Oude IJsselstreek Besmettingen, Ziekenhuisopnames, Doden en vaccinatie cijfers vandaag (04-12-2021)

Op het moment van publiceren zijn er in Oude IJsselstreek 32.0 inwoners positief getest op het coronavirus. Hiervan zijn er 1 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op het coronavirus in Oude IJsselstreek. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Oude IJsselstreek per honderdduizend mensen komt neer op 81.3.

Coronacijfers Oude IJsselstreek vandaag, 04 december

Coronavirus besmettingen* 32.0
Ziekenhuisopnames wegens corona 1
Doden met COVID 54
Corona vaccinatiegraad(eerste/volledig) 90% / 89%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

In Nederland zijn tot nu toe 2365409 inwoners positief getest op het corona virus. Hiervan zijn er 81473 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan het corona virus. Hieronder een tabel met de Corona cijfers in Nederland, 05 december geeft het RIVM Oude IJsselstreek nieuwe cijfers uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Oude IJsselstreek

Kaarten van Coronavirusdashboard Oude IJsselstreek van de Rijksoverheid met het aantal Coronavirus patiënten.

Kaart Besmettingen Oude IJsselstreek
kaart van Oude IJsselstreek - corona-teller.nl - Coronavirus Oude IJsselstreek Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Oude IJsselstreek
Ziekenhuisopnames Oude IJsselstreek - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Gelderland

Welke Steden en Dorpen zijn er in Gemeente Oude IJsselstreek?

Laatste cijfers corona aantal besmettingen:

Onderstaand vind u diverse statistieken over corona gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze statistieken zijn uitgebeeld in diagrammen die per dag de aantallen tonen. Houd er rekening mee dat sommige voorvallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Achteraf wordt dit gecontroleerd, hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden aangepast.

Bij het GGD gemelde coronabesmettingen

Deze diagram toont het aantal coronavirus (covid-19) patiënten gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Oude IJsselstreek

Aantal besmettingen Oude IJsselstreek grafiek Coronavirus Oude IJsselstreek Covid-19 Cijfers
Het feitelijke aantal coronavirus besmettingen in Oude IJsselstreek ligt hoger, dit is omdat niet iedereen getest wordt.

Corona virus patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal coronavirus patiënten in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Oude IJsselstreek

Ziekenhuis opnames Oude IJsselstreek Corona cijfers rivm en GGD Oude IJsselstreek
Het werkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Oude IJsselstreek in sommige gevallen niet op de hoogte wordt gesteld van een ziekenhuis opname wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus (covid-19) per dag

Onderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden Corona patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona virus overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden aangepast.

aantal doden corona Oude IJsselstreek
Het werkelijke aantal doden in Oude IJsselstreek door coronavirus (covid-19) ligt hoger, doordat niet alle overledenen worden getest.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus (covid-19)

In het violet het aantal overleden vrouwen en blauw het aantal overleden mannen.

Doden coronavirus (covid-19) leeftijd en geslacht
Let op daadwerkelijke data kan afwijken, aangezien niet alle overledenen worden getest op corona.

Coronavirus (covid-19) in riolering Oude IJsselstreek

Het aantal gemeten coronavirus (covid-19) deeltjes in Oude IJsselstreek is 1362. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona deeltjes in Oude IJsselstreek van één week te delen door het aantal water testen. De data is afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Oude IJsselstreek, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Oude IJsselstreek.

Corona afvalwater Oude IJsselstreek rivm
Klik op volgende link voor cijfers van Coronavirus Nieuws per land. Op deze link lees je de wereldwijde het laatste nieuws en cijfers over corona virus

Vragen over corona Oude IJsselstreek

Er zijn in Oude IJsselstreek enorm veel vragen rondom het corona hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er geteld in in Oude IJsselstreek

Vandaag zijn 32.0 positief getesten personen in Staphorst (04 december). Op onze (COVID-19) corona-teller kun je precies zien hoeveel besmettingen er zijn met corona in de regio Oude IJsselstreek. Klik hier voor regio Oude IJsselstreek

Waar kan ik me voor een test aanmelden in regio Oude IJsselstreek?

GGD Oude IJsselstreek heeft een testlocatie in de regio Oude IJsselstreek waar je gratis kunt testen op corona met klachten. Testen voor vakantie gemeente Oude IJsselstreek? Vanaf 1-10-2021 kost testen voor je reis geld. Hiervoor verwijzen we je naar PCR test Oude IJsselstreek, dit is een overzicht met alle commerciële testlocaties in Oude IJsselstreek geschikt voor reizen naar het buitenland.

Huidige maatregelen tegen COVID-19 Oude IJsselstreek

Aantal Corona besmettingen regio oude-ijsselstreek COVID 19

Zoek op maatregelen corona en vragen waaronder mondkapjes Oude IJsselstreek verplicht, maatregelen bioscoop, met hoeveel mensen mag je uit eten. NatuurlijkOude IJsselstreek blijven de basisregels in Oude IJsselstreek belangrijk:

  • Schud geen handen
  • Niezen en hoest alleen in de binnenkant van je elleboog
  • Blijf thuis; werk vanuit huis zoveel dit mogelijk is
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Ga je naar buiten? Houd dan 1,5 meter (dit zijn 2 armlengtes) afstand van andere mensen
  • Ben je ziek blijf dan binnen!

De laatste Corona cijfers uit de buurt

Data Bronnen voor coronavirus

De bronnen die gebruikt zijn voor deze pagina kunt u vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie