Coronavirus in Geldrop-Mierlo Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Op het moment van publiceren zijn er in Geldrop-Mierlo 6 inwoners positief getest op corona. Hiervan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis wegens besmettingen met het coronavirus (covid-19) in Geldrop-Mierlo. Het aantal besmettingen met corona in Geldrop-Mierlo per honderdduizend inwoners komt neer op 15.

Coronacijfers Geldrop-Mierlo vandaag, 27 mei

Corona besmettingen* 6
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Overledenen 33
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 87% / 85%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
kaart van nederland corona-teller.nl

Totaal zijn er in Nederland 8.080.027 Besmettingen met corona. Hiervan zijn er 109.763 in een ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan corona. Hieronder een visualisatie van de Corona cijfers in Nederland, 28 mei geeft het RIVM Geldrop-Mierlo nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Geldrop-Mierlo

Kaarten van Coronavirusdashboard Geldrop-Mierlo van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Coronabesmettingen.

Kaart Besmettingen Geldrop-Mierlo
kaart van Geldrop-Mierlo - corona-teller.nl - Coronavirus Geldrop-Mierlo Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Geldrop-Mierlo
Ziekenhuisopnames Geldrop-Mierlo - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Noord Brabant

Alle Plaatsen in Gemeente Geldrop-Mierlo

Cijfers COVID-19:

Onderstaand vind u meerdere data over corona virus gemeld door het GGD. Deze cijfers zijn gevisualiseerd in grafieken die van dag op dag de aantallen tonen. Wees je er bewust van dat enkele voorvallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze data wordt achteraf beoordeeld, waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden bijgesteld.

Aan het GGD gemelde besmettingen met covid-19

Deze grafiek toont het aantal corona (covid-19) besmettingen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Geldrop-Mierlo

Aantal besmettingen Geldrop-Mierlo grafiek Coronavirus Geldrop-Mierlo Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal corona virus besmettingen in Geldrop-Mierlo ligt hoger, omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Corona (covid-19) patiënten in ziekenhuis

Deze visualisatie toont het aantal corona patiënten opgenomen in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Geldrop-Mierlo

Ziekenhuis opnames Geldrop-Mierlo Corona cijfers rivm en GGD Geldrop-Mierlo
Het daadwerkelijke aantal mensen besmet met corona in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Geldrop-Mierlo in sommige gevallen niet op de hoogte is van een ziekenhuis opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus per dag

Onderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden coronavirus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus overledenen worden pas enkele dagen later gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

aantal doden corona virus regio Geldrop-Mierlo
Het werkelijke aantal doden in Geldrop-Mierlo door corona (covid-19) ligt hoger, doordat niet alle overledenen worden getest op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona (covid-19)

In het blauw is het aantal overleden mannen te zien en violet het aantal overleden vrouwen.

Doden corona (covid-19) leeftijd en geslacht
Let op daadwerkelijke gegevens kunnen afwijken, doordat niet alle overledenen getest worden op het virus.

Corona (covid-19) in Riool Geldrop-Mierlo

Het aantal gemeten coronavirus (covid-19) deeltjes in Geldrop-Mierlo is 305. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona deeltjes in Geldrop-Mierlo van één week te delen door het aantal coronatesten. De cijfers zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Geldrop-Mierlo, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Geldrop-Mierlo.

Corona afvalwater Geldrop-Mierlo rivm
Wij hebben ook een kaart van Besmettingen met Corona Nieuws internationaal. Op deze link leest u de internationale corona virus cijfers

Vragen over coronavirus Geldrop-Mierlo

Er zijn in Geldrop-Mierlo enorm veel vragen rondom het corona hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er geteld in in Geldrop-Mierlo

Vandaag zijn 6 positief getesten personen in Staphorst (27 mei). Op onze corona-teller bekijk je realtime, hoeveel personen er positief getest zijn met COVID-19 in de regio Geldrop-Mierlo. Bekijk corona kaart gemeente Geldrop-Mierlo

Hoe kan ik me laten testen in de regio Geldrop-Mierlo?

Voor een sneltest met klachten in Geldrop-Mierlo kun je kostenloos terecht bij coronateststraten van de GGD Geldrop-Mierlo. Testen voor een reis naar het buitenland? Vanaf 1 oktober 2021 bestaat de gratis sneltest via testenvoorjereis.nl niet meer, vind op PCR corona-test Geldrop-Mierlo waar je kunt covidtesten voor je reis in Geldrop-Mierlo.

Huidige corona maatregelen Geldrop-Mierlo

Aantal Corona besmettingen geldrop-mierlo COVID 19

Lees corona kleur nederland en coronavragen zoals nu nieuws.nl, corona duur. De basisregels in Geldrop-Mierlo blijven erg effectief tegen verspreiding van het virus:

  • Hoest en nies enkel in de binnenzijde van je elleboog
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Schud geen handen
  • Blijf binnen huis; werk thuis als dat kan
  • Ben je buiten? Houd dan meer dan 1,5m (dit zijn 2 armlengtes) afstand van andere personen
  • Blijf helemaal binnen als je verkoudheidsklachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, verhoging tot 38 graden C of keelpijn

Meer cijfers van corona in de buurt

Data Bronnen voor coronavirus

De bronnen die gebruikt zijn voor deze pagina vind je op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie