Coronavirus in Drechterland Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Drechterland 0 inwoners positief getest op het coronavirus. Hiervan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis wegens besmettingen met corona in Drechterland. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Drechterland per 100.000 inwoners komt neer op 0.

Coronacijfers Drechterland vandaag, 31 augustus

covid-19 besmettingen* 0
Ziekenhuisopnames 0
Overledenen 13
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 85% / 84%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

In Nederland zijn tot nu toe 8.385.105 besmettingen met het corona virus. Hiervan zijn er 118.007 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan covid-19. Hieronder een tabel met de Corona cijfers in Nederland, 01 september geeft het RIVM Drechterland nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Drechterland

Kaarten uit het Coronadashboard Drechterland van de Rijksoverheid met daarop weergegeven aantal Coronabesmettingen.

Kaart Besmettingen Drechterland
kaart van Drechterland - corona-teller.nl - Coronavirus Drechterland Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Drechterland
Ziekenhuisopnames Drechterland - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Noord Holland

Overzicht Steden en Dorpen in de Gemeente Drechterland

Laatste Cijfers corona virus aantal besmettingen:

Hieronder vind u verschillende cijfers over coronavirus gemeld door het GGD. Deze statistieken zijn weergegeven in diagrammen die per dag de gegevens tonen. Sommige voorvallen worden pas enkele dagen later gemeld aan het GGD. Deze data wordt achteraf beoordeeld, hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden aangepast.

Aan het GGD gemelde coronabesmettingen

Deze diagram toont het aantal coronavirus (covid-19) patiënten gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Drechterland

Aantal besmettingen Drechterland grafiek Coronavirus Drechterland Covid-19 Cijfers
Het feitelijke aantal besmettingen in Drechterland ligt hoger, aangezien niet wordt getest op het coronavirus.

Coronavirus patiënten opgenomen in ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal inwoners in het ziekenhuis opgenomen voor corona virus.

Grafiek ziekenhuis opnames Drechterland

Ziekenhuis opnames Drechterland Corona cijfers rivm en GGD Drechterland
Het feitelijke aantal besmettingen met het coronavirus in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Drechterland soms niet op de hoogte wordt gesteld van een opname in het ziekenhuis wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona virus per dag

Hieronderstaande diagram laat het aantal gemelde overleden coronavirus (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus (covid-19) overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

aantal doden corona (covid-19) regio Drechterland
Het werkelijke aantal doden in Drechterland door corona (covid-19) ligt hoger, omdat niet alle overledenen worden getest.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona

In het blauw is het aantal overleden mannen te zien en in het violet het aantal overleden vrouwen.

Doden corona leeftijd en geslacht
Let op werkelijke cijfers kunnen afwijken, omdat niet alle overledenen getest worden.

Coronavirus (covid-19) in Riool Drechterland

Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Drechterland is 415. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Drechterland van één week te delen door het aantal water testen. De data is afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Drechterland, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Drechterland.

Corona afvalwater Drechterland rivm
Wij hebben ook een kaart van Besmettingen met Corona laatste nieuws van heel de wereld. Op deze webpagina vind u de wereldwijde coronavirus (covid-19) cijfers

Vragen over coronavirus Drechterland

Er zijn in Drechterland enorm veel vragen rondom het COVID-19 virus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er regio Drechterland

Vandaag zijn 0 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op onze coronavirus-kaar kun je precies zien hoeveel mensen er positief getest zijn met corona in Drechterland. Bekijk corona kaart gemeente Drechterland

Waar kan ik me laten testen in Drechterland?

GGD Drechterland heeft meerdere teststraten in de omgeving Drechterland, hier kun je gratis testen met klachten. Coronatesten voor vakantie omgeving Drechterland? Vanaf 1 oktober kost testen voor je reis geld. Hiervoor verwijzen wij je naar PCR test Drechterland, dit is een overzicht met alle teststraten in Drechterland geschikt voor reizen naar het buitenland.

Coronavirus maatregelen omgeving Drechterland

Aantal Corona besmettingen in drechterland COVID 19

Zoek op wat te doen in Drechterland tijdens corona en andere coronaregels als wanneer lockdown, nieuwe corona maatregelen nederland, corona.maatregelen, boete corona maatregelen. NatuurlijkDrechterland blijven de basisregels in Drechterland van kracht:

  • Hoest en nies enkel in de binnenzijde van je elleboog
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis en werk thuis als dit mogelijk is
  • Ben je buiten? Houd dan minimaal 150 cm (twee armlengtes) afstand van elkaar
  • Blijf helemaal binnen als je één van de volgende klachten hebt: keelpijn, lichte hoest, loopneus, verhoging tot 38 graden C of neusverkoudheid

Het laatste nieuws over coronavirus in de buurt

Data Bronnen voor coronavirus

De bronnen die gebruikt zijn voor dit artikel kunt u vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/voor vragen mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie