Coronavirus in Krimpen aan den IJssel Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Krimpen aan den IJssel 3 inwoners positief getest op het coronavirus. Daarvan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op het coronavirus in Krimpen aan den IJssel. Het aantal besmettingen met corona in Krimpen aan den IJssel per 100.000 inwoners komt neer op 10.

Coronacijfers Krimpen aan den IJssel vandaag, 28 mei

Coronavirus besmettingen* 3
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Overledenen 80
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 79% / 79%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
kaart van nederland corona-teller.nl

In Nederland zijn tot nu toe 8.081.987 mensen positief getest op het coronavirus. Hiervan zijn er 109.807 in een ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan covid-19. Hieronder een tabel met de Corona cijfers in Nederland, 29 mei geeft het RIVM Krimpen aan den IJssel nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Krimpen aan den IJssel

Kaarten uit het Coronavirusdashboard Krimpen aan den IJssel van de Rijksoverheid met daarop weergegeven aantal Coronabesmettingen.

Kaart Besmettingen Krimpen aan den IJssel
kaart van Krimpen aan den IJssel - corona-teller.nl - Coronavirus Krimpen aan den IJssel Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Krimpen aan den IJssel
Ziekenhuisopnames Krimpen aan den IJssel - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Besmettingen met Corona in regio Zuid Holland

Gemeente Krimpen aan den IJssel: Overzicht Steden en Dorpen

Laatste cijfers corona virus besmettingen:

Onderstaand vind u verschillende gegevens over coronavirus (covid-19) gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze statistieken zijn weergegeven in grafieken die per dag de gegevens tonen. Enige voorvallen worden pas een paar dagen later gemeld aan het GGD houd hier rekening mee. Achteraf wordt dit gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden aangepast.

Aan GGD gemelde coronavirus besmettingen

Deze diagram toont het aantal corona (covid-19) besmettingen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Krimpen aan den IJssel

Aantal besmettingen Krimpen aan den IJssel grafiek Coronavirus Krimpen aan den IJssel Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met corona in Krimpen aan den IJssel ligt hoger, omdat niet iedereen getest wordt.

Corona patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal personen opgenomen in het ziekenhuis voor corona virus.

Grafiek ziekenhuis opnames Krimpen aan den IJssel

Ziekenhuis opnames Krimpen aan den IJssel Corona cijfers rivm en GGD Krimpen aan den IJssel
Het feitelijke aantal besmettingen met corona in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Krimpen aan den IJssel soms niet op de hoogte wordt gesteld van een ziekenhuis opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus per dag

Onderstaande diagram laat het aantal gemelde overleden corona (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona (covid-19) overledenen worden een paar dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden aangepast.

grafiek aantal doden coronavirus regio Krimpen aan den IJssel
Het werkelijke aantal doden in Krimpen aan den IJssel door coronavirus (covid-19) ligt hoger, omdat niet alle overledenen worden getest op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus (covid-19)

In het blauw is het aantal overleden mannen te zien en violet het aantal overleden vrouwen.

Doden corona virus leeftijd en geslacht
Let op daadwerkelijke data kan afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest.

Corona in Riool Krimpen aan den IJssel

Het aantal gemeten coronavirus deeltjes in Krimpen aan den IJssel is 693. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Krimpen aan den IJssel van één week te delen door het aantal water metingen. De data is afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Krimpen aan den IJssel, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Krimpen aan den IJssel.

Corona afvalwater Krimpen aan den IJssel rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronavirus cijfers internationaal. Op deze link vind u de wereldwijde het laatste nieuws en cijfers over corona

Vragen over COVID-19 in Krimpen aan den IJssel

Er zijn in Krimpen aan den IJssel enorm veel vragen rondom het COVID-19 virus hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er regio Krimpen aan den IJssel

Vandaag zijn 3 positief getesten personen in Staphorst (28 mei). Op onze coronavirus-teller kun je exact zien hoeveel personen er positief getest zijn met coronavirus in Krimpen aan den IJssel. Bekijk corona kaart gemeente Krimpen aan den IJssel

Hoe kan ik me laten testen op covid-19 in Krimpen aan den IJssel?

Voor testen met klachten in Krimpen aan den IJssel kun je kostenloos naar de covidtestlocaties van de GGD Krimpen aan den IJssel. Testen voor je reis? Vanaf 1-10-2021 kan dit niet meer bij testenvoorjereis.nl, vind op PCR corona-test Krimpen aan den IJssel waar je kunt testen voor je reis in Krimpen aan den IJssel.

Huidige maatregelen tegen corona Krimpen aan den IJssel

Aantal Corona besmettingen regio krimpen-aan-den-ijssel COVID 19

Zoek op mondkapje bier drinken en verschillen vragen als nieuwe coronamaatregelen, corona regels auto, corona lockdown nederland, nieuwe coronaregels. NatuurlijkKrimpen aan den IJssel blijven de basisregels in Krimpen aan den IJssel zeer goed tegen verspreiding:

  • Schud geen handen
  • Hoesten en niezen alleen in de binnenzijde van je elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk thuis en werk uit huis als dat kan
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Moet je toch buiten komen? Behoud dan 1,5m (dit zijn 2 armlengtes) afstand van andere personen
  • Kom niet uit huis als je één van de volgende klachten hebt: loopneus, verhoging tot 38 graden C, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn

Het laatste nieuws over corona in de omgeving

Bronnen voor coronavirus

De bronnen die gebruikt zijn voor dit artikel kunt u vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/voor vragen emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie