Coronavirus in Sliedrecht Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Vandaag zijn er in Sliedrecht 2 mensen positief getest op het coronavirus. Hiervan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op corona (covid-19) in Sliedrecht. Het aantal besmettingen met corona in Sliedrecht per 100.000 inwoners komt neer op 7.

Coronacijfers Sliedrecht vandaag, 31 augustus

Coronavirus besmettingen* 2
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Doden door COVID-19 55
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 80% / 78%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
kaart van nederland corona-teller.nl

Totaal zijn er in Nederland 8.385.105 mensen besmet met het coronavirus (covid-19). Hiervan zijn er 118.007 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan covid-19. Hieronder een visualisatie van de Corona cijfers in Nederland, 01 september geeft het RIVM Sliedrecht nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Sliedrecht

Kaarten uit het Coronavirusdashboard Sliedrecht van de Rijksoverheid met daarop het aantal Coronavirus patiënten.

Kaart Besmettingen Sliedrecht
kaart van Sliedrecht - corona-teller.nl - Coronavirus Sliedrecht Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Sliedrecht
Ziekenhuisopnames Sliedrecht - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Coronavirus in Zuid Holland

Gemeente Sliedrecht: Alle Steden en Dorpen

Laatste cijfers covid-19 virus besmettingen:

Hieronder vind u meerdere cijfers over coronavirus gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze zijn uitgebeeld in diagrammen die van dag op dag de cijfers tonen. Wees je er bewust van dat enkele voorvallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Achteraf wordt dit gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

Aan het GGD gemelde besmettingen

Deze grafiek toont het aantal corona virus besmettingen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Sliedrecht

Aantal besmettingen Sliedrecht grafiek Coronavirus Sliedrecht Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal mensen besmet met corona in Sliedrecht ligt hoger, omdat niet wordt getest.

Corona virus patiënten in ziekenhuis

Deze visualisatie toont het aantal coronavirus patiënten opgenomen in ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Sliedrecht

Ziekenhuis opnames Sliedrecht Corona cijfers rivm en GGD Sliedrecht
Het werkelijke aantal besmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Sliedrecht niet altijd op de hoogte wordt gesteld van een opname in het ziekenhuis wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona per dag

Hieronderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden coronavirus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de Corona overledenen worden pas enkele dagen later gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden bijgesteld.

grafiek aantal doden corona virus regio Sliedrecht
Het daadwerkelijke aantal doden in Sliedrecht door coronavirus ligt hoger, aangezien niet alle overledenen worden getest op het virus.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona (covid-19)

In het violet het aantal overleden vrouwen en in het blauw het aantal overleden mannen.

Doden corona virus leeftijd en geslacht
Let op daadwerkelijke data kan afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest op het virus.

Coronavirus (covid-19) in Riool Sliedrecht

Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Sliedrecht is 448. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus (covid-19) deeltjes in Sliedrecht van één week te delen door het aantal water testen. De gegevens zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Sliedrecht, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Sliedrecht.

Corona afvalwater Sliedrecht rivm
Klik op volgende link voor cijfers van Coronavirus Nieuws internationaal. Op dit webadres staan de wereldwijde het laatste nieuws en cijfers over coronavirus

Vragen over COVID-19 in Sliedrecht

Wij merken dat er veel vragen zijn over het COVID-19 virus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er in Sliedrecht

Vandaag zijn 2 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op de corona-teller bekijk je realtime, hoeveel mensen er positief getest zijn met coronavirus in Sliedrecht. Klik hier voor corona (COVID-19) kaart van gemeente Sliedrecht

Hoe kan ik me voor een test aanmelden in de regio Sliedrecht?

Voor sneltesten met klachten in Sliedrecht kun je gratis terecht bij de testlocaties van de GGD Sliedrecht. Ga je naar het buitenland en moet je testen? Vanaf 1-10-2021 bestaat de gratis coronatest via testenvoorjereis.nl niet meer, vind op PCR coronatest Sliedrecht waar je de covidtest kunt kopen voor je reis in Sliedrecht.

Corona-maatregelen omgeving Sliedrecht

Aantal Corona besmettingen regio sliedrecht COVID 19

Ga naar corona hoeveel mensen in een auto en andere specefieke regels als covid 19 maatregelen, nederland lockdown corona, wanneer kunnen we weer uitgaan. NatuurlijkSliedrecht blijven de basisregels in Sliedrecht buitengewoon belangrijk tegen verspreiding van het coronavirus:

  • Geen handen schudden
  • Niezen en hoest doe je enkel in de elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk binnen huis en werk thuis
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Moet je toch naar buiten? Behoud dan minimaal 150 cm (twee armlengtes) afstand van andere personen
  • Heb je last van keelpijn, lichte hoest, loopneus, verhoging tot 38 graden C of neusverkoudheid? Blijf ten alle tijden thuis!

De laatste Corona nieuws berichten uit de omgeving

Bronnen voor COVID-19

Onze bronnen kunt u vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u e-mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie