Coronavirus in Putten Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Op het moment van publiceren zijn er in Putten 1 mensen positief getest op het coronavirus. Daarvan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op corona in Putten. Het aantal besmettingen met corona in Putten per honderdduizend inwoners komt neer op 4.

Coronacijfers Putten vandaag, 28 mei

covid-19 besmettingen* 1
Ziekenhuisopnames wegens corona 0
Doden door COVID-19 28
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 84% / 83%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

Totaal zijn er in Nederland 8.081.987 inwoners besmet met corona. Hiervan zijn er 109.807 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan covid-19. Hieronder een tabel met de Corona cijfers in Nederland, 29 mei geeft het RIVM Putten nieuwe cijfers uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Putten

Kaarten uit het Coronadashboard Putten van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Coronavirus patiënten.

Kaart Besmettingen Putten
kaart van Putten - corona-teller.nl - Coronavirus Putten Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Putten
Ziekenhuisopnames Putten - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Corona in Gelderland

Alle Plaatsen in de Gemeente Putten

Cijfers corona virus aantal besmettingen:

Onderstaand vind u diverse cijfers over coronavirus (covid-19) gemeld door het GGD. Deze cijfers zijn uitgebeeld in diagrammen die per dag de cijfers tonen. Sommige gevallen worden pas een paar dagen later gemeld aan de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) houd hier rekening mee. Deze data wordt achteraf beoordeeld, hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden gecorrigeerd.

Aan GGD gemelde coronabesmettingen

Deze visualisatie toont het aantal corona (covid-19) gevallen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Putten

Aantal besmettingen Putten grafiek Coronavirus Putten Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in Putten ligt hoger, aangezien niet wordt getest op het coronavirus.

Corona patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze visualisatie toont het aantal coronavirus patiënten opgenomen in ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Putten

Ziekenhuis opnames Putten Corona cijfers rivm en GGD Putten
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Putten in sommige gevallen niet op de hoogte wordt gesteld van een opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona per dag

Hieronderstaande diagram laat het aantal gemelde overleden coronavirus (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus (covid-19) overledenen worden een paar dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden bijgesteld.

aantal doden corona (covid-19) Putten
Het werkelijke aantal doden in Putten door coronavirus ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona (covid-19)

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden corona geslacht en leeftijd
Houd er rekening mee dat werkelijke data kan afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden.

Corona virus in rioolwater Putten

Het aantal gemeten coronavirus (covid-19) deeltjes in Putten is 305. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona virus deeltjes in Putten van één week te delen door het aantal water testen. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Putten, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Putten.

Corona afvalwater Putten rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronavirus Nieuws internationaal. Hierop lees je de internationale het laatste nieuws en cijfers over coronavirus

Vragen over COVID-19 in Putten

Wij merken dat er veel vragen zijn over het corona hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel besmettingen met coronavirus zijn er regio Putten

Vandaag zijn 1 positief getesten personen in Staphorst (28 mei). Op de coronavirus-kaar kun je exact zien hoeveel mensen er positief getest zijn met COVID-19 Putten. Bekijk coronavirus kaart gemeente Putten

Waar kan ik me laten testen op corona in regio Putten?

GGD Putten heeft een teststraat in de omgeving Putten, hier kun je gratis testen op covid met klachten. Testen voor vakantie omgeving Putten? Vanaf 1 oktober moet je testen voor je reis zelf betalen. Hiervoor verwijzen wij je naar PCR corona-test Putten, dit is een overzicht met alle commerciële testlocaties in Putten geschikt voor reizen naar het buitenland.

Maatregelen tegen het coronavirus omgeving Putten

Aantal Corona virus besmettingen regio putten COVID 19

Zoek op corona stappen en verschillen maatregelen als: corona restaurants open, regels winkels, weer Putten weekend, nieuwe maatregelen corona 20 mei. De basisregels in Putten blijven van kracht:

  • Niezen en hoest enkel in de binnenkant van je elleboog
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Geen handen schudden
  • Blijf binnen en werk uit huis
  • Kom je toch buiten? Houd dan 150 centimeter afstand van andere personen
  • Heb je last van verhoging tot 38 graden C, loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn? Blijf ten alle tijden binnen!

De laatste Coronavirus nieuws berichten uit de omgeving

Data Bronnen voor COVID-19

De bronnen die gebruikt zijn voor dit bericht kun je vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/voor vragen e-mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie