Coronavirus in Laarbeek Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Vandaag zijn er in Laarbeek 1 inwoners positief getest op het coronavirus. Daarvan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze besmet zijn met corona in Laarbeek. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Laarbeek per honderdduizend inwoners komt neer op 4.

Coronacijfers Laarbeek vandaag, 31 augustus

Corona besmettingen* 1
Ziekenhuisopnames 0
Doden met COVID 47
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 90% / 89%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

In Nederland zijn tot nu toe 8.385.105 mensen positief getest op het coronavirus (covid-19). Hiervan zijn er 118.007 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan corona. Hieronder een tabel met de landelijke cijfers, 01 september geeft het RIVM Laarbeek nieuwe data uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Laarbeek

Kaarten uit het Coronadashboard Laarbeek van de Rijksoverheid met het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Laarbeek
kaart van Laarbeek - corona-teller.nl - Coronavirus Laarbeek Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Laarbeek
Ziekenhuisopnames Laarbeek - Kaart Corona Dashboard

Klik op de blauwe link voor een kaart van Noord Brabant

Gemeente Laarbeek: Alle Plaatsen

Cijfers coronavirus:

Onderstaand vind u diverse gegevens over coronavirus (covid-19) gemeld door het GGD. Deze statistieken zijn weergegeven in diagrammen die per dag de gegevens tonen. Wees je er bewust van dat sommige voorvallen pas enkele dagen later worden gemeld aan het GGD. Achteraf wordt dit gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

Aan GGD gemelde besmettingen met het coronavirus

Deze diagram toont het aantal corona gevallen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Laarbeek

Aantal besmettingen Laarbeek grafiek Coronavirus Laarbeek Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal mensen besmet met corona in Laarbeek ligt hoger, aangezien niet iedereen getest wordt.

Coronavirus (covid-19) patiënten in het ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal corona patiënten in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Laarbeek

Ziekenhuis opnames Laarbeek Corona cijfers rivm en GGD Laarbeek
Het feitelijke aantal besmettingen met covid-19 in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Laarbeek niet altijd op de hoogte is van een ziekenhuis opname wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus per dag

Onderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden Corona patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona virus overledenen worden pas enkele dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

grafiek aantal doden coronavirus (covid-19) in Laarbeek
Het daadwerkelijke aantal doden in Laarbeek door coronavirus ligt hoger, omdat niet alle overledenen worden getest op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona (covid-19)

Waarbij violet staat voor overleden vrouwen en in het blauw het aantal overleden mannen.

Doden corona virus leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat werkelijke data kan afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op het virus.

Corona in Riool Laarbeek

Het aantal gemeten coronavirus (covid-19) deeltjes in Laarbeek is 382. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona deeltjes in Laarbeek van één week te delen door het aantal water testen. De data is afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Laarbeek, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Laarbeek.

Corona afvalwater Laarbeek rivm
Klik op volgende link voor cijfers van Besmettingen met Corona laatste nieuws internationaal. Op dit webadres vind u de wereldwijde cijfers en nieuws over coronavirus (covid-19)

Vragen over corona Laarbeek

Er zijn in Laarbeek enorm veel vragen rondom het corona hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er gemeten in in Laarbeek

Vandaag zijn 1 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op de (COVID-19) corona-dashboard kun je precies zien hoeveel mensen er positief getest zijn met coronavirus in Laarbeek. Klik hier voor coronavirus kaart van regio Laarbeek

Hoe kan ik me laten testen in Laarbeek?

Voor testen met klachten in Laarbeek kun je gratis naar de coronatestlocaties van de GGD Laarbeek. Ga je naar het buitenland en moet je testen? Vanaf oktober 2021 bestaat de kostenloze reistest met testenvoorjereis.nl niet meer, vind op PCR coronatest Laarbeek waar je kunt covidtesten voor je reis in Laarbeek.

Nieuwe maatregelen tegen corona in Laarbeek

Aantal Coronavirus besmettingen laarbeek COVID 19

Lees uit eten corona en andere specefieke coronaregels zoals: corona maatregelen winkels, sekswerkers corona maatregelen. NatuurlijkLaarbeek blijven de basisregels in Laarbeek goed tegen verspreiding:

  • Niezen en hoesten enkel in de binnenzijde van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Geen handen schudden
  • Blijf zoveel mogelijk binnen huis; werk thuis als dat kan
  • Moet je toch naar buiten? Behoud dan 1,5 meter (dit zijn 2 armlengtes) afstand van andere personen
  • Kom niet uit huis als je verkoudheidsklachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, verhoging tot 38 graden C of keelpijn

Het laatste nieuws over COVID-19 in de omgeving

Data Bronnen voor corona

Gebruikte Databronnen kun je vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie