Sliedrecht Besmettingen, Ziekenhuisopnames, Doden en vaccinatie cijfers vandaag (08-12-2021)

Vandaag zijn er in Sliedrecht 42.0 mensen positief getest op het coronavirus. Daarvan zijn er 1 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze besmet zijn met het coronavirus in Sliedrecht. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Sliedrecht per 100.000 mensen komt neer op 164.1.

Coronacijfers Sliedrecht vandaag, 08 december

Corona besmettingen* 42.0
Ziekenhuisopnames wegens corona 1
Overledenen door COVID-19 47
Vaccinatiegraad(eerste/volledig) 81% / 79%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

In heel Nederland zijn tot nu toe 2365409 mensen besmet met corona. Hiervan zijn er 81473 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan het corona virus. Hieronder een tabel met de landelijke cijfers, 09 december geeft het RIVM Sliedrecht nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Sliedrecht

Kaarten van Coronavirusdashboard Sliedrecht van de Rijksoverheid met daarop het aantal Coronabesmettingen.

Kaart Besmettingen Sliedrecht
kaart van Sliedrecht - corona-teller.nl - Coronavirus Sliedrecht Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Sliedrecht
Ziekenhuisopnames Sliedrecht - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Zuid Holland

Gemeente Sliedrecht: Steden en Dorpen

Laatste cijfers corona aantal besmettingen:

Hieronder vind u meerdere data over coronavirus (covid-19) gemeld door het GGD. Deze gegevens zijn uitgebeeld in grafieken die per dag de aantallen tonen. Houd er rekening mee dat sommige gevallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Achteraf wordt dit gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden aangepast.

Bij GGD gemelde besmettingen met het coronavirus

Deze grafiek toont het aantal corona (covid-19) gevallen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Sliedrecht

Aantal besmettingen Sliedrecht grafiek Coronavirus Sliedrecht Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal corona virus besmettingen in Sliedrecht ligt hoger, aangezien niet wordt getest.

Corona patiënten in het ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal coronavirus (covid-19) patiënten opgenomen in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Sliedrecht

Ziekenhuis opnames Sliedrecht Corona cijfers rivm en GGD Sliedrecht
Het daadwerkelijke aantal coronabesmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Sliedrecht niet altijd op de hoogte is van een ziekenhuis opname wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona (covid-19) per dag

Hieronderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden coronavirus (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de Corona overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden bijgesteld.

aantal doden corona in Sliedrecht
Het daadwerkelijke aantal doden in Sliedrecht door coronavirus (covid-19) ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona virus

In het violet het aantal overleden vrouwen en blauw het aantal overleden mannen.

Doden coronavirus (covid-19) geslacht en leeftijd
Houd er rekening mee dat daadwerkelijke gegevens kunnen afwijken, aangezien niet alle overledenen getest worden op het virus.

Coronavirus (covid-19) in Riool Sliedrecht

Het aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Sliedrecht is 1106. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus deeltjes in Sliedrecht van één week te delen door het aantal metingen. De data is afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Sliedrecht, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Sliedrecht.

Corona afvalwater Sliedrecht rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronavirus cijfers en nieuws internationaal. Op dit webadres vind u de internationale cijfers en nieuws over corona virus

Vragen over COVID-19 in Sliedrecht

Er zijn in Sliedrecht enorm veel vragen over het coronavirus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel besmettingen met corona zijn er in Sliedrecht

Vandaag zijn 42.0 positief getesten personen in Staphorst (08 december). Op onze coronavirus-kaar bekijk je realtime, hoeveel mensen er positief getest zijn met coronavirus Sliedrecht. Bekijk corona kaart gemeente Sliedrecht

Hoe kan ik me voor een corona test aanmelden in de regio Sliedrecht?

Voor sneltesten met klachten in Sliedrecht kun je gratis naar teststraten van de GGD Sliedrecht. Testen voor je reis? Vanaf oktober 2021 gaat dit niet meer gratis met testenvoorjereis.nl, vind op PCR coronatest Sliedrecht waar je kunt coronatesten voor je reis in Sliedrecht.

Maatregelen tegen het coronavirus Sliedrecht

Aantal Corona besmettingen regio sliedrecht COVID 19

Bekijk corona hoeveel mensen in een auto en specefieke maatregelen waaronder covid 19 maatregelen, nederland lockdown corona, wanneer kunnen we weer uitgaan. NatuurlijkSliedrecht blijven de basisregels in Sliedrecht belangrijk:

  • Niezen en hoest in de elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Schud geen handen
  • Blijf thuis en werk vanuit huis als dit mogelijk is
  • Moet je toch naar buiten? Houd dan 1,5m afstand van elkaar
  • Blijf binnen als je verkoudheidsklachten hebt: lichte hoest, keelpijn, verhoging tot 38 graden C, loopneus of neusverkoudheid

Meer cijfers van corona in de buurt

Data Bronnen voor COVID-19

De bronnen die gebruikt zijn voor dit bericht kun je vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie