Coronavirus in Bergen (L.) Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Vandaag zijn er in Bergen (L.) 0 mensen positief getest op besmetting met het coronavirus. Hiervan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op het coronavirus (covid-19) in Bergen (L.). Het aantal besmettingen met het coronavirus in Bergen (L.) per 100.000 mensen komt neer op 0.

Coronacijfers Bergen (L.) vandaag, 31 augustus

Corona besmettingen* 0
Ziekenhuisopnames wegens corona 0
Doden door COVID-19 20
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 89% / 88%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
kaart van nederland corona-teller.nl

In heel Nederland zijn tot nu toe 8.385.105 besmettingen met corona. Hiervan zijn er 118.007 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan corona. Hieronder een tabel met de landelijke cijfers, 01 september geeft het RIVM Bergen (L.) nieuwe cijfers uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Bergen (L.)

Kaarten uit het Coronadashboard Bergen (L.) van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Bergen (L.)
kaart van Bergen (L.) - corona-teller.nl - Coronavirus Bergen (L.) Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Bergen (L.)
Ziekenhuisopnames Bergen (L.) - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Limburg

Plaatsen Gemeente Bergen (L.)

Cijfers COVID-19 aantal besmettingen:

Hieronder vind u diverse statistieken over coronavirus (covid-19) gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze zijn weergegeven in grafieken die per dag de cijfers tonen. Wees je er bewust van dat enkele gevallen pas enkele dagen later worden gemeld aan het GGD. Achteraf wordt dit gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden gecorrigeerd.

Aan GGD gemelde mensen besmet met corona

Deze grafiek toont het aantal corona (covid-19) gevallen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Bergen (L.)

Aantal besmettingen Bergen (L.) grafiek Coronavirus Bergen (L.) Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal mensen besmet met corona in Bergen (L.) ligt hoger, dit is omdat niet iedereen getest wordt.

Corona (covid-19) patiënten in het ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal mensen in het ziekenhuis opgenomen voor corona.

Grafiek ziekenhuis opnames Bergen (L.)

Ziekenhuis opnames Bergen (L.) Corona cijfers rivm en GGD Bergen (L.)
Het werkelijke aantal besmettingen met corona in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Bergen (L.) niet altijd op de hoogte wordt gesteld van een ziekenhuis opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona virus per dag

Onderstaande diagram laat het aantal gemelde overleden Corona patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de Corona overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

aantal doden corona virus Bergen (L.)
Het daadwerkelijke aantal doden in Bergen (L.) door coronavirus (covid-19) ligt hoger, doordat niet alle overledenen worden getest op het virus.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden corona (covid-19) leeftijd en geslacht
Let op werkelijke data kan afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden.

Corona in rioolwater Bergen (L.)

Het aantal gemeten corona deeltjes in Bergen (L.) is 304. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus deeltjes in Bergen (L.) van één week te delen door het aantal metingen. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Bergen (L.), RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Bergen (L.).

Corona afvalwater Bergen (L.) rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Besmettingen met Corona cijfers en nieuws internationaal. Hierop vind u de wereldwijde het laatste nieuws en cijfers over coronavirus (covid-19)

Vragen over corona Bergen (L.)

Wij merken dat er veel vragen zijn over het corona hieronder beantwoorden we enkele vragen.

Hoeveel besmettingen met corona zijn er gemeten in in Bergen (L.)

Vandaag zijn 0 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op onze corona-teller bekijk je realtime, hoeveel mensen er positief getest zijn met corona in de regio Bergen (L.). Klik hier voor coronavirus kaart van regio Bergen (L.)

Hoe kan ik me voor een corona test aanmelden in Bergen (L.)?

GGD Bergen (L.) heeft een teststraat in de regio Bergen (L.), hier kun je gratis testen op covid met klachten. Wil je testen voor vakantie gemeente Bergen (L.)? Vanaf 1-10-2021 kost testen voor je reis geld. Hiervoor verwijzen wij je naar PCR coronatest Bergen (L.), dit is een overzicht met alle commerciële teststraten in Bergen (L.) geschikt voor reizen.

Maatregelen tegen het coronavirus Bergen (L.)

Aantal Coronavirus besmettingen regio Bergen (L.) COVID 19

Ga naar nederland corona en andere maatregelen waaronder mogelijke nieuwe maatregelen corona, samen in auto corona. NatuurlijkBergen (L.) blijven de basisregels in Bergen (L.) belangrijk:

  • Schud geen handen
  • Hoest en nies alleen in de binnenzijde van je elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk thuis en werk uit huis zoveel dit mogelijk is
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze zo snel mogelijk weg na gebruik
  • Moet je toch naar buiten? Houd dan 150 cm (twee armlengtes) afstand van elkaar
  • Blijf helemaal thuis als je verkoudheidsklachten hebt: loopneus, verhoging tot 38 graden C, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn

De laatste Coronavirus nieuws berichten uit de omgeving

Bronnen voor coronavirus

Gebruikte bronnen kunt u vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie