Coronavirus in Bernheze Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Bernheze 8 mensen positief getest op corona. Hiervan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis wegens besmettingen met het coronavirus in Bernheze. Het aantal besmettingen met corona in Bernheze per 100.000 mensen komt neer op 25.

Coronacijfers Bernheze vandaag, 31 augustus

Corona besmettingen* 8
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Doden met COVID 85
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 90% / 90%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

In Nederland zijn tot nu toe 8.385.105 mensen besmet met corona. Hiervan zijn er 118.007 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan het corona virus. Hieronder een tabel met de Corona cijfers in Nederland, 01 september geeft het RIVM Bernheze nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Bernheze

Kaarten van Coronavirusdashboard Bernheze van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Coronabesmettingen.

Kaart Besmettingen Bernheze
kaart van Bernheze - corona-teller.nl - Coronavirus Bernheze Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Bernheze
Ziekenhuisopnames Bernheze - Kaart Corona Dashboard

Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronavirus Noord Brabant

Welke Steden en Dorpen zijn er Gemeente Bernheze?

Cijfers coronavirus besmettingen:

Hieronder vind u diverse statistieken over corona gemeld door het GGD. Deze cijfers zijn uitgebeeld in grafieken die van dag op dag de aantallen tonen. De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) krijgt in sommige gevallen een paar dagen later melding wees hier bewust van. Deze data wordt achteraf beoordeeld, hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden aangepast.

Aan het GGD gemelde mensen besmet met corona

Deze diagram toont het aantal corona gevallen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Bernheze

Aantal besmettingen Bernheze grafiek Coronavirus Bernheze Covid-19 Cijfers
Het feitelijke aantal coronabesmettingen in Bernheze ligt hoger, omdat niet wordt getest op corona.

Corona virus patiënten in ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal corona patiënten in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Bernheze

Ziekenhuis opnames Bernheze Corona cijfers rivm en GGD Bernheze
Het feitelijke aantal besmettingen met corona in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Bernheze in sommige gevallen niet op de hoogte is van een opname in het ziekenhuis wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus per dag

Hieronderstaande diagram laat het aantal gemelde overleden coronavirus (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona (covid-19) overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden gecorrigeerd.

aantal doden coronavirus (covid-19) regio Bernheze
Het daadwerkelijke aantal doden in Bernheze door coronavirus (covid-19) ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op het virus.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden corona virus geslacht en leeftijd
Houd er rekening mee dat werkelijke gegevens kunnen afwijken, omdat niet alle overledenen getest worden op het virus.

Coronavirus in rioolwater Bernheze

Het aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Bernheze is 314. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Bernheze van één week te delen door het aantal water testen. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Bernheze, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Bernheze.

Corona afvalwater Bernheze rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Corona laatste nieuws internationaal. Op dit webadres staan de wereldwijde coronavirus (covid-19) cijfers

Vragen over coronavirus in Bernheze

Er zijn in Bernheze enorm veel vragen over het coronavirus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel besmettingen met corona zijn er geteld in Bernheze

Vandaag zijn 8 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op de coronavirus-teller kun je precies zien hoeveel personen er positief getest zijn met corona Bernheze. Bekijk COVID-19 kaart regio Bernheze

Waar kan ik me voor een covid-19 test aanmelden in de regio Bernheze?

Voor een test met klachten in Bernheze kun je gratis terecht bij de coronatestlocaties van de GGD Bernheze. Testen voor een reis naar het buitenland? Vanaf oktober 2021 bestaat bestaat coronatesten met testenvoorjereis.nl niet meer, vind op PCR corona-test Bernheze waar je de covidtest kunt kopen voor je reis in Bernheze.

Nieuwe maatregelen tegen COVID-19 regio Bernheze

Aantal Corona besmettingen bernheze COVID 19

Ga naar corona maatregelen december en specefieke regels als regels rivm, boete avondklok nederland, wanneer avondklok. De basisregels in Bernheze blijven van kracht:

  • Hoesten en niezen in de binnenzijde van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Geen handen schudden
  • Blijf zoveel mogelijk binnen huis; werk uit huis zoveel dit mogelijk is
  • Moet je toch naar buiten? Behoud dan minimaal anderhalve meter afstand van anderen
  • Blijf binnen als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, verhoging tot 38 graden C of keelpijn

Meer statistieken coronavirus in de buurt

Bronnen voor COVID-19

De bronnen die gebruikt zijn voor dit artikel kun je vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u e-mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie