aanvragen covid19 test Vortum-Mullem kosten ggd corona sneltest Vortum-Mullem online uitslag doen in 15 minuten testen!

Bekijk onze instructie video

De uitleg video beschrijft hoe PCR Test en Sneltesten in zijn werk gaat. Er wordt ook uitgelegt met wat soort klachten u zich zal moeten laten testen op COVID.

ervaringen snelheid uitslag Vortum-Mullem coronatest

COVID-19 kan ook problemen veroorzaken, waaronder de symptomen:

 • Sommige artsen melden huiduitslag die verband houdt met COVID-19, inclusief paarse of blauwe laesies op de tenen en voeten van kinderen. Onderzoekers bestuderen deze rapporten om het effect op mensen met COVID-19 te begrijpen.
 • Gezwollen ogen
 • Epileptische aanvallen
 • Flauwvallen
 • Bloedproppen
 • Nierschade
 • Leverproblemen of schade
 • Bloed ophoesten
 • Guillain-Barre-syndroom
 • hart problemen
 • Rode oog

Heeft u last van één van bovenstaande klachten? Laat u direct testen met PCR test of een corona Sneltest

Symptomen bij kinderen

Onderzoekers zeggen dat kinderen veel van dezelfde COVID-19-symptomen hebben als volwassenen, maar dat ze meestal milder zijn. Veel voorkomende symptomen bij kinderen zijn:

 • Koorts: 56%
 • Hoest: 54%
 • Kortademigheid: 13%
 • Sommige kinderen en tieners die met de ziekte in het ziekenhuis liggen, hebben een inflammatoir syndroom dat mogelijk verband houdt met het nieuwe coronavirus. Artsen noemen het pediatrisch multisysteem-inflammatoir syndroom (PMIS). Symptomen zijn onder meer koorts, huiduitslag, buikpijn, braken, diarree en hartproblemen. Het is vergelijkbaar met een giftige shock of de ziekte van Kawasaki, een aandoening bij kinderen die ontstekingen in de bloedvaten veroorzaakt.

Hoe u op koorts kunt controleren

Uw normale lichaamstemperatuur kan hoger of lager zijn dan die van iemand anders. Het verandert ook gedurende de dag. Artsen beschouwen koorts bij een volwassene over het algemeen als iets meer dan 38 graden op een orale thermometer en meer dan 38,2 celcius op een rectale thermometer.

Als u denkt dat u in contact bent gekomen met het virus, of als u symptomen heeft, isoleer uzelf dan en controleer uw temperatuur elke ochtend en avond gedurende minimaal 14 dagen. Houd de metingen bij. Koorts is het meest voorkomende symptoom van COVID-19, maar het is soms lager dan 37,8 graden. Bij een kind is koorts een temperatuur van meer dan 37,9 C op een orale thermometer of 38 C op een rectale thermometer.

Wat voor soort hoest komt vaak voor?

Uit vroege studies is gebleken dat ten minste 60% van de mensen met COVID-19 een droge hoest heeft. Ongeveer een derde heeft een hoest met slijm, een zogenaamde “natte” of “productieve” hoest.

GGD coronatest Vortum-Mullem aanvragen telefoonnummer en adressgevens

Of bekijk Corona kaart Nederland met het laatste nieuws en statistieken.

Overzicht Covid sneltest straten

 • Streek Verspr.h. Vierlingsbeek en Groeningen
 • Stadsdeel Verspreide huizen Stevensbeek
 • Buurt Bakelgeert-Zuid
 • Stadsdeel Vierlingsbeek Centrum

Coronatesten Per Gemeente (klik voor details):

kaart van testlocaties Vortum-Mullem - corona-teller.nl - Coronavirus Vortum-Mullem Statistieken het laatste actuele live Nieuws
Vortum-Mullem coronatest uitslag kosten sneltest

Veel gestelde vragen over Testen in Vortum-Mullem

GGD vragen corona Vortum-Mullem

Er geld een maximale gezelschapsgrotte van 2 personen. Kinderen tot 12 jaar zijn hier van uitgesloten.

Testen is essentieel om het virus onder controle te krijgen. Daarom heeft de overheid de regel gesteld: Last van (milde) klachten? Direct testen!

Op dit moment is het onverantwoord de horeca te openen. Eind Januari 2021 wordt er bekeken of restaurant onder voorwaarden weer op kunnen. Dit kan alleen als het aantal IC-opnames afneemt onder de 10 opnames per dag.

Zowel commerciële partijen als het GGD hebben locaties verspreid over heel Nederland. Door op onze site te zoeken, vind je snel en gemakkelijk de locatie die bij jou in de buurt zit.

Je maakt online een afspraak, Gaat op de afgesproken tijd naar de testlocatie en laat je testen. Vervolgens krijg je digitaal de uitslag van de coronatest.

Dit verschilt per test, een GGD coronatest in 24 tot 48uur een uitslag. Een sneltest geeft binnen 20minuten resultaat.

Als u een test heeft gedaan omdat u (milde) klachten ervaart moet u in quarantaine tot u een testuitslag heeft. Dit is voornamelijk bij een GGD test belangrijk, aangezien deze niet direct resultaat geeft.

De telefoonnummer van de landelijk GGD coronavragen lijn is 0800-1351. Voor het maken van een testafspraak kunt u dit hier online doen.

Er zijn coronatest locaties verspreid door heel Nederland. Voor een overzicht van alle locatie klik hier.

Sinds 14 december is het niet toegestaan om wedstrijden en toernooien te organiseren. Dit is besloten omdat wedstrijden leiden tot meer sociale contacten en meer reisbewegingen.

Om je te laten testen op corona, maak je online een afspraak. Ons website geeft een overzicht van testlocaties, waar je je kan laten testen.

De GGD Vortum-Mullem is op werkdagen geopend van 8.15 tot 17.00 uur. De openingstijden kunnen afwijken, ook bent u afhankelijk van een wachtrij.

Direct vandaag op coronatesten? Dan zult u moeten kiezen voor een commerciële sneltest

De rijksoverheid heeft een extra corona-overbruggingskrediet van 750 miljoen voor kleine bedrijven. Deze 750 miljoen aan overbruggingskredieten wordt beschikbaargesteld voor ondernemingen met een relatief kleine financieringsbehoefte van 10 duizen tot 50 duizend euro. Neem voor meer informatie over dit overbruggingskrediet contact op met uw bank.

Een coronasneltest kost 65 euro. Er zijn ook andere soorten testen, waaronder de GGD test. De test van het GGD is gratis.

Een covid sneltest kost 65 euro en geeft binnen 15-20 minuten resultaat. De GGD covid test wordt betaald vanuit de overheid en kost u dus niks. Deze geeft in 24 tot 48 uur een testresultaat.

Je laten testen op corona bij het GGD is gratis. De overheid betaald alle testen van het GGD.

Voor sneltest betaald u een vergoeding van 65 euro. PCR testen via het GGD wordt betaald vanuit de overheid en is gratis

Het landelijk nummer om een GGD testafspraak te maken is 0800-1202. Voor het maken van een online afspraak vind je op onze pagina meer informatie.

Het afnemen van het testmateriaal in de neusholte en mond duurt slechts 5 minuten. Bepalen of het testmateriaal ook daadwerkelijk het coronavirus bevat duurt even. Bij een sneltest gaat dit vrij rap, namelijk binnen 20 minuten. Bij de GGD test daarintegen wordt het niet op locatie onderzocht. Wat resulteert in een quarantaine periode van 24 tot 48 uur na het afnemen van de test.

Een coronatest bij de GGD kost u niks. Deze wordt betaald vanuit de overheid.

Dit verschilt per test een sneltest geeft in 15-20 minuten een positief of negatieve uitslag. Bij een PCR test daarintegen duurt het langer om een corona uitslag te krijgen.

Sporten met max 2 personen is toegestaan zolang:

 • De Sporten buiten wordt uitgeoefend
 • Er 1,5 meter tussen de spelers blijft

SARS-CoV-2 is de officiele naam van het nieuwe coronavirus.

Als je vragen hebt over het coronavirus kun die die onderaan in onze reactie sectie inzenden.

Als u last hebt van koorts moet u zich laten testen op het coronavirus.

👇Zoek het aantal besmettingen op woonplaats, regio of land👇