Thuis tot rust komen met een gietvloer

Nu u tijdens de coronacrisis vaker thuis bent, zoekt u vast naar manieren om thuis tot rust te komen. Een fijne gietvloer mag daarbij niet ontbreken. Er zijn gietvloeren voor de benedenverdieping, sanitaire ruimtes, kantoor en de gehele woning.

Er wordt meer uitgegeven aan het interieur sinds corona

Er zijn vele soorten gietvloeren. In dit artikel wordt de betonlook vloer uitgelicht. Daarnaast geven we extra tips om thuis helemaal tot rust te komen. Heeft u bijvoorbeeld uw huis netjes opgeruimd? En is de geur in uw huis ontspannend genoeg?

Design betonvloer: sterk en robuust

Betonnen vloeren zijn helemaal van nu. Deze vloeren passen goed in een industrieel interieur maar ook bij een minimalistisch of modern interieur. De betonlook vloer kunt u dus helemaal aanpassen naar uw eigen interieur. De design betonvloer heeft een stoere, robuuste en natuurlijke uitstraling. Hoewel het lijkt alsof de vloer gemaakt is van gepolijst beton, bestaat de cementgebonden gietvloer voor 90 procent uit beton en voor 10 procent uit polyurethaan. Hierdoor geniet u van de uitstraling van beton, maar vooral van het comfort en de warmte van een gietvloer. Stoer en robuust zijn niet de enige kenmerken van de vloer, want afhankelijk van de keuzes die u maakt qua kleur en afwerking kan de vloer ook een hele elegante look krijgen. Hierdoor past de vloer bij meerdere stijlen in het interieur en bij de sfeer die u wenst in uw eigen woning of bedrijfspand.

Beton cire: kras- en slijtvast

Daarnaast is er voor een betonlook vloer nog een keuze namelijk beton cire. Met dit type vloer bent u verzekerd van een unieke vloer of wand die bovendien uitermate kras- en slijtvast is. Ook is beton cire volledig waterdicht, wat hem de uitstekende vloer maakt voor onder andere sanitaire ruimtes. Zo is geen enkele vloer of wand hetzelfde. Dankzij de pure en warme look staat beton cire schitterend in elke ruimte van uw woning.

Rommel opruimen en denk aan de geur

Naast de keuze voor deze vloeren om thuis tot rust te komen zijn er nog meer handige dingen die u kunt doen. Bijvoorbeeld het opruimen van uw huis. Rommel geeft alleen maar meer onrust in uw hoofd. Zijn er klussen in huis waar u echt een hekel aan heeft? Probeer een manier te vinden om ze toch leuk te maken. Heeft u een hekel aan de afwas? Zet mooie muziek op en kom tegelijkertijd tot rust. Heeft u een hekel aan stofzuigen? Koop een goede stofzuiger en investeer in een handig en praktisch apparaat. Op die manier maakt u uw leven makkelijker en komt u thuis nog meer tot rust.

Geur is een heel belangrijk onderdeel van uw ontspannende ervaring. Denk bijvoorbeeld maar aan de typische saunageur. Die is echt niet willekeurig gekozen. Er zijn heel wat manieren om uw woning een lekker geurtje te geven. Geschikt om elke dag in uw huis te gebruiken zijn geurkaarsen en -stokjes. Die zijn er in allerlei vormen en maten, dus er zit sowieso ook iets voor u tussen.

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie