Coronavirus in IJsselstein Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Op het moment van publiceren zijn er in IJsselstein 2 inwoners positief getest op besmetting met het coronavirus. Daarvan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis wegens besmettingen met het coronavirus in IJsselstein. Het aantal besmettingen met het coronavirus in IJsselstein per 100.000 mensen komt neer op 6.

Coronacijfers IJsselstein vandaag, 31 augustus

covid-19 besmettingen* 2
Ziekenhuisopnames 0
Overledenen door COVID-19 60
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 88% / 87%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

In heel Nederland zijn tot nu toe 8.385.105 besmettingen met het corona virus. Hiervan zijn er 118.007 in een ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan het corona virus. Hieronder een visualisatie van de landelijke cijfers, 01 september geeft het RIVM IJsselstein nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart IJsselstein

Kaarten van Coronadashboard IJsselstein van de Rijksoverheid met daarop weergegeven aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen IJsselstein
kaart van IJsselstein - corona-teller.nl - Coronavirus IJsselstein Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames IJsselstein
Ziekenhuisopnames IJsselstein - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Utrecht

Gemeente IJsselstein: Overzicht Plaatsen

Laatste Cijfers corona besmettingen:

Onderstaand vind u verschillende data over coronavirus (covid-19) gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze statistieken zijn uitgebeeld in grafieken die per dag de gegevens tonen. Wees je er bewust van dat enige voorvallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan het GGD. Dit wordt achteraf gecontroleerd, hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

Bij GGD gemelde coronavirus besmettingen

Deze visualisatie toont het aantal corona virus patiënten gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen IJsselstein

Aantal besmettingen IJsselstein grafiek Coronavirus IJsselstein Covid-19 Cijfers
Het feitelijke aantal besmettingen met corona in IJsselstein ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Coronavirus patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal corona patiënten opgenomen in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames IJsselstein

Ziekenhuis opnames IJsselstein Corona cijfers rivm en GGD IJsselstein
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met covid-19 in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD IJsselstein in enkele gevallen niet op de hoogte wordt gesteld van een opname in het ziekenhuis wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus (covid-19) per dag

Onderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden coronavirus (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus (covid-19) overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden gecorrigeerd.

aantal doden coronavirus regio IJsselstein
Het werkelijke aantal doden in IJsselstein door corona (covid-19) ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona virus

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden corona (covid-19) geslacht en leeftijd
Let op werkelijke gegevens kunnen afwijken, aangezien niet alle overledenen getest worden op corona.

Corona (covid-19) in rioolwater IJsselstein

Het aantal gemeten coronavirus deeltjes in IJsselstein is 569. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus deeltjes in IJsselstein van één week te delen door het aantal coronatesten. De gegevens zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van IJsselstein, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in IJsselstein.

Corona afvalwater IJsselstein rivm
Wij hebben ook een kaart van Coronavirus cijfers en nieuws van heel de wereld. Hierop vind u de internationale het laatste nieuws en cijfers over corona

Vragen over corona in IJsselstein

Wij merken dat er veel vragen zijn over het COVID-19 virus hieronder beantwoorden we enkele vragen.

Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er in IJsselstein

Vandaag zijn 2 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op de (COVID-19) corona-kaar bekijk je realtime, hoeveel mensen er positief getest zijn met coronavirus in de regio IJsselstein. Klik hier voor gemeente IJsselstein

Waar kan ik me laten testen op het corona virus in IJsselstein?

GGD IJsselstein heeft een teststraat in de buurt van IJsselstein waar je gratis kunt testen op covid met klachten. Wil je testen voor vakantie gemeente IJsselstein? Vanaf oktober 2021 moet je testen voor je reis zelf betalen. We verwijzen je naar PCR corona-test IJsselstein, dit is een overzicht met alle testlocaties in IJsselstein geschikt voor reizen.

Actuele maatregelen tegen corona omgeving IJsselstein

Aantal Coronavirus besmettingen ijsselstein COVID 19

Lees corona restaurant regels en andere specefieke coronamaatregelen als maatregelen horeca, corona drank, wetgeving corona. NatuurlijkIJsselstein blijven de basisregels in IJsselstein van kracht:

  • Geen handen schudden
  • Hoest en nies enkel in de binnenzijde van je elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk binnen; werk thuis
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Ga je naar buiten? Behoud dan minimaal 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar
  • Kom niet uit huis als je één van de volgende klachten hebt: keelpijn, lichte hoest, loopneus, verhoging tot 38 graden C of neusverkoudheid

Meer cijfers van corona in de buurt

Bronnen voor COVID-19

De bronnen die gebruikt zijn voor dit bericht vind u op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie