Coronavirus in Molenlanden Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Vandaag zijn er in Molenlanden 9 inwoners positief getest op besmetting met het coronavirus. Daarvan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op corona (covid-19) in Molenlanden. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Molenlanden per honderdduizend inwoners komt neer op 20.

Coronacijfers Molenlanden vandaag, 20 mei

covid-19 besmettingen* 9
Ziekenhuisopnames wegens corona 0
Overledenen 46
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 82% / 81%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

Totaal zijn er in Nederland 8.074.147 inwoners besmet met corona. Hiervan zijn er 109.562 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan covid-19. Hieronder een tabel met de landelijke cijfers, 21 mei geeft het RIVM Molenlanden nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Molenlanden

Kaarten uit het Coronavirusdashboard Molenlanden van de Rijksoverheid met daarop het aantal Coronavirus patiënten.

Kaart Besmettingen Molenlanden
kaart van Molenlanden - corona-teller.nl - Coronavirus Molenlanden Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Molenlanden
Ziekenhuisopnames Molenlanden - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Besmettingen met Corona Zuid Holland

Welke Steden en Dorpen zijn er in Gemeente Molenlanden?

Laatste cijfers covid-19 virus besmettingen:

Hieronder vind u meerdere data over coronavirus gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze statistieken zijn uitgebeeld in grafieken die per dag de aantallen tonen. De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) krijgt in sommige gevallen enkele dagen later melding houd hier rekening mee. Dit wordt achteraf gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden bijgesteld.

Aan het GGD gemelde besmettingen met covid-19

Deze visualisatie toont het aantal coronavirus patiënten gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Molenlanden

Aantal besmettingen Molenlanden grafiek Coronavirus Molenlanden Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal corona virus besmettingen in Molenlanden ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Coronavirus patiënten in het ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal mensen in het ziekenhuis opgenomen voor coronavirus.

Grafiek ziekenhuis opnames Molenlanden

Ziekenhuis opnames Molenlanden Corona cijfers rivm en GGD Molenlanden
Het werkelijke aantal besmettingen met corona in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Molenlanden in enkele gevallen niet op de hoogte is van een opname in het ziekenhuis wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus (covid-19) per dag

Onderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden coronavirus (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus (covid-19) overledenen worden pas enkele dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden aangepast.

aantal doden coronavirus (covid-19) regio Molenlanden
Het daadwerkelijke aantal doden in Molenlanden door corona (covid-19) ligt hoger, omdat niet alle overledenen getest worden op het virus.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona virus

In het violet het aantal overleden vrouwen en in het blauw het aantal overleden mannen.

Doden corona virus leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat werkelijke gegevens kunnen afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op het virus.

Corona virus in Riool Molenlanden

Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Molenlanden is 285. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus deeltjes in Molenlanden van één week te delen door het aantal coronavirus testen. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Molenlanden, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Molenlanden.

Corona afvalwater Molenlanden rivm
Klik op volgende link voor cijfers van Coronavirus cijfers en nieuws internationaal. Hierop lees je de internationale het laatste nieuws en cijfers over corona

Vragen over corona Molenlanden

Er zijn in Molenlanden enorm veel vragen over het COVID-19 virus hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er in Molenlanden

Vandaag zijn 9 positief getesten personen in Staphorst (20 mei). Op de coronavirus-dashboard kun je precies zien hoeveel personen er positief getest zijn met coronavirus in de regio Molenlanden. Klik hier voor coronavirus kaart van regio Molenlanden

Waar kan ik me laten testen in Molenlanden?

Voor testen met klachten in Molenlanden kun je kostenloos naar de sneltest straat van de GGD Molenlanden. Ga je naar het buitenland en moet je testen? Vanaf 1-10-2021 bestaat bestaat PCR-testen met testenvoorjereis.nl niet meer, vind op PCR corona-test Molenlanden waar je kunt covidtesten voor je reis in Molenlanden.

Maatregelen tegen corona omgeving Molenlanden

Aantal Corona besmettingen in molenlanden COVID 19

Bekijk horeca protocol corona en verschillen specefieke coronamaatregelen waaronder: met hoeveel mensen mag je op straat, wanneer mogen bioscopen weer open, wanneer gaan restaurants open, nieuwe maatregelen corona 31 maart. NatuurlijkMolenlanden blijven de basisregels in Molenlanden erg goed tegen verspreiding van het coronavirus:

  • Schud geen handen
  • Niezen en hoesten doe je alleen in de binnenkant van je elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk thuis; werk uit huis
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Moet je toch buiten komen? Houd dan minimaal 1,5m afstand van andere personen
  • Kom niet uit huis als je verkoudheidsklachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden C

Het laatste nieuws over corona in de omgeving

Data Bronnen voor coronavirus

Gebruikte Databronnen kunt u vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/voor vragen mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie