Coronavirus in Sliedrecht Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Sliedrecht 1 mensen positief getest op het coronavirus. Hiervan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis wegens besmettingen met corona in Sliedrecht. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Sliedrecht per honderdduizend inwoners komt neer op 3.

Coronacijfers Sliedrecht vandaag, 20 mei

covid-19 besmettingen* 1
Ziekenhuisopnames 0
Doden 55
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 82% / 80%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

In Nederland zijn tot nu toe 8.074.147 besmettingen met het coronavirus (covid-19). Hiervan zijn er 109.562 in een ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan corona. Hieronder een visualisatie van de landelijke cijfers, 21 mei geeft het RIVM Sliedrecht nieuwe data uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Sliedrecht

Kaarten uit het Coronadashboard Sliedrecht van de Rijksoverheid met daarop het aantal Corona patienten.

Kaart Besmettingen Sliedrecht
kaart van Sliedrecht - corona-teller.nl - Coronavirus Sliedrecht Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Sliedrecht
Ziekenhuisopnames Sliedrecht - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Coronavirus in Zuid Holland

Overzicht Plaatsen in de Gemeente Sliedrecht

Cijfers covid-19 virus:

Hieronder vind u verschillende data over corona gemeld door het GGD. Deze gegevens zijn weergegeven in grafieken die van dag op dag de cijfers tonen. Enige voorvallen worden pas een paar dagen later gemeld aan de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) houd hier rekening mee. Deze data wordt achteraf beoordeeld, waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden gecorrigeerd.

Bij het GGD gemelde besmettingen

Deze diagram toont het aantal coronavirus gevallen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Sliedrecht

Aantal besmettingen Sliedrecht grafiek Coronavirus Sliedrecht Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal corona virus besmettingen in Sliedrecht ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Corona patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal mensen opgenomen in het ziekenhuis voor corona.

Grafiek ziekenhuis opnames Sliedrecht

Ziekenhuis opnames Sliedrecht Corona cijfers rivm en GGD Sliedrecht
Het daadwerkelijke aantal coronavirus besmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Sliedrecht soms niet op de hoogte is van een ziekenhuis opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona per dag

Hieronderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden corona virus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona (covid-19) overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden aangepast.

aantal doden coronavirus regio Sliedrecht
Het werkelijke aantal doden in Sliedrecht door corona (covid-19) ligt hoger, doordat niet alle overledenen worden getest.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus

In het blauw is het aantal overleden mannen te zien en violet het aantal overleden vrouwen.

Doden corona geslacht en leeftijd
Let op daadwerkelijke gegevens kunnen afwijken, aangezien niet alle overledenen worden getest.

Coronavirus (covid-19) in rioolwater Sliedrecht

Het aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Sliedrecht is 330. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona virus deeltjes in Sliedrecht van één week te delen door het aantal coronavirus testen. De cijfers zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Sliedrecht, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Sliedrecht.

Corona afvalwater Sliedrecht rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronabesmettingen Nieuws per land. Op deze link lees je de wereldwijde cijfers en nieuws over coronavirus

Vragen over COVID-19 in Sliedrecht

Er zijn nog erg veel vragen over het corona hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel besmettingen met corona zijn er gemeten in regio Sliedrecht

Vandaag zijn 1 positief getesten personen in Staphorst (20 mei). Op de coronavirus-teller kun je exact zien hoeveel besmettingen er zijn met corona in Sliedrecht. Klik hier voor corona kaart van gemeente Sliedrecht

Hoe kan ik me laten testen op covid-19 in Sliedrecht?

Voor testen met klachten in Sliedrecht kun je kostenloos naar teststraten van de GGD Sliedrecht. Testen voor vakantie? Vanaf oktober 2021 bestaat de kostenloze coronatest via testenvoorjereis.nl niet meer, vind op PCR coronatest Sliedrecht waar je kunt testen voor je reis in Sliedrecht.

Huidige maatregelen tegen corona omgeving Sliedrecht

Aantal Corona besmettingen regio sliedrecht COVID 19

Bekijk corona hoeveel mensen in een auto en verschillen regels als covid 19 maatregelen, nederland lockdown corona, wanneer kunnen we weer uitgaan. De basisregels in Sliedrecht blijven van kracht:

  • Niezen en hoest doe je enkel in de binnenkant van je elleboog
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Geen handen schudden
  • Blijf zoveel mogelijk thuis en werk uit huis als dat kan
  • Ben je buiten? Behoud dan minimaal 150 cm (twee armlengtes) afstand van andere personen
  • Heb je last van neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, verhoging tot 38 graden C of keelpijn? Blijf ten alle tijden thuis!

Meer statistieken coronavirus in de buurt

Bronnen voor coronavirus

De bronnen die gebruikt zijn voor deze pagina vind u op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie