdt met het nieuwe coronavirus. Artsen noemen het pediatrisch multisysteem-inflammatoir syndroom (PMIS). Symptomen zijn onder meer koorts, huiduitslag, buikpijn, braken, diarree en hartproblemen. Het is vergelijkbaar met een giftige shock of de ziekte van Kawasaki, een aandoening bij kinderen die ontstekingen in de bloedvaten veroorzaakt.
 • Hoest: 54%

Hoe u op koorts kunt controleren

Uw normale lichaamstemperatuur kan hoger of lager zijn dan die van iemand anders. Het verandert ook gedurende de dag. Artsen beschouwen koorts bij een volwassene over het algemeen als iets meer dan 38 graden op een orale thermometer en meer dan 38,2 celcius op een rectale thermometer.

Als u denkt dat u in contact bent gekomen met het virus, of als u symptomen heeft, isoleer uzelf dan en controleer uw temperatuur elke ochtend en avond gedurende minimaal 14 dagen. Houd de metingen bij. Koorts is het meest voorkomende symptoom van COVID-19, maar het is soms lager dan 37,8 graden. Bij een kind is koorts een temperatuur van meer dan 37,9 C op een orale thermometer of 38 C op een rectale thermometer.

Wat voor soort hoest komt vaak voor?

Uit vroege studies is gebleken dat ten minste 60% van de mensen met COVID-19 een droge hoest heeft. Ongeveer een derde heeft een hoest met slijm, een zogenaamde “natte” of “productieve” hoest.

GGD coronatest Lepelstraat aanvragen telefoonnummer en adressgevens

Of bekijk Corona kaart Nederland met het laatste nieuws en statistieken.

Coronastraten

 • Lokaliteit 00 Bergen op Zoom-Oude stad e.o.
 • Streek Vestinggronden-Zuid
 • Streek Verspreide huizen Kladde
 • Lokaliteit 02 Bergen op Zoom-Oost
 • Buurt Waterfront-Industriegebied

Coronatesten Per Gemeente (klik voor details):

kaart van testlocaties Lepelstraat - corona-teller.nl - Coronavirus Lepelstraat Statistieken het laatste actuele live Nieuws
Lepelstraat coronatest uitslag kosten sneltest

Vragen over Testen in Lepelstraat

GGD vragen corona Lepelstraat

Er is (nog) geen medicijn tegen COVID-19.

Er zijn wel meerdere Vaccins, hieronder vind je meer op onze Vaccin teller Lepelstraat.

Een coronabesmetting zorgt binnen 10 dagen na contact met een geinfecteerd persoon voor klachten.

Alle niet essentiële winkels zijn gesloten. In essentiële winkels moeten klanten anderhalve meter afstand houden. Ook moet er altijd een mondkapje gedragen worden.

Dit verschilt per test organisatie en per testlocatie. Als je de testafspraak wilt verzetten raden we aan contact op te nemen met de locatie waar je bent getest.

Voor het laten doen van een corona test kunt u terecht bij het GGD voor een PCR test of een commerciële teststraat voor een sneltest.

Tijdens het wachten op de COVID-19 testuitslag moet je binnen blijven! Bij een sneltest is het slechts 20 minuten, dus kun je dit in je auto afwachten. Maar bij een GGD coronavirus test moet je gemiddeld 24 tot 48 uur in quarantaine blijven tot je een negatief testresultaat ontvangt.

De telefoonnummer van de landelijk GGD coronavragen lijn is 0800-1351. Voor het maken van een testafspraak kunt u dit hier online doen.

Iedereen met corona (COVID-19) symptomen kan zich laten testen. Heb je geen symptomen? Dan kunt u kiezen voor een commerciële sneltest.

Onderstaande video legt het uit:

https://www.youtube.com/watch?v=ZBe9lbxC-7U

Ben jij een Nederlandse ondernemer die de economische gevolgen van de corona epidemie ervaart? Dan bied de overheid een breed noodpakket aan met finaciële hulp. Meer informatie lees je op “Coronavirus: financiële regelingen” op rijksoverheid.nl

Bedrijven die verlies of andere economische nadelen ervaren door de corona epidemie hebben recht op comensatie. Dit bied de overheid aan in een uitgebreid noodpakket met verschillende financiële hulp middelen. Meer informatie over de corona steunpakketten en hoe je je hiervoor aanmeld vind je op de website van rijksoverheid.

Wanneer u bent getest kunt u even wachten op de parkeerplaats en krijgt u in 15-20minuten de uitslag.

U krijgt de coronatest uitslag via de e-mail, ongeveer 15 minuten nadat de test is afgenomen.

Een GGD test geeft binnen 48uur een positief of negatieve uitslag. Duurt dit te lang? Sneltesten geeft binnen 15-20 minuten uitslag.

Testen is essentieel om het virus onder controle te krijgen. Daarom heeft de overheid de regel gesteld: Last van (milde) klachten? Direct testen!

Geen één test is 100% betrouwbaar. Maar wij kunnen met zekerheid zeggen dat de door het RIVM goedgekeurde coronatesten zeer betrouwbaar zijn, mits deze juist worden afgenomen.

Een afspraak maken voor de coronatest kun je hier doen.

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie