Coronavirus in Stede Broec Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Op het moment van publiceren zijn er in Stede Broec 0 mensen positief getest op het coronavirus. Hiervan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op het coronavirus (covid-19) in Stede Broec. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Stede Broec per 100.000 mensen komt neer op 0.

Coronacijfers Stede Broec vandaag, 31 augustus

Coronavirus besmettingen* 0
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Doden door COVID-19 19
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 83% / 82%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

In Nederland zijn tot nu toe 8.385.105 inwoners besmet met het coronavirus. Hiervan zijn er 118.007 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan corona. Hieronder een tabel met de landelijke cijfers, 01 september geeft het RIVM Stede Broec nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Stede Broec

Kaarten uit het Coronadashboard Stede Broec van de Rijksoverheid met daarop weergegeven aantal Corona patienten.

Kaart Besmettingen Stede Broec
kaart van Stede Broec - corona-teller.nl - Coronavirus Stede Broec Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Stede Broec
Ziekenhuisopnames Stede Broec - Kaart Corona Dashboard

Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronabesmettingen Noord Holland

Welke Plaatsen zijn er Gemeente Stede Broec?

Laatste Cijfers covid-19 virus aantal besmettingen:

Onderstaand vind u diverse gegevens over corona virus gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze gegevens zijn gevisualiseerd in diagrammen die per dag de aantallen tonen. Wees je er bewust van dat enkele voorvallen pas enkele dagen later worden gemeld aan Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Achteraf wordt dit gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden bijgesteld.

Aan GGD gemelde coronavirus besmettingen

Deze visualisatie toont het aantal corona besmettingen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Stede Broec

Aantal besmettingen Stede Broec grafiek Coronavirus Stede Broec Covid-19 Cijfers
Het feitelijke aantal coronavirus besmettingen in Stede Broec ligt hoger, omdat niet wordt getest.

Coronavirus (covid-19) patiënten opgenomen in ziekenhuis

Deze visualisatie toont het aantal mensen opgenomen in het ziekenhuis voor corona virus.

Grafiek ziekenhuis opnames Stede Broec

Ziekenhuis opnames Stede Broec Corona cijfers rivm en GGD Stede Broec
Het werkelijke aantal corona virus besmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Stede Broec in enkele gevallen niet op de hoogte is van een opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus per dag

Hieronderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden corona (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus overledenen worden pas enkele dagen later gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden bijgesteld.

aantal doden coronavirus (covid-19) Stede Broec
Het daadwerkelijke aantal doden in Stede Broec door corona virus ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona (covid-19)

In het blauw is het aantal overleden mannen te zien en in het violet het aantal overleden vrouwen.

Doden corona virus leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat daadwerkelijke cijfers kunnen afwijken, doordat niet alle overledenen worden getest op het virus.

Corona (covid-19) in riolering Stede Broec

Het aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Stede Broec is 415. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus (covid-19) deeltjes in Stede Broec van één week te delen door het aantal metingen. De data is afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Stede Broec, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Stede Broec.

Corona afvalwater Stede Broec rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronabesmettingen laatste nieuws per land. Op deze link leest u de wereldwijde het laatste nieuws en cijfers over corona virus

Vragen over corona Stede Broec

Wij merken dat er veel vragen zijn rondom het corona hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er geteld in Stede Broec

Vandaag zijn 0 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op onze coronavirus-kaar bekijk je realtime, hoeveel besmettingen er zijn met coronavirus in Stede Broec. Klik hier voor corona (COVID-19) kaart van regio Stede Broec

Hoe kan ik me laten testen op covid-19 in de regio Stede Broec?

GGD Stede Broec heeft meerdere testlocaties in de regio Stede Broec, hier kun je gratis testen op corona met klachten. Wil je testen voor vakantie omgeving Stede Broec? Vanaf 1 oktober kost testen voor je reis geld. We verwijzen je naar PCR test Stede Broec, dit is een pagina met alle commerciële testlocaties in Stede Broec geschikt voor reizen.

Actuele coronavirusmaatregelen omgeving Stede Broec

Aantal Corona virus besmettingen stede-broec COVID 19

Bekijk tot hoelang lockdown en specefieke coronavragen zoals regels terras corona, met hoeveel mensen mag je op straat, sluiting horeca corona. De basisregels in Stede Broec blijven zeer effectief tegen verspreiding van het coronavirus:

  • Geen handen schudden
  • Niezen en hoest enkel in de elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk binnen en werk uit huis zoveel dit mogelijk is
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Moet je toch buiten komen? Houd dan meer dan 150 cm afstand van andere personen
  • Kom niet uit huis als je verkoudheidsklachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, verhoging tot 38 graden C of keelpijn

De laatste COVID-19 nieuws berichten uit de buurt

Bronnen voor COVID-19

De bronnen die gebruikt zijn voor dit bericht vind u op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie