Coronavirus in Kapelle Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Kapelle 2 mensen positief getest op besmetting met het coronavirus. Daarvan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op corona (covid-19) in Kapelle. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Kapelle per honderdduizend inwoners komt neer op 15.

Coronacijfers Kapelle vandaag, 27 mei

Corona besmettingen* 2
Ziekenhuisopnames wegens corona 0
Overledenen door COVID-19 8
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 86% / 85%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

In Nederland zijn tot nu toe 8.080.027 mensen positief getest op corona. Hiervan zijn er 109.763 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan het corona virus. Hieronder een tabel met de Corona cijfers in Nederland, 28 mei geeft het RIVM Kapelle nieuwe cijfers uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Kapelle

Kaarten van Coronavirusdashboard Kapelle van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Coronavirus patiënten.

Kaart Besmettingen Kapelle
kaart van Kapelle - corona-teller.nl - Coronavirus Kapelle Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Kapelle
Ziekenhuisopnames Kapelle - Kaart Corona Dashboard

Klik op de blauwe link voor een kaart van Zeeland

Welke Plaatsen zijn er in Gemeente Kapelle?

Cijfers coronavirus aantal besmettingen:

Onderstaand vind u diverse data over corona virus gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze gegevens zijn uitgebeeld in grafieken die van dag op dag de cijfers tonen. Houd er rekening mee dat enige voorvallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan het GGD. Deze data wordt achteraf beoordeeld, waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden gecorrigeerd.

Aan het GGD gemelde mensen besmet met corona

Deze grafiek toont het aantal coronavirus (covid-19) besmettingen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Kapelle

Aantal besmettingen Kapelle grafiek Coronavirus Kapelle Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal coronabesmettingen in Kapelle ligt hoger, dit is omdat niet iedereen getest wordt.

Corona (covid-19) patiënten opgenomen in ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal corona patiënten opgenomen in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Kapelle

Ziekenhuis opnames Kapelle Corona cijfers rivm en GGD Kapelle
Het werkelijke aantal coronabesmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Kapelle soms niet op de hoogte is van een opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus (covid-19) per dag

Hieronderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden corona virus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus (covid-19) overledenen worden een paar dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden gecorrigeerd.

grafiek aantal doden corona (covid-19) in Kapelle
Het daadwerkelijke aantal doden in Kapelle door corona (covid-19) ligt hoger, aangezien niet alle overledenen worden getest.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus

Waarbij violet staat voor overleden vrouwen en in het blauw het aantal overleden mannen.

Doden coronavirus (covid-19) leeftijd en geslacht
Let op werkelijke data kan afwijken, omdat niet alle overledenen getest worden.

Coronavirus (covid-19) in riolering Kapelle

Het aantal gemeten corona deeltjes in Kapelle is 246. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Kapelle van één week te delen door het aantal metingen. De gegevens zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Kapelle, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Kapelle.

Corona afvalwater Kapelle rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronavirus cijfers en nieuws per land. Op deze pagina lees je de internationale corona cijfers

Vragen over corona Kapelle

Er zijn in Kapelle enorm veel vragen over het COVID-19 virus hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er regio Kapelle

Vandaag zijn 2 positief getesten personen in Staphorst (27 mei). Op de corona-kaar kun je precies zien hoeveel mensen er positief getest zijn met COVID-19 Kapelle. Klik hier voor corona kaart van regio Kapelle

Waar kan ik me laten testen op het corona virus in de regio Kapelle?

GGD Kapelle heeft een teststraat in de regio Kapelle waar je gratis kunt testen op covid met klachten. Wil je testen voor vakantie gemeente Kapelle? Vanaf 1-10-2021 moet je testen voor je reis zelf betalen. Wij verwijzen je naar PCR test Kapelle, dit is een pagina met alle commerciële teststraten in Kapelle geschikt voor reizen.

Corona maatregelen Kapelle

Aantal Coronavirus besmettingen kapelle COVID 19

Ga naar horeca binnen open en andere coronaregels als: corona maart, groepsvorming corona, laatste corona regels, 24 uur coffeeshop. NatuurlijkKapelle blijven de basisregels in Kapelle belangrijk:

  • Geen handen schudden
  • Niezen en hoesten doe je alleen in de elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk thuis; werk uit huis
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Ben je buiten? Houd dan 150 centimeter (dit zijn 2 armlengtes) afstand van anderen
  • Blijf binnen als je verkoudheidsklachten hebt: loopneus, verhoging tot 38 graden C, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn

Meer cijfers van coronavirus in de buurt

Data Bronnen voor coronavirus

De bronnen die gebruikt zijn voor dit bericht vind u op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie