Coronavirus in ’s Gravenhage Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in ’s Gravenhage 186 mensen positief getest op besmetting met het coronavirus. Daarvan zijn er 1 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze besmet zijn met corona (covid-19) in ’s Gravenhage. Het aantal besmettingen met corona in ’s Gravenhage per 100.000 mensen komt neer op 33.

Coronacijfers ’s Gravenhage vandaag, 02 juli

Coronavirus besmettingen* 186
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 1
Doden met COVID 666
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 75% / 73%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

In Nederland zijn tot nu toe 8.190.250 inwoners besmet met corona. Hiervan zijn er 111.738 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan corona. Hieronder een visualisatie van de Corona cijfers in Nederland, 03 juli geeft het RIVM ’s Gravenhage nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart ’s Gravenhage

Kaarten van Coronavirusdashboard ’s Gravenhage van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Coronabesmettingen.

Kaart Besmettingen ’s Gravenhage
kaart van 's Gravenhage - corona-teller.nl - Coronavirus 's Gravenhage Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames ’s Gravenhage
Ziekenhuisopnames 's Gravenhage - Kaart Corona Dashboard

Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronabesmettingen in Provincie Noord Brabant

Welke Plaatsen zijn er in Gemeente ’s Gravenhage?

Laatste cijfers covid-19 virus aantal besmettingen:

Hieronder vind u meerdere cijfers over corona gemeld door het GGD. Deze statistieken zijn gevisualiseerd in diagrammen die per dag de cijfers tonen. De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) krijgt in enkele gevallen enkele dagen later melding. Achteraf wordt dit gecontroleerd, hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden bijgesteld.

Bij GGD gemelde mensen besmet met corona

Deze visualisatie toont het aantal coronavirus (covid-19) besmettingen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen ’s Gravenhage

Aantal besmettingen 's Gravenhage grafiek Coronavirus 's Gravenhage Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in ’s Gravenhage ligt hoger, aangezien niet iedereen getest wordt.

Corona patiënten in ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal corona patiënten opgenomen in ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames ’s Gravenhage

Ziekenhuis opnames 's Gravenhage Corona cijfers rivm en GGD 's Gravenhage
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) ’s Gravenhage in sommige gevallen niet op de hoogte is van een opname in het ziekenhuis als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona per dag

Hieronderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden coronavirus (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de Corona overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden bijgesteld.

aantal doden coronavirus (covid-19) gemeente 's Gravenhage
Het werkelijke aantal doden in ’s Gravenhage door coronavirus ligt hoger, doordat niet alle overledenen worden getest op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus (covid-19)

Waarbij violet staat voor overleden vrouwen en blauw het aantal overleden mannen.

Doden corona (covid-19) leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat werkelijke data kan afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op corona.

Corona (covid-19) in Riool ’s Gravenhage

Het aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in ’s Gravenhage is 2.115. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in ’s Gravenhage van één week te delen door het aantal coronavirus testen. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van ’s Gravenhage, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in ’s Gravenhage.

Corona afvalwater 's Gravenhage rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Besmettingen met Corona laatste nieuws per land. Op dit webadres leest u de wereldwijde cijfers en nieuws over coronavirus (covid-19)

Vragen over COVID-19 ’s Gravenhage

Er zijn in ’s Gravenhage enorm veel vragen rondom het corona hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er in ’s Gravenhage

Vandaag zijn 186 positief getesten personen in Staphorst (02 juli). Op de (COVID-19) corona-kaar bekijk je realtime, hoeveel mensen er positief getest zijn met corona in de regio ’s Gravenhage. Bekijk corona kaart gemeente ’s Gravenhage

Hoe kan ik me voor een corona test aanmelden in de regio ’s Gravenhage?

GGD ’s Gravenhage heeft een testlocatie in de regio ’s Gravenhage waar je gratis kunt testen met klachten. Wil je testen voor vakantie omgeving ’s Gravenhage? Vanaf 1-10-2021 moet je testen voor je reis zelf betalen. Wij verwijzen je naar PCR test ’s Gravenhage, dit is een pagina met alle testlocaties in ’s Gravenhage met reisdocument.

Corona maatregelen omgeving ’s Gravenhage

Aantal Corona virus besmettingen s-Gravenhage COVID 19

Lees wanneer was corona in nederland en verschillen regels zoals: hoeveel personen in de auto corona, corona stappen, weer ’s Gravenhage weekend. De basisregels in ’s Gravenhage blijven buitengewoon belangrijk tegen verspreiding:

  • Schud geen handen
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Blijf binnen huis; werk vanuit huis zoveel dit mogelijk is
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Ga je naar buiten? Behoud dan minimaal 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van anderen
  • Ben je ziek blijf ten alle tijden binnen!

De laatste Corona cijfers uit de buurt

Data Bronnen voor coronavirus

Gebruikte bronnen kun je vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie