Coronavirus in Barneveld Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Barneveld 118 mensen positief getest op het coronavirus. Hiervan zijn er 1 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze besmet zijn met het coronavirus (covid-19) in Barneveld. Het aantal besmettingen met corona in Barneveld per 100.000 inwoners komt neer op 196.

Coronacijfers Barneveld vandaag, 26 januari

Coronavirus besmettingen* 118
Ziekenhuisopnames wegens corona 1
Doden door COVID-19 82
Corona vaccinatiegraad(eerste/volledig) 72% / 71%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

In Nederland zijn tot nu toe 3.736.431 besmettingen met het coronavirus. Hiervan zijn er 91.173 in een ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan covid-19. Hieronder een visualisatie van de landelijke cijfers, 27 januari geeft het RIVM Barneveld nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Barneveld

Kaarten van Coronavirusdashboard Barneveld van de Rijksoverheid met het aantal Corona patienten.

Kaart Besmettingen Barneveld
kaart van Barneveld - corona-teller.nl - Coronavirus Barneveld Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Barneveld
Ziekenhuisopnames Barneveld - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Corona in Provincie Gelderland

Alle Steden en Dorpen Gemeente Barneveld

Laatste Cijfers corona besmettingen:

Hieronder vind u verschillende data over corona (covid-19) gemeld door het GGD. Deze zijn gevisualiseerd in diagrammen die per dag de gegevens tonen. Het GGD krijgt in enkele voorvallen een paar dagen later melding houd hier rekening mee. Deze data wordt achteraf beoordeeld, waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden aangepast.

Bij GGD gemelde coronavirus besmettingen

Deze diagram toont het aantal corona virus gevallen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Barneveld

Aantal besmettingen Barneveld grafiek Coronavirus Barneveld Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal coronavirus besmettingen in Barneveld ligt hoger, aangezien niet iedereen getest wordt.

Corona (covid-19) patiënten opgenomen in ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal coronavirus (covid-19) patiënten in ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Barneveld

Ziekenhuis opnames Barneveld Corona cijfers rivm en GGD Barneveld
Het werkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Barneveld soms niet op de hoogte is van een opname in het ziekenhuis wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona virus per dag

Onderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden Corona patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus (covid-19) overledenen worden pas enkele dagen later gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden aangepast.

aantal doden corona virus gemeente Barneveld
Het werkelijke aantal doden in Barneveld door corona ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus (covid-19)

In het violet het aantal overleden vrouwen en blauw het aantal overleden mannen.

Doden coronavirus geslacht en leeftijd
Houd er rekening mee dat daadwerkelijke gegevens kunnen afwijken, omdat niet alle overledenen getest worden op het virus.

Coronavirus (covid-19) in Riool Barneveld

Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Barneveld is 773. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona deeltjes in Barneveld van één week te delen door het aantal metingen. De gegevens zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Barneveld, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Barneveld.

Corona afvalwater Barneveld rivm
Klik op volgende link voor cijfers van Coronabesmettingen Nieuws per land. Op dit webadres lees je de internationale het laatste nieuws en cijfers over corona virus

Vragen over coronavirus Barneveld

Er zijn nog erg veel vragen rondom het corona hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er gemeten in Barneveld

Vandaag zijn 118 positief getesten personen in Staphorst (26 januari). Op de corona-teller bekijk je realtime, hoeveel mensen er positief getest zijn met coronavirus Barneveld. Bekijk coronavirus kaart gemeente Barneveld

Waar kan ik me voor een test aanmelden in Barneveld?

GGD Barneveld heeft meerdere testlocaties in de omgeving Barneveld, hier kun je gratis testen met klachten. Testen voor vakantie in Barneveld? Vanaf 1 oktober is testen voor je reis op eigen kosten. Hiervoor verwijzen we je naar PCR test Barneveld, dit is een kaart met alle commerciële teststraten in Barneveld geschikt voor reizen.

Maatregelen tegen het coronavirus Barneveld

Aantal Coronavirus besmettingen barneveld COVID 19

Zoek op mondkapje 19 en specefieke maatregelen waaronder coronamaatregelen auto, coffeeshop openingstijden corona, drank kopen na 8 uur. De basisregels in Barneveld blijven goed tegen verspreiding van het virus:

  • Schud geen handen
  • Niezen en hoest doe je enkel in de elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk binnen huis; werk thuis
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Ga je naar buiten? Behoud dan 1,5m afstand van andere personen
  • Blijf helemaal thuis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, verhoging tot 38 graden C of keelpijn

Meer cijfers van corona in de omgeving

Bronnen voor coronavirus

De bronnen die gebruikt zijn voor deze pagina vind je op: https://data.rivm.nl/covid-19/voor vragen e-mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie