Coronavirus in Borsele Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Op het moment van publiceren zijn er in Borsele 3 inwoners positief getest op besmetting met het coronavirus. Hiervan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis wegens besmettingen met het coronavirus in Borsele. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Borsele per 100.000 mensen komt neer op 13.

Coronacijfers Borsele vandaag, 04 juli

Coronavirus besmettingen* 3
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Doden 14
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 81% / 80%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

In Nederland zijn er totaal 8.190.250 inwoners positief getest op het coronavirus (covid-19). Hiervan zijn er 111.738 in een ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan covid-19. Hieronder een visualisatie van de landelijke cijfers, 05 juli geeft het RIVM Borsele nieuwe data uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Borsele

Kaarten uit het Coronavirusdashboard Borsele van de Rijksoverheid met daarop het aantal Coronabesmettingen.

Kaart Besmettingen Borsele
kaart van Borsele - corona-teller.nl - Coronavirus Borsele Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Borsele
Ziekenhuisopnames Borsele - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Zeeland

Gemeente Borsele: Alle Steden en Dorpen

Cijfers COVID-19:

Hieronder vind u diverse data over coronavirus gemeld door het GGD. Deze zijn gevisualiseerd in grafieken die per dag de aantallen tonen. Wees je er bewust van dat enkele voorvallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze data wordt achteraf beoordeeld, hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden aangepast.

Aan GGD gemelde besmettingen met corona

Deze diagram toont het aantal coronavirus (covid-19) gevallen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Borsele

Aantal besmettingen Borsele grafiek Coronavirus Borsele Covid-19 Cijfers
Het feitelijke aantal coronavirus besmettingen in Borsele ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Coronavirus patiënten in ziekenhuis

Deze visualisatie toont het aantal mensen in het ziekenhuis opgenomen voor coronavirus (covid-19).

Grafiek ziekenhuis opnames Borsele

Ziekenhuis opnames Borsele Corona cijfers rivm en GGD Borsele
Het feitelijke aantal mensen besmet met corona in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Borsele niet altijd op de hoogte is van een opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus per dag

Hieronderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden corona (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden gecorrigeerd.

grafiek aantal doden corona virus in Borsele
Het werkelijke aantal doden in Borsele door corona ligt hoger, aangezien niet alle overledenen worden getest op het virus.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus

Waarbij violet staat voor overleden vrouwen en in het blauw het aantal overleden mannen.

Doden corona (covid-19) geslacht en leeftijd
Houd er rekening mee dat werkelijke cijfers kunnen afwijken, doordat niet alle overledenen worden getest op het virus.

Corona in rioolwater Borsele

Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Borsele is 900. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus deeltjes in Borsele van één week te delen door het aantal water metingen. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Borsele, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Borsele.

Corona afvalwater Borsele rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Besmettingen met Corona Nieuws per land. Op deze link vind u de wereldwijde cijfers en nieuws over corona virus

Vragen over corona Borsele

Er zijn nog erg veel vragen over het coronavirus hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er geteld in regio Borsele

Vandaag zijn 3 positief getesten personen in Staphorst (04 juli). Op onze coronavirus-teller bekijk je realtime, hoeveel personen er positief getest zijn met coronavirus Borsele. Klik hier voor gemeente Borsele

Hoe kan ik me laten testen op corona in de regio Borsele?

GGD Borsele heeft een teststraat in de regio Borsele waar je gratis kunt testen op covid met klachten. PCR-testen voor vakantie gemeente Borsele? Vanaf 1-10-2021 moet je testen voor je reis zelf betalen. We verwijzen je naar PCR coronatest Borsele, dit is een pagina met alle commerciële teststraten in Borsele geschikt voor reizen naar het buitenland.

Nieuwe coronavirusmaatregelen omgeving Borsele

Aantal Coronavirus besmettingen borsele COVID 19

Bekijk richtlijnen horeca corona en specefieke maatregelen zoals: mensen in de auto corona, regels na 1 juni. NatuurlijkBorsele blijven de basisregels in Borsele erg goed tegen verspreiding van corona:

  • Niezen en hoest doe je enkel in de binnenzijde van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Geen handen schudden
  • Blijf binnen huis; werk thuis
  • Moet je toch buiten komen? Behoud dan 150 cm (twee armlengtes) afstand van anderen
  • Heb je last van verhoging tot 38 graden C, loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn? Blijf ten alle tijden thuis!

Het laatste nieuws over COVID-19 in de buurt

Bronnen voor coronavirus

De bronnen die gebruikt zijn voor dit bericht kunt u vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u e-mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie