Coronavirus in Lingewaard Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Op het moment van publiceren zijn er in Lingewaard 0 inwoners positief getest op besmetting met het coronavirus. Hiervan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op het coronavirus (covid-19) in Lingewaard. Het aantal besmettingen met corona in Lingewaard per 100.000 inwoners komt neer op 0.

Coronacijfers Lingewaard vandaag, 31 augustus

covid-19 besmettingen* 0
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Doden door COVID-19 58
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 92% / 91%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

In Nederland zijn tot nu toe 8.385.105 besmettingen met corona. Hiervan zijn er 118.007 in een ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan covid-19. Hieronder een tabel met de landelijke cijfers, 01 september geeft het RIVM Lingewaard nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Lingewaard

Kaarten van Coronadashboard Lingewaard van de Rijksoverheid met het aantal Coronavirus patiënten.

Kaart Besmettingen Lingewaard
kaart van Lingewaard - corona-teller.nl - Coronavirus Lingewaard Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Lingewaard
Ziekenhuisopnames Lingewaard - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Besmettingen met Corona in Gelderland

Gemeente Lingewaard: Steden en Dorpen

Cijfers COVID-19:

Onderstaand vind u meerdere gegevens over corona gemeld door het GGD. Deze zijn gevisualiseerd in diagrammen die per dag de gegevens tonen. Wees je er bewust van dat sommige voorvallen pas enkele dagen later worden gemeld aan het GGD. Deze data wordt achteraf beoordeeld, hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden gecorrigeerd.

Bij GGD gemelde coronabesmettingen

Deze visualisatie toont het aantal coronavirus gevallen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Lingewaard

Aantal besmettingen Lingewaard grafiek Coronavirus Lingewaard Covid-19 Cijfers
Het feitelijke aantal coronavirus besmettingen in Lingewaard ligt hoger, aangezien niet wordt getest op het coronavirus.

Corona patiënten opgenomen in ziekenhuis

Deze visualisatie toont het aantal personen in het ziekenhuis opgenomen voor coronavirus (covid-19).

Grafiek ziekenhuis opnames Lingewaard

Ziekenhuis opnames Lingewaard Corona cijfers rivm en GGD Lingewaard
Het werkelijke aantal besmettingen met covid-19 in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Lingewaard niet altijd op de hoogte is van een ziekenhuis opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona per dag

Hieronderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden corona (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus overledenen worden een paar dagen later gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden gecorrigeerd.

grafiek aantal doden corona virus Lingewaard
Het daadwerkelijke aantal doden in Lingewaard door corona ligt hoger, omdat niet alle overledenen getest worden op het virus.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona

In het blauw is het aantal overleden mannen te zien en violet het aantal overleden vrouwen.

Doden coronavirus (covid-19) geslacht en leeftijd
Houd er rekening mee dat daadwerkelijke cijfers kunnen afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest op corona.

Coronavirus (covid-19) in riolering Lingewaard

Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Lingewaard is 585. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona deeltjes in Lingewaard van één week te delen door het aantal coronatesten. De data is afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Lingewaard, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Lingewaard.

Corona afvalwater Lingewaard rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Besmettingen met Corona Nieuws internationaal. Op deze pagina leest u de wereldwijde coronavirus (covid-19) cijfers

Vragen over COVID-19 Lingewaard

Er zijn nog erg veel vragen rondom het coronavirus hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er gemeten in in Lingewaard

Vandaag zijn 0 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op de coronavirus-kaar kun je precies zien hoeveel besmettingen er zijn met coronavirus in de regio Lingewaard. Klik hier voor regio Lingewaard

Hoe kan ik me voor een corona test aanmelden in regio Lingewaard?

Voor een test met klachten in Lingewaard kun je kostenloos terecht bij testlocaties van de GGD Lingewaard. Testen voor je reis? Vanaf 1 oktober kan dit niet meer gratis met testenvoorjereis.nl, vind op PCR coronatest Lingewaard waar je kunt sneltesten voor je reis in Lingewaard.

Huidige coronavirusmaatregelen Lingewaard

Aantal Corona virus besmettingen lingewaard COVID 19

Bekijk nederland coronamaatregelen en specefieke regels als: tot wanneer is lockdown, openingstijden horeca, rijksoverheid contactberoepen. NatuurlijkLingewaard blijven de basisregels in Lingewaard belangrijk:

  • Hoesten en niezen enkel in de binnenzijde van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze zo snel mogelijk weg na gebruik
  • Geen handen schudden
  • Blijf binnen huis; werk thuis als dat kan
  • Ben je buiten? Behoud dan meer dan 150 centimeter (twee armlengtes) afstand van andere personen
  • Kom niet uit huis als je één van de volgende klachten hebt: keelpijn, lichte hoest, loopneus, verhoging tot 38 graden C of neusverkoudheid

Het laatste nieuws over corona in de omgeving

Bronnen voor coronavirus

Gebruikte Databronnen vind u op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u mailen naar info@corona-teller.nl

One Response

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie