Coronavirus in Lelystad Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Lelystad 6 inwoners positief getest op besmetting met het coronavirus. Hiervan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op corona in Lelystad. Het aantal besmettingen met corona in Lelystad per 100.000 inwoners komt neer op 7.

Coronacijfers Lelystad vandaag, 27 mei

covid-19 besmettingen* 6
Ziekenhuisopnames 0
Overledenen door COVID-19 91
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 76% / 75%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

In Nederland zijn tot nu toe 8.080.027 mensen positief getest op het corona virus. Hiervan zijn er 109.763 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan corona. Hieronder een tabel met de landelijke cijfers, 28 mei geeft het RIVM Lelystad nieuwe data uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Lelystad

Kaarten uit het Coronavirusdashboard Lelystad van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Lelystad
kaart van Lelystad - corona-teller.nl - Coronavirus Lelystad Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Lelystad
Ziekenhuisopnames Lelystad - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Flevoland

Steden en Dorpen in Gemeente Lelystad

Laatste cijfers COVID-19 besmettingen:

Onderstaand vind u diverse gegevens over coronavirus gemeld door het GGD. Deze cijfers zijn uitgebeeld in diagrammen die per dag de gegevens tonen. Het GGD krijgt in sommige voorvallen een paar dagen later melding houd hier rekening mee. Dit wordt achteraf gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden bijgesteld.

Bij GGD gemelde corona virus besmettingen

Deze diagram toont het aantal coronavirus (covid-19) gevallen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Lelystad

Aantal besmettingen Lelystad grafiek Coronavirus Lelystad Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in Lelystad ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op corona.

Coronavirus patiënten opgenomen in ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal inwoners opgenomen in het ziekenhuis voor coronavirus (covid-19).

Grafiek ziekenhuis opnames Lelystad

Ziekenhuis opnames Lelystad Corona cijfers rivm en GGD Lelystad
Het werkelijke aantal coronavirus besmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Lelystad in sommige gevallen niet op de hoogte wordt gesteld van een ziekenhuis opname wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona virus per dag

Hieronderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden Corona patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona virus overledenen worden pas enkele dagen later gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden gecorrigeerd.

grafiek aantal doden coronavirus regio Lelystad
Het werkelijke aantal doden in Lelystad door corona (covid-19) ligt hoger, aangezien niet alle overledenen worden getest op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden corona (covid-19) geslacht en leeftijd
Houd er rekening mee dat daadwerkelijke gegevens kunnen afwijken, omdat niet alle overledenen worden getest op het virus.

Corona in Riool Lelystad

Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Lelystad is 346. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus (covid-19) deeltjes in Lelystad van één week te delen door het aantal metingen. De data is afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Lelystad, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Lelystad.

Corona afvalwater Lelystad rivm
Klik op volgende link voor cijfers van Coronabesmettingen cijfers internationaal. Op deze link vind u de internationale coronavirus cijfers

Vragen over coronavirus Lelystad

Er zijn in Lelystad enorm veel vragen over het COVID-19 virus hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er Lelystad

Vandaag zijn 6 positief getesten personen in Staphorst (27 mei). Op onze coronavirus-teller kun je precies zien hoeveel mensen er positief getest zijn met coronavirus in Lelystad. Bekijk COVID-19 kaart regio Lelystad

Waar kan ik me laten testen op covid-19 in regio Lelystad?

GGD Lelystad heeft een teststraat in de omgeving Lelystad, hier kun je gratis coronatesten met klachten. Wil je testen voor vakantie gemeente Lelystad? Vanaf oktober 2021 moet je testen voor je reis zelf betalen. We verwijzen je naar PCR coronatest Lelystad, dit is een pagina met alle teststraten in Lelystad met reisdocument.

Maatregelen tegen corona Lelystad

Aantal Corona besmettingen in lelystad COVID 19

Ga naar wat voor weer wordt het vandaag in Lelystad en coronavragen als: wanneer versoepeling maatregelen, maatregelen nederland corona, corona regels bijeenkomsten. NatuurlijkLelystad blijven de basisregels in Lelystad nuttig tegen verspreiding van het coronavirus:

  • Niezen en hoesten in de elleboog
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Geen handen schudden
  • Blijf binnen en werk uit huis als dat kan
  • Kom je toch buiten? Houd dan 150 centimeter (twee armlengtes) afstand van elkaar
  • Ben je ziek blijf ten alle tijden thuis!

De laatste COVID-19 nieuws berichten uit de buurt

Data Bronnen voor COVID-19

Gebruikte bronnen kunt u vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie