Coronavirus in Bergen (NH.) Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Bergen (NH.) 120 mensen positief getest op besmetting met het coronavirus. Hiervan zijn er 1 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze besmet zijn met corona in Bergen (NH.). Het aantal besmettingen met corona in Bergen (NH.) per honderdduizend inwoners komt neer op 403.

Coronacijfers Bergen (NH.) vandaag, 26 januari

Coronavirus besmettingen* 120
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 1
Doden 41
Corona vaccinatiegraad(eerste/volledig) 86% / 84%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

Totaal zijn er in Nederland 3.736.431 inwoners positief getest op het coronavirus (covid-19). Hiervan zijn er 91.173 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan corona. Hieronder een tabel met de Corona cijfers in Nederland, 27 januari geeft het RIVM Bergen (NH.) nieuwe data uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Bergen (NH.)

Kaarten uit het Coronavirusdashboard Bergen (NH.) van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Corona patienten.

Kaart Besmettingen Bergen (NH.)
kaart van Bergen (NH.) - corona-teller.nl - Coronavirus Bergen (NH.) Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Bergen (NH.)
Ziekenhuisopnames Bergen (NH.) - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Coronavirus in regio Noord Holland

Alle Plaatsen Gemeente Bergen (NH.)

Laatste cijfers corona virus:

Hieronder vind u meerdere statistieken over corona gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze cijfers zijn uitgebeeld in diagrammen die per dag de gegevens tonen. Wees je er bewust van dat enkele voorvallen pas enkele dagen later worden gemeld aan Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Dit wordt achteraf gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden aangepast.

Bij het GGD gemelde besmettingen

Deze grafiek toont het aantal coronavirus (covid-19) patiënten gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Bergen (NH.)

Aantal besmettingen Bergen (NH.) grafiek Coronavirus Bergen (NH.) Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal besmettingen met corona in Bergen (NH.) ligt hoger, dit is omdat niet iedereen getest wordt.

Corona patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal inwoners opgenomen in het ziekenhuis voor corona virus.

Grafiek ziekenhuis opnames Bergen (NH.)

Ziekenhuis opnames Bergen (NH.) Corona cijfers rivm en GGD Bergen (NH.)
Het feitelijke aantal besmettingen met covid-19 in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Bergen (NH.) in sommige gevallen niet op de hoogte is van een opname wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus (covid-19) per dag

Onderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden corona virus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona virus overledenen worden een paar dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden bijgesteld.

grafiek aantal doden corona Bergen (NH.)
Het daadwerkelijke aantal doden in Bergen (NH.) door corona (covid-19) ligt hoger, doordat niet alle overledenen getest worden op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona virus

In het blauw is het aantal overleden mannen te zien en violet het aantal overleden vrouwen.

Doden corona leeftijd en geslacht
Let op werkelijke cijfers kunnen afwijken, omdat niet alle overledenen worden getest.

Coronavirus in Riool Bergen (NH.)

Het aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Bergen (NH.) is 3.025. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus deeltjes in Bergen (NH.) van één week te delen door het aantal water metingen. De cijfers zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Bergen (NH.), RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Bergen (NH.).

Corona afvalwater Bergen (NH.) rivm
Klik op volgende link voor cijfers van Corona Nieuws internationaal. Hierop staan de internationale coronavirus (covid-19) cijfers

Vragen over COVID-19 Bergen (NH.)

Er zijn in Bergen (NH.) enorm veel vragen rondom het coronavirus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er regio Bergen (NH.)

Vandaag zijn 120 positief getesten personen in Staphorst (26 januari). Op onze (COVID-19) corona-kaar kun je exact zien hoeveel mensen er positief getest zijn met corona Bergen (NH.). Klik hier voor corona kaart van gemeente Bergen (NH.)

Hoe kan ik me voor een covid-19 test aanmelden in de regio Bergen (NH.)?

GGD Bergen (NH.) heeft meerdere teststraten in de omgeving Bergen (NH.), hier kun je gratis testen met klachten. PCR-testen voor vakantie in Bergen (NH.)? Vanaf 1 oktober kost testen voor je reis geld. Hiervoor verwijzen we je naar PCR corona-test Bergen (NH.), dit is een overzicht met alle testlocaties in Bergen (NH.) geschikt voor reizen naar het buitenland.

Nieuwe maatregelen tegen COVID-19 Bergen (NH.)

Aantal Coronavirus besmettingen regio bergen-nh COVID 19

Lees wanneer gaan nieuwe maatregelen in en specefieke coronaregels waaronder hoelaat is het in nederland, covid 19 maatregelen, Bergen (NH.) corona maatregelen. De basisregels in Bergen (NH.) blijven belangrijk:

  • Geen handen schudden
  • Niezen en hoesten doe je alleen in de elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk binnen huis en werk uit huis
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Ga je naar buiten? Behoud dan meer dan 1,5m afstand van andere mensen
  • Heb je last van verhoging tot 38 graden C, loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn? Blijf ten alle tijden binnen!

De laatste Corona nieuws berichten uit de buurt

Data Bronnen voor COVID-19

De bronnen die gebruikt zijn voor dit artikel kun je vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/voor vragen mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie