Coronavirus in Wassenaar Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Op het moment van publiceren zijn er in Wassenaar 1 inwoners positief getest op corona. Hiervan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze besmet zijn met het coronavirus in Wassenaar. Het aantal besmettingen met corona in Wassenaar per 100.000 inwoners komt neer op 3.

Coronacijfers Wassenaar vandaag, 31 augustus

Coronavirus besmettingen* 1
Ziekenhuisopnames 0
Doden 38
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 86% / 84%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
kaart van nederland corona-teller.nl

Totaal zijn er in Nederland 8.385.105 mensen positief getest op het coronavirus. Hiervan zijn er 118.007 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan corona. Hieronder een tabel met de Corona cijfers in Nederland, 01 september geeft het RIVM Wassenaar nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Wassenaar

Kaarten van Coronadashboard Wassenaar van de Rijksoverheid met daarop het aantal Coronavirus patiënten.

Kaart Besmettingen Wassenaar
kaart van Wassenaar - corona-teller.nl - Coronavirus Wassenaar Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Wassenaar
Ziekenhuisopnames Wassenaar - Kaart Corona Dashboard

Klik op de blauwe link voor een kaart van Zuid Holland

Gemeente Wassenaar: Overzicht Plaatsen

Laatste Cijfers corona aantal besmettingen:

Hieronder vind u verschillende statistieken over corona virus gemeld door het GGD. Deze zijn weergegeven in grafieken die per dag de gegevens tonen. De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) krijgt in enkele voorvallen een paar dagen later melding houd hier rekening mee. Achteraf wordt dit gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

Bij het GGD gemelde coronavirus besmettingen

Deze grafiek toont het aantal corona virus gevallen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Wassenaar

Aantal besmettingen Wassenaar grafiek Coronavirus Wassenaar Covid-19 Cijfers
Het feitelijke aantal besmettingen met corona in Wassenaar ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Coronavirus patiënten opgenomen in ziekenhuis

Deze visualisatie toont het aantal personen in het ziekenhuis opgenomen voor coronavirus (covid-19).

Grafiek ziekenhuis opnames Wassenaar

Ziekenhuis opnames Wassenaar Corona cijfers rivm en GGD Wassenaar
Het feitelijke aantal besmettingen met covid-19 in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Wassenaar in sommige gevallen niet op de hoogte is van een ziekenhuis opname wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona virus per dag

Onderstaande diagram laat het aantal gemelde overleden corona (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de Corona overledenen worden een paar dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden bijgesteld.

grafiek aantal doden coronavirus (covid-19) regio Wassenaar
Het daadwerkelijke aantal doden in Wassenaar door coronavirus (covid-19) ligt hoger, aangezien niet alle overledenen getest worden.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden corona (covid-19) leeftijd en geslacht
Let op werkelijke data kan afwijken, aangezien niet alle overledenen worden getest op het virus.

Corona virus in riolering Wassenaar

Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Wassenaar is 827. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona virus deeltjes in Wassenaar van één week te delen door het aantal coronavirus testen. De cijfers zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Wassenaar, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Wassenaar.

Corona afvalwater Wassenaar rivm
Wij hebben ook een kaart van Coronabesmettingen Nieuws van heel de wereld. Op deze pagina leest u de wereldwijde cijfers en nieuws over coronavirus

Vragen over corona in Wassenaar

Wij merken dat er veel vragen zijn rondom het coronavirus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er gemeten in regio Wassenaar

Vandaag zijn 1 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op de corona-kaar kun je exact zien hoeveel personen er positief getest zijn met COVID-19 in Wassenaar. Bekijk COVID-19 kaart gemeente Wassenaar

Hoe kan ik me laten testen op corona in regio Wassenaar?

GGD Wassenaar heeft een testlocatie in de omgeving Wassenaar, hier kun je gratis testen op corona met klachten. Wil je testen voor vakantie gemeente Wassenaar? Vanaf 1-10-2021 is testen voor je reis op eigen kosten. Wij verwijzen je naar PCR test Wassenaar, dit is een pagina met alle commerciële testlocaties in Wassenaar geschikt voor reizen naar het buitenland.

Nieuwe coronavirus-maatregelen omgeving Wassenaar

Aantal Corona virus besmettingen wassenaar COVID 19

Ga naar mag je alcohol kopen na 8 uur en coronaregels als corona regels bijeenkomsten, huidige tijd Wassenaar. De basisregels in Wassenaar blijven zeer belangrijk tegen verspreiding van het coronavirus:

  • Hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze zo snel mogelijk weg na gebruik
  • Geen handen schudden
  • Blijf zoveel mogelijk binnen en werk vanuit huis zoveel dit mogelijk is
  • Ben je buiten? Houd dan minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
  • Blijf helemaal thuis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, verhoging tot 38 graden C of keelpijn

Meer statistieken coronavirus in de omgeving

Bronnen voor corona

De bronnen die gebruikt zijn voor deze pagina vind u op: https://data.rivm.nl/covid-19/voor vragen emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie