Coronavirus in Montferland Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Op het moment van publiceren zijn er in Montferland 0 inwoners positief getest op het coronavirus. Daarvan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op het coronavirus in Montferland. Het aantal besmettingen met corona in Montferland per honderdduizend mensen komt neer op 0.

Coronacijfers Montferland vandaag, 20 mei

covid-19 besmettingen* 0
Ziekenhuisopnames 0
Doden met COVID 32
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 91% / 90%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

In Nederland zijn tot nu toe 8.074.147 besmettingen met het coronavirus (covid-19). Hiervan zijn er 109.562 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan het corona virus. Hieronder een visualisatie van de landelijke cijfers, 21 mei geeft het RIVM Montferland nieuwe data uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Montferland

Kaarten uit het Coronadashboard Montferland van de Rijksoverheid met daarop weergegeven aantal Coronavirus patiënten.

Kaart Besmettingen Montferland
kaart van Montferland - corona-teller.nl - Coronavirus Montferland Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Montferland
Ziekenhuisopnames Montferland - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Coronabesmettingen Gelderland

Alle Steden en Dorpen Gemeente Montferland

Laatste Cijfers corona besmettingen:

Onderstaand vind u diverse statistieken over coronavirus (covid-19) gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze gegevens zijn weergegeven in diagrammen die per dag de cijfers tonen. De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) krijgt in sommige voorvallen een paar dagen later melding wees hier bewust van. Deze data wordt achteraf beoordeeld, waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

Aan het GGD gemelde besmettingen met corona

Deze visualisatie toont het aantal corona gevallen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Montferland

Aantal besmettingen Montferland grafiek Coronavirus Montferland Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met corona in Montferland ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Corona patiënten opgenomen in ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal coronavirus patiënten opgenomen in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Montferland

Ziekenhuis opnames Montferland Corona cijfers rivm en GGD Montferland
Het feitelijke aantal besmettingen met het coronavirus in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Montferland niet altijd op de hoogte is van een opname in het ziekenhuis wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus (covid-19) per dag

Onderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden corona virus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona virus overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden bijgesteld.

aantal doden coronavirus in Montferland
Het werkelijke aantal doden in Montferland door corona (covid-19) ligt hoger, omdat niet alle overledenen worden getest op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus (covid-19)

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden corona (covid-19) leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat werkelijke gegevens kunnen afwijken, doordat niet alle overledenen getest worden op het virus.

Coronavirus (covid-19) in Riool Montferland

Het aantal gemeten corona deeltjes in Montferland is 296. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona virus deeltjes in Montferland van één week te delen door het aantal water testen. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Montferland, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Montferland.

Corona afvalwater Montferland rivm
Klik op volgende link voor cijfers van Besmettingen met Corona Nieuws per land. Op deze webpagina staan de internationale het laatste nieuws en cijfers over coronavirus

Vragen over COVID-19 in Montferland

Er zijn nog erg veel vragen over het coronavirus hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel besmettingen met corona zijn er gemeten in Montferland

Vandaag zijn 0 positief getesten personen in Staphorst (20 mei). Op onze coronavirus-dashboard bekijk je realtime, hoeveel mensen er positief getest zijn met COVID-19 in de regio Montferland. Klik hier voor corona (COVID-19) kaart van gemeente Montferland

Hoe kan ik me laten testen op het corona virus in Montferland?

GGD Montferland heeft meerdere teststraten in de omgeving Montferland, hier kun je gratis testen op covid met klachten. Wil je testen voor vakantie omgeving Montferland? Vanaf oktober 2021 kost testen voor je reis geld. Hiervoor verwijzen we je naar PCR corona-test Montferland, dit is een pagina met alle commerciële teststraten in Montferland geschikt voor reizen.

Huidige coronamaatregelen in Montferland

Aantal Corona besmettingen in montferland COVID 19

Lees max aantal personen in auto en vragen waaronder winkels weer open nederland, gemeente Montferland corona, alcohol na 8 uur, regels in auto corona. De basisregels in Montferland blijven van kracht:

  • Hoesten en niezen enkel in de elleboog
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Geen handen schudden
  • Blijf binnen huis en werk vanuit huis
  • Ben je buiten? Behoud dan 1,5 meter afstand van anderen
  • Ben je ziek blijf dan binnen!

De laatste COVID-19 cijfers uit de buurt

Bronnen voor COVID-19

Gebruikte bronnen kun je vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie