Coronavirus in Gilze en Rijen Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Op het moment van publiceren zijn er in Gilze en Rijen 2 mensen positief getest op het coronavirus. Daarvan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis wegens besmettingen met corona (covid-19) in Gilze en Rijen. Het aantal besmettingen met corona in Gilze en Rijen per honderdduizend inwoners komt neer op 7.

Coronacijfers Gilze en Rijen vandaag, 27 mei

covid-19 besmettingen* 2
Ziekenhuisopnames 0
Doden door COVID-19 21
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 88% / 88%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
kaart van nederland corona-teller.nl

Totaal zijn er in Nederland 8.080.027 inwoners positief getest op het coronavirus. Hiervan zijn er 109.763 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan het corona virus. Hieronder een tabel met de Corona cijfers in Nederland, 28 mei geeft het RIVM Gilze en Rijen nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Gilze en Rijen

Kaarten van Coronavirusdashboard Gilze en Rijen van de Rijksoverheid met daarop weergegeven aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Gilze en Rijen
kaart van Gilze en Rijen - corona-teller.nl - Coronavirus Gilze en Rijen Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Gilze en Rijen
Ziekenhuisopnames Gilze en Rijen - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Noord Brabant

Overzicht Steden en Dorpen in de Gemeente Gilze en Rijen

Laatste Cijfers coronavirus:

Onderstaand vind u meerdere statistieken over corona virus gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze statistieken zijn uitgebeeld in grafieken die van dag op dag de gegevens tonen. Houd er rekening mee dat enkele gevallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan het GGD. Achteraf wordt dit gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden gecorrigeerd.

Bij het GGD gemelde mensen besmet met corona

Deze diagram toont het aantal corona (covid-19) gevallen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Gilze en Rijen

Aantal besmettingen Gilze en Rijen grafiek Coronavirus Gilze en Rijen Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal besmettingen in Gilze en Rijen ligt hoger, aangezien niet wordt getest.

Corona (covid-19) patiënten in ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal personen in het ziekenhuis opgenomen voor corona.

Grafiek ziekenhuis opnames Gilze en Rijen

Ziekenhuis opnames Gilze en Rijen Corona cijfers rivm en GGD Gilze en Rijen
Het werkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Gilze en Rijen in enkele gevallen niet op de hoogte is van een opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona (covid-19) per dag

Onderstaande diagram laat het aantal gemelde overleden Corona patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona (covid-19) overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

aantal doden coronavirus regio Gilze en Rijen
Het werkelijke aantal doden in Gilze en Rijen door coronavirus ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op het virus.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus (covid-19)

In het blauw is het aantal overleden mannen te zien en violet het aantal overleden vrouwen.

Doden corona virus geslacht en leeftijd
Let op werkelijke cijfers kunnen afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden.

Corona virus in Riool Gilze en Rijen

Het aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Gilze en Rijen is 122. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona virus deeltjes in Gilze en Rijen van één week te delen door het aantal water metingen. De data is afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Gilze en Rijen, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Gilze en Rijen.

Corona afvalwater Gilze en Rijen rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronabesmettingen laatste nieuws van heel de wereld. Op dit webadres staan de wereldwijde het laatste nieuws en cijfers over coronavirus (covid-19)

Vragen over COVID-19 Gilze en Rijen

Er zijn in Gilze en Rijen enorm veel vragen over het corona hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel besmettingen met coronavirus zijn er regio Gilze en Rijen

Vandaag zijn 2 positief getesten personen in Staphorst (27 mei). Op de (COVID-19) corona-dashboard bekijk je realtime, hoeveel mensen er positief getest zijn met corona in de regio Gilze en Rijen. Klik hier voor regio Gilze en Rijen

Waar kan ik me laten testen op het corona virus in Gilze en Rijen?

Voor een sneltest met klachten in Gilze en Rijen kun je gratis terecht bij snelteststraten van de GGD Gilze en Rijen. Testen voor vakantie? Vanaf oktober 2021 kan dit niet meer gratis via testenvoorjereis.nl, vind op PCR coronatest Gilze en Rijen waar je kunt coronatesten voor je reis in Gilze en Rijen.

Actuele coronavirusmaatregelen Gilze en Rijen

Aantal Corona virus besmettingen in gilze-en-rijen COVID 19

Ga naar verplicht coronatest en verschillen specefieke coronamaatregelen waaronder: avondklok nederland 2021, sluitingstijden horeca, mondkapje 19. De basisregels in Gilze en Rijen blijven belangrijk tegen verspreiding van het virus:

  • Geen handen schudden
  • Hoesten en niezen in de binnenzijde van je elleboog
  • Blijf thuis en werk uit huis als dit mogelijk is
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Ben je buiten? Behoud dan meer dan anderhalve meter afstand van andere mensen
  • Blijf helemaal binnen als je één van de volgende klachten hebt: loopneus, verhoging tot 38 graden C, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn

De laatste COVID-19 cijfers uit de omgeving

Bronnen voor corona

Onze bronnen kunt u vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie