Coronavirus in ’s Gravenhage Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Vandaag zijn er in ’s Gravenhage 45 mensen positief getest op corona. Hiervan zijn er 3 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze besmet zijn met corona (covid-19) in ’s Gravenhage. Het aantal besmettingen met corona in ’s Gravenhage per 100.000 inwoners komt neer op 8.

Coronacijfers ’s Gravenhage vandaag, 31 augustus

Coronavirus besmettingen* 45
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 3
Overledenen met COVID 671
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 74% / 72%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

In Nederland zijn er totaal 8.385.105 inwoners positief getest op het corona virus. Hiervan zijn er 118.007 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan covid-19. Hieronder een tabel met de Corona cijfers in Nederland, 01 september geeft het RIVM ’s Gravenhage nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart ’s Gravenhage

Kaarten uit het Coronadashboard ’s Gravenhage van de Rijksoverheid met daarop weergegeven aantal Coronavirus patiënten.

Kaart Besmettingen ’s Gravenhage
kaart van 's Gravenhage - corona-teller.nl - Coronavirus 's Gravenhage Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames ’s Gravenhage
Ziekenhuisopnames 's Gravenhage - Kaart Corona Dashboard

Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronavirus Noord Brabant

Gemeente ’s Gravenhage: Alle Plaatsen

Laatste cijfers corona:

Onderstaand vind u diverse cijfers over coronavirus gemeld door het GGD. Deze gegevens zijn weergegeven in grafieken die per dag de aantallen tonen. Wees je er bewust van dat enige gevallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan het GGD. Dit wordt achteraf gecontroleerd, hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden aangepast.

Bij het GGD gemelde corona virus besmettingen

Deze grafiek toont het aantal corona patiënten gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen ’s Gravenhage

Aantal besmettingen 's Gravenhage grafiek Coronavirus 's Gravenhage Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal besmettingen met covid-19 in ’s Gravenhage ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Corona (covid-19) patiënten in het ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal corona (covid-19) patiënten in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames ’s Gravenhage

Ziekenhuis opnames 's Gravenhage Corona cijfers rivm en GGD 's Gravenhage
Het feitelijke aantal besmettingen met corona in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) ’s Gravenhage niet altijd op de hoogte is van een opname in het ziekenhuis wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona (covid-19) per dag

Onderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden coronavirus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus (covid-19) overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden bijgesteld.

grafiek aantal doden corona virus 's Gravenhage
Het daadwerkelijke aantal doden in ’s Gravenhage door corona (covid-19) ligt hoger, omdat niet alle overledenen worden getest op het virus.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona (covid-19)

In het violet het aantal overleden vrouwen en blauw het aantal overleden mannen.

Doden corona (covid-19) geslacht en leeftijd
Houd er rekening mee dat werkelijke gegevens kunnen afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op het virus.

Coronavirus (covid-19) in riolering ’s Gravenhage

Het aantal gemeten coronavirus deeltjes in ’s Gravenhage is 853. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona deeltjes in ’s Gravenhage van één week te delen door het aantal metingen. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van ’s Gravenhage, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in ’s Gravenhage.

Corona afvalwater 's Gravenhage rivm
Klik op volgende link voor cijfers van Besmettingen met Corona laatste nieuws van heel de wereld. Op deze webpagina staan de wereldwijde cijfers en nieuws over coronavirus (covid-19)

Vragen over COVID-19 in ’s Gravenhage

Er zijn in ’s Gravenhage enorm veel vragen over het corona hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er gemeten in ’s Gravenhage

Vandaag zijn 45 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op de (COVID-19) corona-dashboard bekijk je realtime, hoeveel besmettingen er zijn met corona ’s Gravenhage. Klik hier voor coronavirus kaart van regio ’s Gravenhage

Hoe kan ik me laten testen in ’s Gravenhage?

Voor testen met klachten in ’s Gravenhage kun je gratis terecht bij de coronatest straat van de GGD ’s Gravenhage. Testen voor je reis? Vanaf 1-10-2021 bestaat de kostenloze coronatest via testenvoorjereis.nl niet meer, vind op PCR corona-test ’s Gravenhage waar je kunt testen voor je reis in ’s Gravenhage.

Actuele corona maatregelen regio ’s Gravenhage

Aantal Corona virus besmettingen s-Gravenhage COVID 19

Zoek op wanneer was corona in nederland en verschillen specefieke maatregelen als: hoeveel personen in de auto corona, corona stappen, weer ’s Gravenhage weekend. De basisregels in ’s Gravenhage blijven van kracht:

  • Hoesten en niezen in de binnenzijde van je elleboog
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis en werk vanuit huis als dit mogelijk is
  • Ga je naar buiten? Behoud dan minimaal anderhalve meter afstand van andere personen
  • Blijf binnen als je verkoudheidsklachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, verhoging tot 38 graden C of keelpijn

Meer cijfers van COVID-19 in de omgeving

Bronnen voor coronavirus

Gebruikte Databronnen vind u op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u e-mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie