Coronavirus in Krimpen aan den IJssel Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Krimpen aan den IJssel 1 inwoners positief getest op corona. Hiervan zijn er 1 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze besmet zijn met het coronavirus (covid-19) in Krimpen aan den IJssel. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Krimpen aan den IJssel per honderdduizend inwoners komt neer op 3.

Coronacijfers Krimpen aan den IJssel vandaag, 31 augustus

covid-19 besmettingen* 1
Ziekenhuisopnames 1
Doden met COVID 80
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 79% / 78%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
kaart van nederland corona-teller.nl

Totaal zijn er in Nederland 8.385.105 Besmettingen met het corona virus. Hiervan zijn er 118.007 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan het corona virus. Hieronder een tabel met de landelijke cijfers, 01 september geeft het RIVM Krimpen aan den IJssel nieuwe cijfers uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Krimpen aan den IJssel

Kaarten van Coronavirusdashboard Krimpen aan den IJssel van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Krimpen aan den IJssel
kaart van Krimpen aan den IJssel - corona-teller.nl - Coronavirus Krimpen aan den IJssel Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Krimpen aan den IJssel
Ziekenhuisopnames Krimpen aan den IJssel - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Coronabesmettingen Zuid Holland

Welke Plaatsen zijn er in de Gemeente Krimpen aan den IJssel?

Laatste cijfers coronavirus besmettingen:

Hieronder vind u meerdere cijfers over coronavirus (covid-19) gemeld door het GGD. Deze statistieken zijn gevisualiseerd in diagrammen die per dag de aantallen tonen. Houd er rekening mee dat enige voorvallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan het GGD. Dit wordt achteraf gecontroleerd, hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden bijgesteld.

Bij het GGD gemelde besmettingen met covid-19

Deze diagram toont het aantal corona gevallen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Krimpen aan den IJssel

Aantal besmettingen Krimpen aan den IJssel grafiek Coronavirus Krimpen aan den IJssel Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met corona in Krimpen aan den IJssel ligt hoger, omdat niet wordt getest op corona.

Corona (covid-19) patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal coronavirus patiënten opgenomen in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Krimpen aan den IJssel

Ziekenhuis opnames Krimpen aan den IJssel Corona cijfers rivm en GGD Krimpen aan den IJssel
Het feitelijke aantal mensen besmet met corona in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Krimpen aan den IJssel soms niet op de hoogte wordt gesteld van een ziekenhuis opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus (covid-19) per dag

Onderstaande diagram laat het aantal gemelde overleden corona virus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus (covid-19) overledenen worden een paar dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden bijgesteld.

aantal doden coronavirus (covid-19) regio Krimpen aan den IJssel
Het werkelijke aantal doden in Krimpen aan den IJssel door corona ligt hoger, doordat niet alle overledenen worden getest op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona virus

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden corona (covid-19) leeftijd en geslacht
Let op daadwerkelijke gegevens kunnen afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest.

Corona (covid-19) in rioolwater Krimpen aan den IJssel

Het aantal gemeten corona deeltjes in Krimpen aan den IJssel is 290. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Krimpen aan den IJssel van één week te delen door het aantal water metingen. De gegevens zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Krimpen aan den IJssel, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Krimpen aan den IJssel.

Corona afvalwater Krimpen aan den IJssel rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Corona laatste nieuws internationaal. Op deze webpagina vind u de internationale het laatste nieuws en cijfers over corona

Vragen over corona Krimpen aan den IJssel

Er zijn in Krimpen aan den IJssel enorm veel vragen over het coronavirus hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er Krimpen aan den IJssel

Vandaag zijn 1 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op onze corona-kaar bekijk je realtime, hoeveel mensen er positief getest zijn met corona in Krimpen aan den IJssel. Bekijk corona kaart regio Krimpen aan den IJssel

Waar kan ik me laten testen op corona in regio Krimpen aan den IJssel?

Voor coronatesten met klachten in Krimpen aan den IJssel kun je gratis terecht bij covidtestlocaties van de GGD Krimpen aan den IJssel. Testen voor je reis? Vanaf 1 oktober 2021 bestaat bestaat corona-testen met testenvoorjereis.nl niet meer, vind op PCR coronatest Krimpen aan den IJssel waar je de coronatest kunt kopen voor je reis in Krimpen aan den IJssel.

Actuele coronavirusmaatregelen regio Krimpen aan den IJssel

Aantal Corona besmettingen regio krimpen-aan-den-ijssel COVID 19

Zoek op mondkapje bier drinken en verschillen coronamaatregelen zoals: nieuwe coronamaatregelen, corona regels auto, corona lockdown nederland, nieuwe coronaregels. De basisregels in Krimpen aan den IJssel blijven goed tegen verspreiding van het virus:

  • Geen handen schudden
  • Niezen en hoest enkel in de binnenkant van je elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk binnen huis; werk thuis
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Ga je naar buiten? Behoud dan minimaal 150 centimeter (dit zijn 2 armlengtes) afstand van andere mensen
  • Blijf binnen als je één van de volgende klachten hebt: keelpijn, lichte hoest, loopneus, verhoging tot 38 graden C of neusverkoudheid

Het laatste nieuws over COVID-19 in de omgeving

Data Bronnen voor COVID-19

Gebruikte bronnen vind je op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie