Coronavirus in Barendrecht Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Vandaag zijn er in Barendrecht 7 inwoners positief getest op besmetting met het coronavirus. Hiervan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op corona (covid-19) in Barendrecht. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Barendrecht per honderdduizend mensen komt neer op 14.

Coronacijfers Barendrecht vandaag, 31 augustus

covid-19 besmettingen* 7
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Doden door COVID-19 52
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 85% / 84%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

In Nederland zijn tot nu toe 8.385.105 mensen besmet met het coronavirus. Hiervan zijn er 118.007 in een ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan het corona virus. Hieronder een visualisatie van de Corona cijfers in Nederland, 01 september geeft het RIVM Barendrecht nieuwe data uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Barendrecht

Kaarten van Coronavirusdashboard Barendrecht van de Rijksoverheid met daarop weergegeven aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Barendrecht
kaart van Barendrecht - corona-teller.nl - Coronavirus Barendrecht Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Barendrecht
Ziekenhuisopnames Barendrecht - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Zuid Holland

Overzicht Steden en Dorpen in de Gemeente Barendrecht

Laatste Cijfers coronavirus besmettingen:

Hieronder vind u meerdere data over corona (covid-19) gemeld door het GGD. Deze gegevens zijn weergegeven in diagrammen die per dag de gegevens tonen. Enkele voorvallen worden pas enkele dagen later gemeld aan het GGD. Achteraf wordt dit gecontroleerd, hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden aangepast.

Bij het GGD gemelde besmettingen met covid-19

Deze grafiek toont het aantal coronavirus patiënten gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Barendrecht

Aantal besmettingen Barendrecht grafiek Coronavirus Barendrecht Covid-19 Cijfers
Het feitelijke aantal corona virus besmettingen in Barendrecht ligt hoger, aangezien niet wordt getest.

Corona (covid-19) patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal mensen in het ziekenhuis opgenomen voor corona virus.

Grafiek ziekenhuis opnames Barendrecht

Ziekenhuis opnames Barendrecht Corona cijfers rivm en GGD Barendrecht
Het werkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Barendrecht in enkele gevallen niet op de hoogte wordt gesteld van een ziekenhuis opname wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus (covid-19) per dag

Hieronderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden Corona patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona virus overledenen worden pas enkele dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

grafiek aantal doden coronavirus (covid-19) regio Barendrecht
Het daadwerkelijke aantal doden in Barendrecht door corona (covid-19) ligt hoger, aangezien niet alle overledenen worden getest op het virus.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus

In het blauw is het aantal overleden mannen te zien en violet het aantal overleden vrouwen.

Doden coronavirus (covid-19) leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat werkelijke gegevens kunnen afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op het virus.

Corona (covid-19) in Riool Barendrecht

Het aantal gemeten corona deeltjes in Barendrecht is 695. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona virus deeltjes in Barendrecht van één week te delen door het aantal water testen. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Barendrecht, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Barendrecht.

Corona afvalwater Barendrecht rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Corona Nieuws van heel de wereld. Op deze pagina leest u de internationale cijfers en nieuws over corona (covid-19)

Vragen over corona Barendrecht

Er zijn in Barendrecht enorm veel vragen rondom het COVID-19 virus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er gemeten in regio Barendrecht

Vandaag zijn 7 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op onze (COVID-19) corona-dashboard kun je exact zien hoeveel besmettingen er zijn met corona in de regio Barendrecht. Klik hier voor gemeente Barendrecht

Hoe kan ik me voor een test aanmelden in de regio Barendrecht?

GGD Barendrecht heeft een teststraat in de regio Barendrecht, hier kun je gratis testen op corona met klachten. Testen voor vakantie omgeving Barendrecht? Vanaf 1 oktober kost testen voor je reis geld. We verwijzen je naar PCR test Barendrecht, dit is een overzicht met alle commerciële teststraten in Barendrecht met reisdocument.

Actuele coronavirus maatregelen in Barendrecht

Aantal Coronavirus besmettingen regio barendrecht COVID 19

Ga naar corona en horeca en verschillen specefieke vragen waaronder: avondklok nederland datum, restaurants dicht corona. De basisregels in Barendrecht blijven belangrijk:

  • Schud geen handen
  • Niezen en hoest enkel in de binnenkant van je elleboog
  • Blijf thuis en werk uit huis
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Kom je toch buiten? Houd dan meer dan 1,5m (dit zijn 2 armlengtes) afstand van andere personen
  • Ben je ziek blijf thuis!

Meer statistieken coronavirus in de omgeving

Data Bronnen voor corona

De bronnen die gebruikt zijn voor dit bericht vind u op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie