Coronavirus in Etten-Leur Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Vandaag zijn er in Etten-Leur 1 mensen positief getest op het coronavirus. Hiervan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis wegens besmettingen met het coronavirus in Etten-Leur. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Etten-Leur per 100.000 inwoners komt neer op 2.

Coronacijfers Etten-Leur vandaag, 28 mei

Coronavirus besmettingen* 1
Ziekenhuisopnames wegens corona 0
Overledenen door COVID-19 41
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 88% / 87%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

Totaal zijn er in Nederland 8.081.987 inwoners positief getest op het corona virus. Hiervan zijn er 109.807 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan corona. Hieronder een visualisatie van de landelijke cijfers, 29 mei geeft het RIVM Etten-Leur nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Etten-Leur

Kaarten uit het Coronadashboard Etten-Leur van de Rijksoverheid met het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Etten-Leur
kaart van Etten-Leur - corona-teller.nl - Coronavirus Etten-Leur Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Etten-Leur
Ziekenhuisopnames Etten-Leur - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Noord Brabant

Plaatsen in Gemeente Etten-Leur

Cijfers COVID-19:

Onderstaand vind u meerdere cijfers over corona gemeld door het GGD. Deze cijfers zijn uitgebeeld in grafieken die per dag de gegevens tonen. Sommige voorvallen worden pas een paar dagen later gemeld aan de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) houd hier rekening mee. Dit wordt achteraf gecontroleerd, hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

Bij het GGD gemelde besmettingen

Deze diagram toont het aantal coronavirus (covid-19) patiënten gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Etten-Leur

Aantal besmettingen Etten-Leur grafiek Coronavirus Etten-Leur Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met covid-19 in Etten-Leur ligt hoger, aangezien niet wordt getest op het coronavirus.

Coronavirus patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal corona (covid-19) patiënten opgenomen in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Etten-Leur

Ziekenhuis opnames Etten-Leur Corona cijfers rivm en GGD Etten-Leur
Het feitelijke aantal besmettingen met corona in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Etten-Leur niet altijd op de hoogte wordt gesteld van een opname wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus (covid-19) per dag

Onderstaande diagram laat het aantal gemelde overleden coronavirus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus (covid-19) overledenen worden een paar dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden bijgesteld.

grafiek aantal doden coronavirus regio Etten-Leur
Het daadwerkelijke aantal doden in Etten-Leur door coronavirus ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest op het virus.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona virus

Waarbij violet staat voor overleden vrouwen en in het blauw het aantal overleden mannen.

Doden coronavirus leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat daadwerkelijke cijfers kunnen afwijken, doordat niet alle overledenen getest worden op het virus.

Corona virus in rioolwater Etten-Leur

Het aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Etten-Leur is 298. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona virus deeltjes in Etten-Leur van één week te delen door het aantal coronatesten. De gegevens zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Etten-Leur, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Etten-Leur.

Corona afvalwater Etten-Leur rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronabesmettingen laatste nieuws internationaal. Op deze link lees je de wereldwijde het laatste nieuws en cijfers over corona

Vragen over corona in Etten-Leur

Er zijn nog erg veel vragen over het corona hieronder beantwoorden we enkele vragen.

Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er gemeten in regio Etten-Leur

Vandaag zijn 1 positief getesten personen in Staphorst (28 mei). Op onze (COVID-19) corona-kaar bekijk je realtime, hoeveel personen er positief getest zijn met coronavirus in de regio Etten-Leur. Bekijk corona kaart regio Etten-Leur

Hoe kan ik me voor een covid-19 test aanmelden in Etten-Leur?

GGD Etten-Leur heeft een testlocatie in de regio Etten-Leur waar je gratis kunt testen op corona met klachten. Testen voor vakantie omgeving Etten-Leur? Vanaf 1 oktober moet je testen voor je reis zelf betalen. Wij verwijzen je naar PCR test Etten-Leur, dit is een overzicht met alle teststraten in Etten-Leur geschikt voor reizen.

Actuele corona-maatregelen regio Etten-Leur

Aantal Corona virus besmettingen in etten-leur COVID 19

Bekijk wanneer horeca weer open 2021 en specefieke coronaregels zoals maatregelen sportscholen, corona wetgeving nederland, regels covid, corona nieuwe. NatuurlijkEtten-Leur blijven de basisregels in Etten-Leur van kracht:

  • Niezen en hoest doe je enkel in de binnenzijde van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Schud geen handen
  • Blijf binnen en werk uit huis als dit mogelijk is
  • Moet je toch naar buiten? Behoud dan meer dan 150 cm (twee armlengtes) afstand van andere personen
  • Ben je ziek blijf ten alle tijden thuis!

De laatste Coronavirus cijfers uit de omgeving

Data Bronnen voor corona

De bronnen die gebruikt zijn voor dit bericht vind je op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u e-mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie