Coronavirus in Nuenen, Gerwen en Nederwetten Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Nuenen, Gerwen en Nederwetten 5 mensen positief getest op besmetting met het coronavirus. Hiervan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op corona (covid-19) in Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Het aantal besmettingen met corona in Nuenen, Gerwen en Nederwetten per honderdduizend inwoners komt neer op 21.

Coronacijfers Nuenen, Gerwen en Nederwetten vandaag, 31 augustus

Corona besmettingen* 5
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Overledenen door COVID-19 31
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 91% / 89%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

Totaal zijn er in Nederland 8.385.105 inwoners besmet met corona. Hiervan zijn er 118.007 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan het corona virus. Hieronder een visualisatie van de landelijke cijfers, 01 september geeft het RIVM Nuenen, Gerwen en Nederwetten nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Kaarten uit het Coronadashboard Nuenen, Gerwen en Nederwetten van de Rijksoverheid met het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Nuenen, Gerwen en Nederwetten
kaart van Nuenen, Gerwen en Nederwetten - corona-teller.nl - Coronavirus Nuenen, Gerwen en Nederwetten Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Ziekenhuisopnames Nuenen, Gerwen en Nederwetten - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Noord Brabant

Alle Steden en Dorpen in de Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Laatste cijfers corona virus besmettingen:

Onderstaand vind u verschillende statistieken over corona gemeld door het GGD. Deze statistieken zijn weergegeven in grafieken die per dag de gegevens tonen. Houd er rekening mee dat sommige voorvallen pas enkele dagen later worden gemeld aan Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Achteraf wordt dit gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden gecorrigeerd.

Bij GGD gemelde coronabesmettingen

Deze diagram toont het aantal coronavirus (covid-19) gevallen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Aantal besmettingen Nuenen, Gerwen en Nederwetten grafiek Coronavirus Nuenen, Gerwen en Nederwetten Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal coronabesmettingen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op corona.

Coronavirus patiënten in het ziekenhuis

Deze visualisatie toont het aantal personen in het ziekenhuis opgenomen voor corona.

Grafiek ziekenhuis opnames Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ziekenhuis opnames Nuenen, Gerwen en Nederwetten Corona cijfers rivm en GGD Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Het daadwerkelijke aantal coronavirus besmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Nuenen, Gerwen en Nederwetten in enkele gevallen niet op de hoogte is van een opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus per dag

Onderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden coronavirus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus (covid-19) overledenen worden een paar dagen later gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden bijgesteld.

grafiek aantal doden corona virus regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Het daadwerkelijke aantal doden in Nuenen, Gerwen en Nederwetten door coronavirus ligt hoger, omdat niet alle overledenen getest worden op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus (covid-19)

In het violet het aantal overleden vrouwen en blauw het aantal overleden mannen.

Doden coronavirus (covid-19) leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat daadwerkelijke gegevens kunnen afwijken, aangezien niet alle overledenen worden getest op het virus.

Coronavirus (covid-19) in Riool Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Nuenen, Gerwen en Nederwetten is 827. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona virus deeltjes in Nuenen, Gerwen en Nederwetten van één week te delen door het aantal coronatesten. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Nuenen, Gerwen en Nederwetten, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Corona afvalwater Nuenen, Gerwen en Nederwetten rivm
Wij hebben ook een kaart van Coronavirus cijfers en nieuws per land. Hierop staan de wereldwijde het laatste nieuws en cijfers over coronavirus (covid-19)

Vragen over coronavirus in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Er zijn in Nuenen, Gerwen en Nederwetten enorm veel vragen rondom het corona hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel besmettingen met corona zijn er geteld in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Vandaag zijn 5 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op onze corona-kaar bekijk je realtime, hoeveel personen er positief getest zijn met corona Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Bekijk coronavirus kaart regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Hoe kan ik me voor een corona test aanmelden in regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten?

GGD Nuenen, Gerwen en Nederwetten heeft een testlocatie in de regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten waar je gratis kunt testen op covid met klachten. Testen voor vakantie omgeving Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Vanaf 1-10-2021 moet je testen voor je reis zelf betalen. Wij verwijzen je naar PCR coronatest Nuenen, Gerwen en Nederwetten, dit is een kaart met alle teststraten in Nuenen, Gerwen en Nederwetten geschikt voor reizen naar het buitenland.

Maatregelen tegen COVID-19 in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Aantal Corona besmettingen nuenen-gerwen-en-nederwetten COVID 19

Lees Nuenen, Gerwen en Nederwetten code rood corona en specefieke vragen waaronder: alcohol corona, wanneer versoepelingen corona, terras regels corona, wanneer is de volgende persconferentie. De basisregels in Nuenen, Gerwen en Nederwetten blijven effectief tegen verspreiding van corona:

  • Geen handen schudden
  • Niezen en hoesten enkel in de binnenkant van je elleboog
  • Blijf thuis; werk uit huis zoveel dit mogelijk is
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze zo snel mogelijk weg na gebruik
  • Ga je naar buiten? Behoud dan minimaal 150 centimeter (twee armlengtes) afstand van elkaar
  • Heb je last van lichte hoest, keelpijn, verhoging tot 38 graden C, loopneus of neusverkoudheid? Blijf thuis!

De laatste COVID-19 cijfers uit de buurt

Bronnen voor COVID-19

De bronnen die gebruikt zijn voor deze pagina vind u op: https://data.rivm.nl/covid-19/voor vragen emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie