Coronavirus in Son en Breugel Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Vandaag zijn er in Son en Breugel 1 inwoners positief getest op het coronavirus. Daarvan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze besmet zijn met corona (covid-19) in Son en Breugel. Het aantal besmettingen met corona in Son en Breugel per honderdduizend mensen komt neer op 5.

Coronacijfers Son en Breugel vandaag, 20 mei

Coronavirus besmettingen* 1
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Overledenen door COVID-19 35
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 91% / 90%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

Totaal zijn er in Nederland 8.074.147 inwoners besmet met corona. Hiervan zijn er 109.562 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan covid-19. Hieronder een visualisatie van de Corona cijfers in Nederland, 21 mei geeft het RIVM Son en Breugel nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Son en Breugel

Kaarten uit het Coronadashboard Son en Breugel van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Son en Breugel
kaart van Son en Breugel - corona-teller.nl - Coronavirus Son en Breugel Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Son en Breugel
Ziekenhuisopnames Son en Breugel - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Besmettingen met Corona in regio Noord Brabant

Welke Steden en Dorpen zijn er Gemeente Son en Breugel?

Laatste Cijfers COVID-19:

Onderstaand vind u verschillende gegevens over coronavirus (covid-19) gemeld door het GGD. Deze statistieken zijn uitgebeeld in grafieken die van dag op dag de cijfers tonen. Houd er rekening mee dat sommige gevallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan het GGD. Dit wordt achteraf gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden bijgesteld.

Aan GGD gemelde mensen besmet met corona

Deze grafiek toont het aantal corona besmettingen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Son en Breugel

Aantal besmettingen Son en Breugel grafiek Coronavirus Son en Breugel Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal mensen besmet met corona in Son en Breugel ligt hoger, aangezien niet wordt getest op het coronavirus.

Corona (covid-19) patiënten in ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal corona (covid-19) patiënten in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Son en Breugel

Ziekenhuis opnames Son en Breugel Corona cijfers rivm en GGD Son en Breugel
Het feitelijke aantal besmettingen met het coronavirus in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Son en Breugel in enkele gevallen niet op de hoogte is van een opname in het ziekenhuis als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona per dag

Hieronderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden corona (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona (covid-19) overledenen worden pas enkele dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

grafiek aantal doden corona (covid-19) regio Son en Breugel
Het daadwerkelijke aantal doden in Son en Breugel door corona (covid-19) ligt hoger, aangezien niet alle overledenen getest worden.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona (covid-19)

Waarbij violet staat voor overleden vrouwen en in het blauw het aantal overleden mannen.

Doden corona geslacht en leeftijd
Let op werkelijke data kan afwijken, omdat niet alle overledenen getest worden op corona.

Coronavirus (covid-19) in Riool Son en Breugel

Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Son en Breugel is 105. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Son en Breugel van één week te delen door het aantal coronatesten. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Son en Breugel, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Son en Breugel.

Corona afvalwater Son en Breugel rivm
Klik op volgende link voor cijfers van Coronabesmettingen Nieuws internationaal. Hierop lees je de wereldwijde cijfers en nieuws over corona (covid-19)

Vragen over coronavirus Son en Breugel

Wij merken dat er veel vragen zijn rondom het corona hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er Son en Breugel

Vandaag zijn 1 positief getesten personen in Staphorst (20 mei). Op de (COVID-19) corona-teller bekijk je realtime, hoeveel personen er positief getest zijn met COVID-19 in de regio Son en Breugel. Klik hier voor coronavirus kaart van regio Son en Breugel

Waar kan ik me laten testen op het corona virus in regio Son en Breugel?

GGD Son en Breugel heeft meerdere teststraten in de regio Son en Breugel waar je gratis kunt coronatesten met klachten. Wil je testen voor vakantie in Son en Breugel? Vanaf 1-10-2021 kost testen voor je reis geld. We verwijzen je naar PCR coronatest Son en Breugel, dit is een pagina met alle teststraten in Son en Breugel met reisdocument.

Actuele maatregelen tegen corona Son en Breugel

Aantal Corona virus besmettingen regio son-en-breugel COVID 19

Ga naar horeca binnen open en verschillen specefieke maatregelen als: restaurant corona regels, horeca open corona. NatuurlijkSon en Breugel blijven de basisregels in Son en Breugel zeer goed tegen verspreiding van het coronavirus:

  • Niezen en hoest doe je enkel in de elleboog
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Geen handen schudden
  • Blijf zoveel mogelijk thuis en werk thuis als dit mogelijk is
  • Kom je toch buiten? Behoud dan minimaal 150 centimeter afstand van andere mensen
  • Ben je ziek blijf dan binnen!

De laatste Corona nieuws berichten uit de buurt

Data Bronnen voor corona

Onze bronnen kunt u vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie