Montfoort Besmettingen, Ziekenhuisopnames, Doden en vaccinatie cijfers vandaag (04-12-2021)

Er zijn in Montfoort 19.0 inwoners positief getest op het coronavirus. Hiervan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze besmet zijn met het coronavirus (covid-19) in Montfoort. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Montfoort per honderdduizend inwoners komt neer op 136.7.

Coronacijfers Montfoort vandaag, 04 december

Coronavirus besmettingen* 19.0
Ziekenhuisopnames 0
Doden met COVID 9
Vaccinatiegraad(eerste/volledig) 88% / 86%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

In Nederland zijn tot nu toe 2365409 inwoners besmet met corona. Hiervan zijn er 81473 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan het corona virus. Hieronder een visualisatie van de Corona cijfers in Nederland, 05 december geeft het RIVM Montfoort nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Montfoort

Kaarten uit het Coronadashboard Montfoort van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Coronabesmettingen.

Kaart Besmettingen Montfoort
kaart van Montfoort - corona-teller.nl - Coronavirus Montfoort Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Montfoort
Ziekenhuisopnames Montfoort - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Utrecht

Welke Plaatsen zijn er in Gemeente Montfoort?

Cijfers coronavirus:

Hieronder vind u meerdere data over corona gemeld door het GGD. Deze zijn gevisualiseerd in grafieken die per dag de gegevens tonen. Wees je er bewust van dat enkele gevallen pas enkele dagen later worden gemeld aan Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Dit wordt achteraf gecontroleerd, hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden aangepast.

Bij GGD gemelde besmettingen met het coronavirus

Deze diagram toont het aantal coronavirus (covid-19) besmettingen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Montfoort

Aantal besmettingen Montfoort grafiek Coronavirus Montfoort Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in Montfoort ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op corona.

Coronavirus patiënten in het ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal corona (covid-19) patiënten opgenomen in ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Montfoort

Ziekenhuis opnames Montfoort Corona cijfers rivm en GGD Montfoort
Het feitelijke aantal corona virus besmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Montfoort niet altijd op de hoogte wordt gesteld van een opname wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona per dag

Onderstaande diagram laat het aantal gemelde overleden coronavirus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden gecorrigeerd.

aantal doden corona virus Montfoort
Het daadwerkelijke aantal doden in Montfoort door corona ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona (covid-19)

In het blauw is het aantal overleden mannen te zien en violet het aantal overleden vrouwen.

Doden corona (covid-19) geslacht en leeftijd
Let op werkelijke gegevens kunnen afwijken, omdat niet alle overledenen getest worden.

Corona virus in Riool Montfoort

Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Montfoort is 2077. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona virus deeltjes in Montfoort van één week te delen door het aantal coronatesten. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Montfoort, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Montfoort.

Corona afvalwater Montfoort rivm
Klik op volgende link voor cijfers van Besmettingen met Corona cijfers internationaal. Op deze webpagina leest u de wereldwijde het laatste nieuws en cijfers over corona virus

Vragen over corona in Montfoort

Er zijn nog erg veel vragen over het corona hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel besmettingen met coronavirus zijn er gemeten in in Montfoort

Vandaag zijn 19.0 positief getesten personen in Staphorst (04 december). Op onze (COVID-19) corona-dashboard bekijk je realtime, hoeveel mensen er positief getest zijn met corona in de regio Montfoort. Klik hier voor gemeente Montfoort

Waar kan ik me laten testen op het corona virus in Montfoort?

Voor een sneltest met klachten in Montfoort kun je kostenloos naar covidteststraten van de GGD Montfoort. Testen voor je reis? Vanaf 1-10-2021 bestaat bestaat coronatesten via testenvoorjereis.nl niet meer, vind op PCR test Montfoort waar je een sneltest kunt kopen voor je reis in Montfoort.

Maatregelen tegen het coronavirus regio Montfoort

Aantal Corona besmettingen in montfoort COVID 19

Zoek op handhaving avondklok en specefieke vragen waaronder uitgaan nederland, maatregel corona, coronamaatregelen buitenland. NatuurlijkMontfoort blijven de basisregels in Montfoort belangrijk:

  • Niezen en hoesten in de elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Geen handen schudden
  • Blijf binnen huis en werk thuis als dat kan
  • Ben je buiten? Behoud dan meer dan 150 centimeter (twee armlengtes) afstand van andere personen
  • Blijf helemaal binnen als je één van de volgende klachten hebt: loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest, keelpijn of verhoging tot 38 graden C

Het laatste nieuws over COVID-19 in de omgeving

Data Bronnen voor COVID-19

De bronnen die gebruikt zijn voor deze pagina kunt u vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie