Coronavirus in Mook en Middelaar Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Vandaag zijn er in Mook en Middelaar 1 mensen positief getest op het coronavirus. Hiervan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op corona (covid-19) in Mook en Middelaar. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Mook en Middelaar per honderdduizend mensen komt neer op 12.

Coronacijfers Mook en Middelaar vandaag, 31 augustus

covid-19 besmettingen* 1
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Doden met COVID 13
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 91% / 90%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

In heel Nederland zijn tot nu toe 8.385.105 mensen positief getest op het corona virus. Hiervan zijn er 118.007 in een ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan covid-19. Hieronder een tabel met de Corona cijfers in Nederland, 01 september geeft het RIVM Mook en Middelaar nieuwe cijfers uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Mook en Middelaar

Kaarten uit het Coronadashboard Mook en Middelaar van de Rijksoverheid met daarop weergegeven aantal Coronabesmettingen.

Kaart Besmettingen Mook en Middelaar
kaart van Mook en Middelaar - corona-teller.nl - Coronavirus Mook en Middelaar Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Mook en Middelaar
Ziekenhuisopnames Mook en Middelaar - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Corona in Provincie Limburg

Alle Plaatsen Gemeente Mook en Middelaar

Cijfers coronavirus aantal besmettingen:

Hieronder vind u diverse statistieken over coronavirus gemeld door het GGD. Deze gegevens zijn weergegeven in diagrammen die van dag op dag de cijfers tonen. Sommige voorvallen worden pas een paar dagen later gemeld aan de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze data wordt achteraf beoordeeld, waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden bijgesteld.

Aan het GGD gemelde corona virus besmettingen

Deze diagram toont het aantal corona patiënten gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Mook en Middelaar

Aantal besmettingen Mook en Middelaar grafiek Coronavirus Mook en Middelaar Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal besmettingen met covid-19 in Mook en Middelaar ligt hoger, dit is omdat niet iedereen getest wordt.

Corona virus patiënten in ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal corona patiënten in ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Mook en Middelaar

Ziekenhuis opnames Mook en Middelaar Corona cijfers rivm en GGD Mook en Middelaar
Het werkelijke aantal besmettingen met corona in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Mook en Middelaar niet altijd op de hoogte is van een ziekenhuis opname wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona virus per dag

Onderstaande diagram laat het aantal gemelde overleden coronavirus (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona virus overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden aangepast.

grafiek aantal doden coronavirus regio Mook en Middelaar
Het werkelijke aantal doden in Mook en Middelaar door coronavirus ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona virus

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden corona (covid-19) geslacht en leeftijd
Houd er rekening mee dat werkelijke cijfers kunnen afwijken, doordat niet alle overledenen worden getest.

Coronavirus (covid-19) in riolering Mook en Middelaar

Het aantal gemeten coronavirus (covid-19) deeltjes in Mook en Middelaar is 322. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona deeltjes in Mook en Middelaar van één week te delen door het aantal coronatesten. De data is afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Mook en Middelaar, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Mook en Middelaar.

Corona afvalwater Mook en Middelaar rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Besmettingen met Corona cijfers internationaal. Hierop leest u de wereldwijde cijfers en nieuws over coronavirus (covid-19)

Vragen over corona in Mook en Middelaar

Wij merken dat er veel vragen zijn over het COVID-19 virus hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er in Mook en Middelaar

Vandaag zijn 1 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op onze coronavirus-teller bekijk je realtime, hoeveel besmettingen er zijn met corona in de regio Mook en Middelaar. Bekijk corona kaart regio Mook en Middelaar

Hoe kan ik me laten testen in de regio Mook en Middelaar?

GGD Mook en Middelaar heeft meerdere testlocaties in de buurt van Mook en Middelaar waar je gratis kunt coronatesten met klachten. Wil je testen voor vakantie gemeente Mook en Middelaar? Vanaf 1-10-2021 kost testen voor je reis geld. Hiervoor verwijzen wij je naar PCR corona-test Mook en Middelaar, dit is een pagina met alle testlocaties in Mook en Middelaar geschikt voor reizen naar het buitenland.

Maatregelen tegen het coronavirus regio Mook en Middelaar

Aantal Coronavirus besmettingen regio mook-en-middelaar COVID 19

Ga naar overzicht maatregelen corona en coronaregels zoals persconferentie 22 maart, corona nederland maatregelen, nieuwe richtlijnen corona. NatuurlijkMook en Middelaar blijven de basisregels in Mook en Middelaar nuttig tegen verspreiding:

  • Geen handen schudden
  • Niezen en hoest alleen in de binnenkant van je elleboog
  • Blijf binnen; werk uit huis als dat kan
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Kom je toch buiten? Houd dan meer dan 1,5m (twee armlengtes) afstand van anderen
  • Ben je ziek blijf thuis!

De laatste Corona nieuws berichten uit de omgeving

Bronnen voor corona

De bronnen die gebruikt zijn voor dit artikel vind je op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie