PCR of CORONATEST Spaubeek, Sweikhuizen 160+ locaties

Zo werkt de snelteststraat

In de uitleg video wordt uitgelegt hoe het testen in zijn werk gaat. Ook beschrijven we bij welke symptomen u zich moet testen op COVID:

ervaringen snelheid uitslag Spaubeek coronatest

COVID-19 is een aandoening van de luchtwegen die wordt veroorzaakt door een coronavirus. Sommige mensen zijn besmet, maar merken geen symptomen op. De meeste mensen zullen milde symptomen hebben en vanzelf beter worden. Maar ongeveer 1 op de 6 krijgt ernstige klachten, zoals moeite met ademhalen. De kans op ernstigere symptomen is groter als u ouder bent of een andere gezondheidstoestand heeft, zoals diabetes of hartaandoeningen. Hier is waar u op moet letten als u denkt dat u COVID-19 heeft.

Veel voorkomende symptomen

Onderzoekers in China ontdekten dat de meest voorkomende symptomen bij mensen die met COVID-19 in het ziekenhuis waren opgenomen, zijn:

 • Slijm of slijm: 27%
 • Vermoeidheid: 70%
 • Pijn in het lichaam: 35%
 • Koorts : 99%
 • Een droge hoest : 59%
 • Verlies van eetlust: 40%
 • Kortademigheid: 31%

Symptomen beginnen meestal 2 tot 14 dagen nadat u in contact bent gekomen met het virus.

Andere symptomen kunnen zijn:

 • Misselijkheid of braken
 • Rillingen, soms met trillen
 • Keelpijn
 • Verlies van geur of smaak
 • Congestie of loopneus
 • Hoofdpijn
 • Diarree

Heeft u één van de klachten hierboven beschreven? Blijf thuis en laat u testen! Als u geen tijd heeft om 48uur te wachten op het testresultaat. Dan kunt u hier direct een sneltest aanvragen Spaubeek. Deze geeft binnen 20 minuten een testuitslag.

Noodsymptomen

Bel onmiddellijk een arts of ziekenhuis als u een of meer van deze acute COVID-19-symptomen heeft:

 • Moeite met ademhalen
 • Blauwachtige lippen of gezicht
 • Constante pijn of druk op uw borst
 • Plotselinge verwarring

U heeft zo snel mogelijk medische zorg nodig! Bel het kantoor van uw arts of het ziekenhuis voordat u naar binnen gaat. Dit zal hen helpen om u voor te bereiden en het medisch personeel en andere patiënten te beschermen.

Beroertes zijn ook gemeld bij sommige mensen met COVID-19. Controleer nu:

 • Gezicht. Is een kant van het gezicht van de persoon gevoelloos of hangend? Is hun glimlach scheef?
 • Armen. Is een arm zwak of gevoelloos? Als ze beide armen proberen op te heffen, zakt dan één arm?
 • Toespraak. Kunnen ze duidelijk spreken? Vraag ze om een ​​zin te herhalen.

Wees Snel! Elke minuut telt als iemand tekenen van een beroerte vertoont. Bel meteen 112.

Laboratoriumtests kunnen uitwijzen of COVID-19 uw symptomen veroorzaakt. Daarom is het belangrijk om u te laten testen! Ook als u geen of slechts milde symptomen heeft. Bel uw arts of maak online een afspraak.

GGD coronatest Spaubeek aanvragen telefoonnummer en adressgevens

Of bekijk Corona kaart Nederland met het laatste nieuws en statistieken.

Covid sneltest straten

 • Stadswijk 01 Beek-Zuid
 • Omgeving Grootgenhout
 • Gebuurte Neerbeek
 • District 00 Beek – Spaubeek

Coronatesten Per Gemeente (klik voor details):

kaart van testlocaties Spaubeek - corona-teller.nl - Coronavirus Spaubeek Statistieken het laatste actuele live Nieuws
Spaubeek coronatest uitslag kosten sneltest

Vragen over Testen op het Coronavirus in Spaubeek

GGD vragen corona Spaubeek

De coronatest, test of je geinfecteerd bent met coronavirus.

Een coronatest moet je doen wanneer je last hebt van klachten gerelateerd aan het coronavirus. Ook bij milde klachten moet je je direct laten testen!

Terwijl je wacht op een uitslag van de coronatest moet je in quarantaine blijven. Bij de gratis GGD test is dit meestal 24 tot 48 uur. Bij een commerciële sneltest is dit slechts 20 minuten.

Coronatesten kan bij verschillende testlocaties door heel Nederland. Zowel met de auto, zonder auto, lopend of met de fiets. Let wel op dat als u klachten ervaart u niet mag reizen met het openbaar vervoer.

Nadat de sneltest is afgenomen, krijgt u binnen 15-20min de uislag.

Je laten testen op corona bij het GGD is gratis. De overheid betaald alle testen van het GGD.

U krijgt de coronatest uitslag via de e-mail, ongeveer 15 minuten nadat de test is afgenomen.

Het niet naleven van de coronavirus maatregelen is strafbaar. De boete voor meerderjarigen is 390 euro, voor minderjarigen geldt een boete bedrag van 95 euro.

Als u last hebt van koorts moet u zich laten testen op het coronavirus.

Als u in contact bent geweest met een persoon besmet met het coronavirus. Moet u binnen blijven totdat u een negatieve coronauitslag heeft. Deze krijgt u door een coronavirustest te laten afnemen bij het GGD of een Commerciële Teststraat

Als je last hebt van (milde) klachten moet je je direct laten testen!

Je maakt online een afspraak, Gaat op de afgesproken tijd naar de testlocatie en laat je testen. Vervolgens krijg je digitaal de uitslag van de coronatest.

De GGD coronatest kost helemaal niets. De overheid betaald namelijk de testen van het GGD. De gratis testen van het GGD zijn wel aanzienelijk langzamer. Je moet 24 tot 48 uur in quarantaine wachten op de uitslag. Bij commerciële testen heb je dezelfde dag nog uitslag.

De incubatietijd van corona ligt tussen de 2 en 14 dagen. Bron- en Contactonderzoek toont aan dat 99% van de besmettingen binnen 10 dagen na het laatste contact klachten krijgt. Gemiddeld duurt het 5 tot 6 dagen voor je klachten krijgt na besmetting met het corona virus.

Om je te laten testen op corona, maak je online een afspraak. Ons website geeft een overzicht van testlocaties, waar je je kan laten testen.

Onze coronasneltest uitslag krijg je via de email, De GGD coronatest uitslag wordt telefonisch bekend gemaakt.

Je hoeft niet te bellen voor de corona testuitslag. Deze ontvang je namelijk digitaal! Ook heb maken van een testafspraak kan via onze website.

Er zijn coronatestlocaties verspreid door heel Nederland. Voor de beste testlocatie in jouw regio, raadpleeg je corona-teller.nl!

Het afnemen van de test duurt slechts enkele seconden.

Als je bent getest op covid krijg je zo snel mogelijk een resultaat. Bij sneltesten is dit bijna direct (max 20 minuten). Bij GGD krijg je meestal binnen 24 tot 48 uur de uitslag.

Voordat je getest kan worden moet je online een afspraak maken. Nadat je de test hebt geboekt ontvang je een bevestiging. V

Je hoeft niet te bellen voor de uitslag van de coronasneltest. Deze krijg je namelijk via de email.

Coronatest kan bij een GGD teststraat of een commerciële partij.

Een coronatest afnemen duur slechts 5 minuten. Daarna krijg je afhankelijk van de test in maximaal 20 minuten resultaat

Mensen die ziek worden van het coronavirus krijgen vrijwel altijd binnen 10 dagen klachten, na het laatste contact. Daarom moet je minimaal 10 dagen binnen blijven na contact met een besmet persoon. Wanneer je na 10 dagen geen klachten of milde klachten ervaart mag je weer naar buiten.

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie