Coronavirus in Mook en Middelaar Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Op het moment van publiceren zijn er in Mook en Middelaar 0 inwoners positief getest op corona. Daarvan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op het coronavirus (covid-19) in Mook en Middelaar. Het aantal besmettingen met corona in Mook en Middelaar per 100.000 inwoners komt neer op 0.

Coronacijfers Mook en Middelaar vandaag, 20 mei

covid-19 besmettingen* 0
Ziekenhuisopnames wegens corona 0
Overledenen met COVID 13
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 91% / 90%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

In Nederland zijn er totaal 8.074.147 Besmettingen met het coronavirus. Hiervan zijn er 109.562 in een ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan het corona virus. Hieronder een tabel met de landelijke cijfers, 21 mei geeft het RIVM Mook en Middelaar nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Mook en Middelaar

Kaarten van Coronavirusdashboard Mook en Middelaar van de Rijksoverheid met daarop weergegeven aantal Coronabesmettingen.

Kaart Besmettingen Mook en Middelaar
kaart van Mook en Middelaar - corona-teller.nl - Coronavirus Mook en Middelaar Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Mook en Middelaar
Ziekenhuisopnames Mook en Middelaar - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Besmettingen met Corona Limburg

Gemeente Mook en Middelaar: Overzicht Steden en Dorpen

Cijfers COVID-19:

Onderstaand vind u verschillende statistieken over coronavirus gemeld door het GGD. Deze cijfers zijn gevisualiseerd in grafieken die van dag op dag de aantallen tonen. Het GGD krijgt in sommige gevallen enkele dagen later melding wees hier bewust van. Deze data wordt achteraf beoordeeld, hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden aangepast.

Aan het GGD gemelde mensen besmet met corona

Deze diagram toont het aantal coronavirus (covid-19) gevallen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Mook en Middelaar

Aantal besmettingen Mook en Middelaar grafiek Coronavirus Mook en Middelaar Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal coronavirus besmettingen in Mook en Middelaar ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Corona patiënten in het ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal coronavirus patiënten opgenomen in ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Mook en Middelaar

Ziekenhuis opnames Mook en Middelaar Corona cijfers rivm en GGD Mook en Middelaar
Het feitelijke aantal coronabesmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Mook en Middelaar in enkele gevallen niet op de hoogte is van een ziekenhuis opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus (covid-19) per dag

Hieronderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden coronavirus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona virus overledenen worden pas enkele dagen later gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden gecorrigeerd.

aantal doden corona virus Mook en Middelaar
Het werkelijke aantal doden in Mook en Middelaar door corona (covid-19) ligt hoger, omdat niet alle overledenen worden getest op het virus.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus (covid-19)

In het blauw is het aantal overleden mannen te zien en violet het aantal overleden vrouwen.

Doden coronavirus leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat werkelijke cijfers kunnen afwijken, aangezien niet alle overledenen getest worden op het virus.

Corona virus in riolering Mook en Middelaar

Het aantal gemeten coronavirus deeltjes in Mook en Middelaar is 153. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus deeltjes in Mook en Middelaar van één week te delen door het aantal coronavirus testen. De cijfers zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Mook en Middelaar, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Mook en Middelaar.

Corona afvalwater Mook en Middelaar rivm
Wij hebben ook een kaart van Corona cijfers internationaal. Op deze link vind u de wereldwijde coronavirus (covid-19) cijfers

Vragen over coronavirus Mook en Middelaar

Er zijn nog erg veel vragen over het corona hieronder beantwoorden we enkele vragen.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er gemeten in regio Mook en Middelaar

Vandaag zijn 0 positief getesten personen in Staphorst (20 mei). Op onze coronavirus-kaar kun je precies zien hoeveel besmettingen er zijn met corona Mook en Middelaar. Bekijk coronavirus kaart gemeente Mook en Middelaar

Waar kan ik me laten testen op corona in de regio Mook en Middelaar?

Voor covidtesten met klachten in Mook en Middelaar kun je kostenloos naar de covidtestlocaties van de GGD Mook en Middelaar. Ga je naar het buitenland en moet je testen? Vanaf 1-10-2021 kan dit niet meer gratis via testenvoorjereis.nl, vind op PCR corona-test Mook en Middelaar waar je kunt coronatesten voor je reis in Mook en Middelaar.

Coronavirus-maatregelen Mook en Middelaar

Aantal Coronavirus besmettingen regio mook-en-middelaar COVID 19

Lees overzicht maatregelen corona en specefieke maatregelen zoals persconferentie 22 maart, corona nederland maatregelen, nieuwe richtlijnen corona. De basisregels in Mook en Middelaar blijven belangrijk tegen verspreiding:

  • Schud geen handen
  • Hoest en nies doe je alleen in de elleboog
  • Blijf binnen en werk vanuit huis zoveel dit mogelijk is
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze zo snel mogelijk weg na gebruik
  • Ga je naar buiten? Behoud dan meer dan 1,5 meter (dit zijn 2 armlengtes) afstand van anderen
  • Blijf helemaal thuis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden C

De laatste COVID-19 nieuws berichten uit de omgeving

Data Bronnen voor COVID-19

Onze bronnen vind je op: https://data.rivm.nl/covid-19/voor vragen e-mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie